Vijesti

February 10, 2022

Betssonova dominacija u klađenju na eSport

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Betsson je jedna od tradicionalnih kladionica koje su se fokusirale na klađenje na eSport, jedno od najbrže rastućih tržišta u industriji online kockanja.

Betssonova dominacija u klađenju na eSport

Prema izvješću Eilers & Krejcik za 2020., više od 6,5 milijuna kockara kladilo se na eSports utakmice. Taj se broj dodatno povećao otkako je eSport eksponencijalno porastao 2021.

S obzirom na to koliko je industrija klađenja na eSports velika i moćna, BML Group Ltd, operater kladioničarske stranice, želi dominirati scenom klađenja na eSport, baš kao i u tradicionalnom sportskom klađenju. Strategija s četiri stupa nudi igračima obilje mogućnosti klađenja i praktičnost.

Široka pokrivenost eSportovima

Betsson nije običan eSports kladioničar koji pokriva samo elitne eSports turnire; pokriva sve natjecateljske eSports igre diljem svijeta. Bilo da se radi o niskorazrednoj kvalifikacijskoj Dota 2 bitci ili LoL Svjetskom prvenstvu, Betsson ima kladionike pokrivene. Trenutačno neka od natjecanja na koja se igrači mogu kladiti uključuju Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 1, Dota 2: DOTA PRO CIRCUIT DIVISION 2, CS: GO: IEM WINTER i FIFA eSports Battle.

Ogromna tržišta klađenja

Osim sveobuhvatne pokrivenosti eSport turnira i natjecanja, Betsson ide dalje nudeći široku paletu tržišta za odabir. Za sportske simulacije eSports, na primjer, FIFA, tržišta klađenja su ista kao i tradicionalno klađenje na nogomet. Međutim, za igre pucačina u prvom licu (FPS) većina eSport stranica za klađenje ima samo osnovna tržišta. Ali Betsson ima dosta tržišta. 

U CS: GO, na primjer, igrači se mogu kladiti na pobjednika meča, točan rezultat, nerešeno okladu, pobjednik pištolj runde 1, pobjednik pištolj runde 2, hendikepe, ukupan broj odigranih rundi na karti, produžetke na karti, osvojene runde na karti (hendikep), karte koje se igraju u nizu, pobjednici specifični za kartu i tako dalje.

Visoki izgledi za eSport

Tečajevi su ključni čimbenik pri odabiru dobre stranice za klađenje. Igrači su uvijek u potrazi za najvećim koeficijentom; Betsson to jasno razumije. Kako bi osigurao da je na vrhu igre, Betsson nudi neke od najviših koeficijenata na tržištu u sva tri formata tečajeva. Na primjer, kada drugi eSport stranice za klađenje imaju koeficijent na pobjedu eSports tima na 1,66, Betsson će imati koeficijent postavljen na 1,70 ili čak više.

Brzi, sigurni depoziti

Konačno, Betsson je modernizirao svoju bankarsku infrastrukturu i proširio partnerstva s online načini plaćanja za olakšavanje brzih i depozita. Nije uobičajena stranica za klađenje u eSportovima koja odgađa depozite do sati nakon završetka utakmice na koju se kladitelj želio kladiti. 

Što je više? Betsson ubrzava isplate sve dok igrači verificiraju svoje račune. Nadalje, kladionica se udružila sa svim popularnim online sustavima plaćanja, od e-novčanika do debitnih i kreditnih kartica i više.

Doista, Betsson ima jasan plan da se potvrdi na popisu najboljih eSport stranica za klađenje. Osim sveobuhvatne pokrivenosti eSportom, raznih tržišta klađenja, visokih koeficijenata i brzih depozita, Betsson ima jedan od najboljih eSport bonusa. Što je više? Stranica za klađenje nudi izvrsno korisničko iskustvo.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Druga polovica sezone ALGS 2024: Duboko poniranje u fenomen esporta
2024-06-02

Druga polovica sezone ALGS 2024: Duboko poniranje u fenomen esporta

Vijesti