Sve o klađenju na Nova Esports

Smatran jednim od najpopularnijih esport timova, Novu Esports je u svibnju 2016. osnovao jedan Anthony Yeung. Yeung je imao menadžerski tim koji se sastojao od Trevora, Richarda i Francisa tijekom početnog pokretanja tima, a kasnije su se organizaciji pridružili Mathew, Oktay i Steven. Nova eSports službeno je pokrenuta u rujnu 2016. kao eSports organizacija pod nazivom Nova eSports International Limited. U listopadu 2020. tvrtku je kupila Imperium Group Global Holdings, tvrtka koja je na burzi u Hong Kongu. Ovaj potez rezultirao je nekoliko promjena, uključujući popise momčadi za različite eSports igre koje Nova eSports igra.

Nova eSports ima igrače iz različitih sredina, a svaki član tima unosi jedinstvene elemente koji pomažu timu da raste i napreduje. Osim što se natječe na eSport turnirima, Nova eSports također surađuje sa zajednicom koju je stvorio na različitim razinama. Na primjer, tvrtka ima profesionalni tim influencera i kreatora sadržaja koji osiguravaju da pratitelji i obožavatelji tima budu u tijeku.

Sve o klađenju na Nova Esports
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Igrači Nova Esportsa

Nova Esports ima nekoliko igrača koji su specijalizirani za različite eSports igre. Tim League of Legends uključuje JDerener, Halil Berke i Lopez Miguel, koji igra Barona. Igrači su iz SAD-a, Njemačke i Španjolske. Popis Game of Peace uključuje Zhu Bojuna, Zeng Ronghua, Xu Yinjuna i Zahai Chenga, svi iz Kine. Tim je formiran u srpnju 2020.

Nova Esports je također otkrila svoj PUGB Mobile popis uz Game of Peace popis, koji se sastojao od četiri igrača, jednog iz Kanade, a ostalih iz Kine. Među igračima su Wu Zifan iz Kanade i Zhang Yujie, Li King Liang i Lui Jinhao iz Kine. Njihov Call of Duty tim sastoji se od europskih igrača, uključujući Jonathana Koyenyija, Samuela Navarra, Marcosa Santanu, Ricarda Vilu i Marcosa Rojasa. Jonathan Koyenyi je iz Ujedinjenog Kraljevstva, a ostali igrači su iz Španjolske. Nova eSports, predstavnik za Clash Royale natjecanja je Chenghui Huang, također poznat kao Lciop.

Bivše divizije

Nova Esports se u lipnju 2020. udružio s timom PUBG Mobile iz Indije eSports Godlike. Tim je bio poznat kao Nova x Godlike i sudjelovao je u PUBG Mobile World League Eastern Division. Na popisu su bili igrači iz Indije, uključujući Sarda Gajanand, Chisin Raingaim, Shekhar Patil, Eleen Raj, Syed Shan i Chetan Sanjay. Partnerstvo je završilo u rujnu 2020. kada je vlada Indije zabranila PUBG Mobile.

Najjače igre Nova Esportsa

Poziv dužnosti

Nova eSports imala je izvanredne nastupe u Poziv dužnosti natjecanja u posljednjih nekoliko godina. Call of Duty je prilično popularan u krugovima eSports igara. Riječ je o video igrici pucačina u prvom licu koja je započela s temom Drugog svjetskog rata, a kasnije je uvela futurističke svjetove i teme svemira. Tim Nova Esports imao je impresivne nastupe na turnirima na kojima je sudjelovao tijekom godina. Tim ima više od 43.000 dolara u nagradnoj igri za igru, što je nedvojbeno impresivno.

FIFA

FIFA video igrica je još jedna eSports igra u kojoj Nova Esports pruža sjajne performanse. To je nogometna simulacija igre koju je razvio Electronic Arts. Međutim, ukupni rezultati Nova Esportsa u FIFA-i možda nisu impresivni, ali tim je imao izvanredne performanse u posljednjih nekoliko događaja na kojima je nastupio.

Player Unknown Battle Grounds Mobile

Player Unknown Battle Grounds Mobile je uvjerljivo najpoznatiji eSport tim u Novoj momčadi. To čini golem dio svih zarada tima u novcu od nagrade, preko 4,8 milijuna dolara. Nedavno je osvojio 1,530,000 na jednom turniru, najveći iznos koji je tim ikada osvojio na jednom turniru. U 2021. tim je zaradio 2,318,831 dolara u novcu od 10 turnira. 78,6% sve zarade Nova eSports dolazi od PUBG Mobilea.

Zašto je Nova Esports popularan?

Iz brojnih razloga Nova Esports spada među najbolje eSports timove. Glavni razlog je taj što se u većini ponaša prilično dobro turniri, posebno u PUBG Mobile. Većina igrača obično se oslanja na povijesne izvedbe kako bi donosili odluke o klađenju jer često bacaju svjetlo na vjerojatni ishod sljedeće utakmice. Igrači se tako mogu sa sigurnošću kladiti na Novu Esports, znajući da će najvjerojatnije dobro nastupiti.

Još jedan razlog zašto je Nova Esports popularan među igračima je taj što većina eSport stranica za klađenje obično nudi tržišta klađenja za većinu utakmica svog tima. To znači da kladioničari lako pristupaju tržištima za klađenje jer ne moraju tražiti različite stranice za klađenje svaki put kada se trebaju kladiti na vrhunski esport tim. Nova eSports također sudjeluje na mnogim turnirima. To znači da igrači mogu pronaći utakmice tima na koje se mogu kladiti većinu vremena.

Većina igrača se također kladi na Novu Esports jer se druže s timom. Tim ima milijune navijača iz cijelog svijeta koji pomno prate momčad. Budući da razumiju što tim ima za ponuditi, kladioničarima u eSportovima je puno lakše staviti oklade na različite ishode.

Nagrade i rezultati Nova Esportsa

PUBG Mobile Global Championship 2020

Jedno od najvećih postignuća Nova eSports tima bilo je PUBG Mobile Global Championship 2020. Prvenstvo je jedan od najvećih i najkonkurentnijih PUBG događaja, s 40 timova iz cijelog svijeta. Bio je to posljednji događaj natjecateljske sezone PUBG Mobile. Nova eSports prikupila je 1,59 milijuna dolara od skupne nagrade, što je iznosilo 6 milijuna dolara, što je jedna od najvećih nagrada ikad u PUBG natjecanju. Momčad je obranila naslov 2021. i uspjela doći do finala.

Peacekeeper Elite League 2021 sezona 3

Nova eSports osvojila je prvenstvo Peacekeeper Elite League 2021 sezone 3. Događaj je trajao šest tjedana, sa intenzivnim utakmicama između 20 kineskih momčadi. Nova je pobijedila osvojivši ukupno 210 bodova. Nagradni fond za događaj bio je 15 milijuna CNY, koji je raspoređen na sve timove, a Nova eSports je zaradila najveći iznos, 642.000 dolara.

Peacekeeper Elite Championship 2020

Nova eSports osvojila je Peacekeeper Elite Championship 2020., drugi put održano prvenstvo. Događaj se održao 14. i 15. studenog 2020. i na njemu je sudjelovalo 15 vrhunskih kineskih timova. Nagradni fond iznosio je oko 1,7 milijuna dolara. Nova eSports zaradila je 756.841 dolara za osvajanje prvenstva. Paraboy, igrač Nova eSports, nagrađen je titulom MVP-a za ovaj događaj i dobio je 75.684 dolara kao nagradu za nagradu.

Peacekeeper Elite League 2020, sezona 2

Peacekeeper Elite League najviša je razina kineske PUBG Mobile verzije profesionalne lige pod nazivom Peacekeeper Elite. Nova eSports pobijedila je u drugoj sezoni lige od 24. srpnja do 16. kolovoza 2020. U ligi je bilo 20 momčadi, uključujući 15 finalista iz prethodne sezone. Nova eSports osvojila je 144.519 dolara iz nagradnog fonda, a Paraboy je proglašen MVP-jem lige i vodećim po broju bodova.

Svjetsko finale Brawl Starsa 2019

Brawl Stars World Finals bio je završni događaj natjecateljske sezone 2019. u organizaciji Supercella. Sadržavao je neke od najbolji eSport timovi iz 11 zemalja, a Nova eSports pobijedio je u finalu i dobio 90.000 dolara iz fonda nagrade.

Dodjela nagrada Night of Elites

Nova eSports dobila je titulu Kluba godine 2021. na PEL-ovoj ceremoniji dodjele nagrada Night of Elites nakon nevjerojatnih nastupa tijekom cijele godine. Timu je na istoj svečanosti 14. siječnja 2021. dodijeljena i titula Komercijalni klub godine.

Najbolji i najpopularniji Nova Esports igrači

Zehai Ceng

Zehai Ceng je među najpopularnijim i najuspješnijim igračima Nova eSports, specijaliziran za Player Unknown Battle Grounds Mobile. Nalazi se na 32. mjestu najboljih igrača u Kini. Igrač je zaradio više od milijun dolara u novčanoj nagradi tijekom četiri godine koliko igra. 960.000 dolara zarade je od njegovog vremena u Nova eSports.

Xu Yinjun

Xu Yinjun, popularno poznat pod svojim korisničkim imenom Jimmy, zaradio je više od milijun dolara igrajući Player Unknown Battle GroundsMobile. On je rangiran kao najbolji igrač eSporta u Kini i 118 u svijetu. 41% njegove zarade je iz 2021., a 30% od 2022. godine.

Lin Yien

Lin Yien je treći najbolji PUBG igrač u zemlji. Tajvanski igrač popularno je poznat po svojoj alternativnoj identifikaciji, Kingu. Zaradio je više od 815.000 dolara na samo 11 glavnih turnira, što je jasan pokazatelj koliko je njegova igračka karijera uspješna. Štoviše, 37% njegove zarade je u posljednjih pet mjeseci.

Zeng Ronghua

Zeng, popularno Coolboy, igrač je PUBG Mobilea za Novu eSports tim i zaradio je više od 809.000 dolara u novcu. 89% njegovih dobitaka je iz vremena provedenog u Nova eSports timu. Prije nego se pridružio timu, bio je samostalan igrač.

Gdje i kako se kladiti na Nova Esports?

Gdje se kladiti

Kladionici se mogu kladiti na Nova eSports putem web-mjesto za online eSport klađenje. Na raspolaganju su im stotine stranica za kockanje, a svaka ima svoje prednosti i nedostatke. Prva stvar koju igrači moraju uzeti u obzir pri odabiru stranice za klađenje jest nudi li ona tržišta klađenja na eSport. Trebao bi uključivati tržišta klađenja na turnire u kojima sudjeluje Nova eSports.

Kladionici također trebaju uzeti u obzir reputaciju stranice za klađenje. Trebali bi izbjegavati stranice za klađenje upitne reputacije. Ugledno regulatorno tijelo također bi trebalo licencirati kladionicu. Ostala razmatranja su dostupni načini plaćanja, bonus ponude i usluge korisničke podrške.

Kako se kladiti na Nova Esports

Igrači moraju započeti s polaganjem sredstava na svoje račune za klađenje. Različiti igrači imaju različite preferencije u pogledu metoda koje se koriste za uplatu depozita. Stranice za klađenje također imaju različite minimalne i maksimalne limite depozita, što igrači moraju uzeti u obzir. Načini plaćanja također određuju limite depozita.

Sljedeći je odabir utakmice ili turnira na koji ćete se kladiti, koji Nova eSports nudi. Igrači tada mogu odabrati prikladnu vrstu oklade za postavljanje. Najbolje stranice za klađenje na eSports nude ogromna tržišta klađenja za istu utakmicu ili događaj. Osim raznolikosti tržišta klađenja, igračima eSporta također se savjetuje da obrate pažnju na kvalitetu koeficijenata koje nude kladionice.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak