FaZe Clan

November 7, 2023

FaZe Clan i SteelSeries partneri za lansiranje ekskluzivne ko-brendirane opreme za igre na Best Buyu

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Sjevernoamerički esports brend, FaZe Clan, udružio se s brendom gaming periferije SteelSeries kako bi predstavio inovativnu ponudu kobrendirane gaming opreme. Ova kolekcija uključuje računalni miš, podlogu za miša, slušalice i tipkovnicu, a sve uočljivo sadrži kultni logotip i shemu boja FaZe Clana. Suradnja ima za cilj zadovoljiti preferencije predanih obožavatelja i igrača koji se žele uskladiti sa svojom omiljenom esport organizacijom.

FaZe Clan i SteelSeries partneri za lansiranje ekskluzivne ko-brendirane opreme za igre na Best Buyu

Ekskluzivna dostupnost u Best Buyu

SteelSeries proizvodi s markom FaZe Clan bit će ekskluzivno dostupni u sjevernoameričkom trgovcu Best Buy, u trgovinama i online. Ovo partnerstvo naglašava dostupnost i globalni doseg suradnje. Nudeći proizvode kod popularnog trgovca, FaZe Clan i SteelSeries mogu privući širok raspon kupaca.

Inspiracija iz Multiverse uzorka

Limitirano izdanje gaming opreme crpi inspiraciju iz 'multiverse' uzorka FaZe Clana, prikazujući karakterističnu crnu i crvenu shemu boja organizacije. Ovaj odabir dizajna dodaje jedinstveni dodir proizvodima i privlači obožavatelje koji žele pokazati svoju podršku FaZe Clanu.

Implikacije za industriju

Razvoj kobrendirane opreme za igre ima značajne implikacije za esport industriju. Pruža prilike organizacijama za esport da poboljšaju prisutnost svog brenda i povežu se s predanim obožavateljima i igračima. Osim toga, ekskluzivna dostupnost SteelSeries proizvoda s markom FaZe Clan u Best Buyu pokazuje potencijal za trgovce da privuku kupce kroz suradnju s ograničenim izdanjima. Ovo partnerstvo također naglašava potencijal za inovacije u industriji perifernih uređaja za igre ugradnjom legendarnih logotipa i shema boja koje zadovoljavaju preferencije posvećenih obožavatelja esporta.

Zasluga za sliku: FaZe Clan, SteelSeries

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti