Poredak najboljih eSport kladionica s UnionPay

Sve veći broj stranica za klađenje potaknuo je radikalne promjene u industriji kockanja. U nedavnoj prošlosti azijskim kockarima bilo je prilično teško sudjelovati u klađenju na eSports zbog nedostatka prikladnih načina plaćanja. Srećom, univerzalno prihvaćeni sustavi poput UnionPaya ostvarili su snove kladioničara.

Danas je Kina epicentar rastućeg trenda u eSport igricama. UnionPay je primarni davatelj kreditnih i debitnih kartica i omogućuje transakcije kockanja. Mnoge kladionice surađivale su s UnionPayom, a mi smo odabrali uži izbor web-mjesta koja idu još više kako bi pružili opsežne mogućnosti eSporta, niske zahtjeve za bonuse, vrhunsku sigurnost i brza povlačenja.

Poredak najboljih eSport kladionica s UnionPay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O UnionPayu

UnionPay je korporacija za financijske usluge sa sjedištem u Šangaju, Kina. Osnovana je 26. ožujka 2002. za pružanje kreditnih/debitnih kartica u Aziji. Do 2015. UnionPay je već prestigao MasterCard i Visu u vrijednosti transakcija koje su klijenti izvršili. Međutim, to je još uvijek najveća kartična mreža na svijetu, s preko 7 milijardi kartica.

Popularnost UnionPaya

UnionPay uglavnom koristi Kina i služi velikoj zajednici kupaca u Maleziji, Singapuru, Filipinima i drugim više od 160 zemalja. Zahvaljujući svojoj univerzalnoj prihvaćenosti, najbolje UnionPay kladionice vrlo su popularne u zemlji i inozemstvu.

Trgovci koji posluju na više od 125 tržišta prihvaćaju UnionPay obračune u trgovinama, na mreži i u aplikaciji. Ovisno o potrebama korisnika, način plaćanja nudi dodatne usluge: UnionPay QuickPass, SecurePay, SecurePlus i ExpressPay.

 • UnionPay QuickPass: Beskontaktni sustav za obradu plaćanja putem čip kartica, pametnih telefona i pametnih satova. Sada je dostupan u Australiji, Južnoj Koreji, UAE i Kanadi.

 • ExpressPay Kupci uživaju u brzim transakcijama jer ne moraju napuštati web-lokaciju trgovca bez obzira plaćaju li putem mobilnog ili stolnog sučelja.

 • SecurePay: Poboljšava financijsku sigurnost skeniranjem QR kodova na pristupniku za e-bankarstvo za mobilne novčanike.

 • SecurePlus: Omogućuje korisniku prihvaćanje međunarodnih plaćanja putem debitnih/kreditnih kartica s kojima je UnionPay partner.

Kako uplatiti depozit uz UnionPay

Klađenje na eSport u UnionPay kladionici je jednostavno. Financiranje oklada je jednostavno kao korištenje tipične kreditne kartice u online trgovini. Prije pokretanja postupka provjerite stanje na kartici i limite depozita kladionice. Da biste uspjeli, trebate dovoljno sredstava i pridržavati se postavljenog ograničenja.

Slijedite ove korake da uložite novac na svoj račun za klađenje.

 1. Idite na stranicu za plaćanje kladionice i kliknite na gumb za uplatu
 2. Odaberite UnionPay
 3. Unesite broj kartice, CVV i datum isteka
 4. Ispunite iznos depozita
 5. Potvrdite plaćanje

Nema kašnjenja kada su u pitanju UnionPay depoziti. Iznos će odmah biti objavljen na vašem kladioničarskom računu. Transakciona naknada slijedi isti model kao i plaćanja kreditnom karticom. Odnosno, UnionPay naplaćuje online trgovcu (u ovom slučaju kladionicu), a ne vama kao kupcu. Ova naknada uključuje UnionPay proviziju (0,1%) i postotak banke (0,7%).

Korištenje UnionPaya u online kladionicama

UnionPay kartice su sigurne i pouzdane čak i ako igrate na visokorizičnom tržištu kockanja poput Tajlanda ili Kazahstana. Način plaćanja je savršen za rekreativno klađenje. Prilikom polaganja depozita UnionPay kreditnom karticom, morate proći 2-faktorsku autentifikaciju nakon ispunjavanja CVV-a. Morat ćete unijeti PIN i OTP kod za debitnu karticu.

Kako izvršiti isplatu uz UnionPay

Kao najčešći sustav plaćanja karticama, UnionPay potvrđuje isplate s eSport stranica za klađenje. Isplate mogu imati vrlo niske naknade ili nikakve naknade. Međutim, to se razlikuje ovisno o uvjetima i odredbama različitih kladionica. Podignite svoj dobitak u ovim koracima:

 1. Pronađite stranicu na kojoj kladionica obrađuje isplate
 2. Odaberite UnionPay kao način na koji želite primiti dobitke
 3. Unesite iznos za isplatu
 4. Dovršite potrebnu provjeru
 5. Pričekajte da pružatelj eSporta odobri vaš zahtjev

Ograničenja iznosa za isplate su presudna. Ne zaboravite provjeriti minimalni i maksimalni iznos gotovine koji možete unovčiti. Ovo možda nije problem za početnike, ali bi moglo značiti puno za high-rollers čiji su potencijalni dobici golemi.

Neke UnionPay kladionice mogu nametnuti ograničenja za isplate drugim bankarskim davateljima. Stoga, ako odlučite unovčiti s alternativnim sustavom plaćanja, provjerite jeste li pročitali sitni ispis do srži.

Prednosti i nedostaci UnionPaya

UnionPay stranice za klađenje pružaju glatko, sigurno i intuitivno iskustvo igrača. Depoziti i isplate koriste snažne sigurnosne prakse i još uvijek se ispostavljaju jednostavnim za korištenje.

Interaktivna platforma UnionPay globalno je prisutna, više jer naplaćuje zanemarive naknade za transakcije. Međutim, ove kladionice možda ne favoriziraju europske igrače jer se UnionPay uglavnom koristi u Aziji. Budući da se mreža širi u Europi, stvari bi se uskoro mogle promijeniti.

Pros

 • Isplative transakcije - bez naknade na POS-u
 • Niski limiti depozita
 • Čvrsta financijska sigurnost

Protiv

 • Prilikom prijave za UnionPay morate podijeliti svoje bankovne podatke. To znači da bi vlasti mogle ući u trag tim detaljima

Proces otvaranja UnionPay računa

Banke članice UnionPaya imaju pravo izdavati kartice u ime matične tvrtke. Morate imati minimalnu zakonsku dob za podnošenje zahtjeva za ove kartice. Ovisno o vašoj zemlji prebivališta, možda ćete trebati sljedeće vjerodajnice za otvaranje UnionPay računa:

 • Državna osobna iskaznica
 • Broj socijalnog osiguranja
 • NID
 • Potvrda o usklađenosti s porezom
 • Dokaz o adresi
 • Broj telefona
 • Fotografije veličine za putovnicu

Kako postaviti račun

 • Odaberite vrstu UnionPay kartice koju želite, npr. debitna kartica, unaprijed plaćena kreditna kartica, komercijalna kartica, tematska kartica i premium kartica
 • Navedite željenu poslovnicu banke
 • Navedite svoje puno ime, datum rođenja, broj mobitela, e-mail, adresu i druge osobne podatke
 • Označite okvir za uvjete i odredbe i pošaljite svoje podatke
 • Primite kod putem SMS-a za autorizaciju aplikacije

Ako vaš UnionPay račun ostane neaktivan dulje od 12 mjeseci, bit će vam naplaćeno 4,95 USD. Možete ugraditi mobilnu aplikaciju ili koristiti izvanmrežno beskontaktno rješenje. Aplikacija UnionPay omogućuje sigurna i praktična plaćanja jednim potezom na više od 48 teritorija. Skeniranje QR koda također je prihvaćeno u milijunima trgovina u Kini i drugoj 31 zemlji.

Korisnička podrška UnionPaya

Na međunarodnoj web stranici UnionPaya pronaći ćete popis opcija za kontakt za različite zemlje. To uključuje:

 • Broj POŠTANSKOG PRETAPA
 • Dežurna linija za korisničku podršku
 • Faks
 • E-mail

Također ćete pronaći popis fizičkih adresa UnionPay ureda u Kini, Singapuru, Južnoj Koreji, Dubaiju, Japanu i Kazahstanu. Uključene su i adrese za Francusku, Rusiju, SAD, Meksiko, Kanadu, Sydney i Južnu Afriku.

Ako ne možete doći do službe za korisnike putem telefonskog broja tvrtke, upotrijebite telefonsku liniju usluge ili pošaljite e-mail i oni će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. U međuvremenu, možete koristiti odjeljak FAQ u centru za pomoć za bilo koji upit o korištenju kartice.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak