Vijesti

October 28, 2023

COD Warzone Mobile: Povratak u Verdansk u novoj eri Call of Dutyja

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Call of Duty Warzone Mobile je spreman napraviti senzaciju u svijetu igara s već više od 45 milijuna predregistracija. Igra, koja bi trebala biti objavljena u proljeće 2024., izazvala je ogromno iščekivanje među obožavateljima.

COD Warzone Mobile: Povratak u Verdansk u novoj eri Call of Dutyja

Povratak u Verdansk

COD Warzone Mobile vratit će igrače na omiljene mape Verdansk i Rebirth Island, koje se smatraju ikonama u žanru Battle Royale. Isječci igranja koji su dosad objavljeni dobili su pozitivne povratne informacije, što je dodatno potaknulo uzbuđenje oko igre.

Nova era za Call of Duty

S nadolazećim izdanjem Modern Warfare III 10. studenog, nakon čega slijedi novo Warzone iskustvo smješteno u Urzikstanu, Call of Duty ulazi u novu eru. Igrači se mogu veseliti druženju s ikoničnim likom Vladimirom Makarovim i iskusiti brzo kretanje i nove mehanike Modern Warfare III.

Kako se pridružiti akciji

Da biste se pridružili redu čekanja za COD Warzone Mobile, jednostavno idite na stranicu Call of Duty Warzone Mobile u iOS Storeu ili Google Play Storeu i kliknite 'Pre-Register'. Nakon što se predregistrirate, primit ćete obavijest kada igra krene uživo u proljeće 2024.

Igra s neograničenim potencijalom

Očekuje se da će COD Warzone Mobile redefinirati mobilno igranje svojim impresivnim igranjem i nostalgičnom vrijednošću. Kao jedna od najočekivanijih mobilnih igara u posljednjih nekoliko godina, već je prikupila golemo sljedbenike od 45 milijuna igrača.

Pratite Esports.net za još uzbudljivih vijesti o mobilnim igrama.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti