Poredak najboljih eSport kladionica s PayPal

PayPal je digitalni novčanik u vlasništvu američke multinacionalne tvrtke PayPal Holdings, Inc. 134. korporacija na listi Fortune 500 za 2021. vjerojatno je najveći e-novčanik na svijetu u 2021. PayPal je dostupan u gotovo svim zemljama koje imaju sustave online prijenosa novca . Nudi usluge prijenosa uz naknadu različitim dobavljačima na mreži, uključujući web-stranice za sportsko klađenje.

Tvrtka je osnovana 1998. godine. Tada je bila poznata kao Confinity. U početku je razvio sigurnosni softver za ručne uređaje prije nego što je prešao na poslovanje e-novčanika. Sjedište PayPala nalazi se u San Joseu u Kaliforniji.

Poredak najboljih eSport kladionica s PayPal
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Kako uplatiti depozit za esport klađenje putem PayPala

Pod vodstvom sadašnjeg glavnog izvršnog direktora Dana Schulmana, tvrtka je 2020. zaradila 21,45 milijardi dolara od preko 300 milijuna korisnika diljem svijeta. Broj korisnika porastao je na 361 milijun u 2021. Sam broj registriranih korisnika čini PayPal jednim od najboljih načina plaćanja za bilo koju kladionicu.

Mnogi ljudi vole PayPal zbog njegove jednostavne upotrebe. Da biste koristili e-novčanik na web stranici za klađenje na esport, morate ga imati kao preferirani način plaćanja. Ovo se može odabrati tijekom registracije ili dodati tijekom korištenja stranice.

Evo koraka koje trebate slijediti kada koristite PayPal za uplatu na web stranici za esport klađenje.

 1. Na početnoj stranici web-mjesta za klađenje na esport kliknite "Depozit". Vidjet ćete popis dostupnih metoda. Pritisnite PayPal.
 2. Bit ćete preusmjereni na stranicu za prijavu na PayPal. Unesite svoje korisničko ime i lozinku ili automatski popunite spremljene lozinke.
 3. Unesite iznos koji namjeravate dodati na svoj račun za klađenje i kliknite na 'Potvrdi'.
 4. Uneseni iznos bit će oduzet od vašeg salda na PayPal-u i dodan saldu na vašem kladioničarskom računu. Tada možete koristiti taj saldo za klađenje na igre dostupne na kladioničarskom mjestu.

Prednosti i mane PayPala

Pros

Prednosti korištenja PayPala uključuju:

 • Dostupnost u mnogim zemljama širom svijeta
 • Jednostavan za registraciju i korištenje. Web stranica je odlična, a proces obrade transakcija vrlo jednostavan.
 • Sigurne i zaštićene transakcije. PayPal uvijek pazi na lažne aktivnosti. Sumnjivi računi se obustavljaju i istražuju. Neki su zatvoreni. Poništavanje se vrši ako se dokaže prijevara.
 • Besplatne transakcije prilikom uplate na većini internetskih stranica za esport klađenje.
 • Pogodnost - dostupan je tijekom cijelog dana i može se puniti različitim metodama. Bio je vodeći u partnerstvu s lokalnim metodama prijenosa novca u zemljama u kojima posluje.
 • Korisna korisnička služba, dostupna na više platformi - e-pošta, chat, pozivi i društveni mediji.
 • Podržane su brojne valute

Protiv

Poteškoće s vraćanjem računa - Zbog velikog broja korisnika potrebno je puno dokaza nakon što je račun označen. Međutim, iz drugog kuta, ovo je sigurnosna mjera.

Naknade za prijenos mogu biti visoke prilikom konverzije valuta

Strogi postupak provjere nakon određenog vremena korištenja

Kako ocjenjujemo bankarske metode

Svrha eSports RankerPregled bankovnih metoda je kako bi se osiguralo da imate sve važne informacije prije nego što odaberete jednu. Metode podvrgavamo strogom testiranju koristeći ih sami. Također provodimo temeljito istraživanje gledajući što drugi recenzenti imaju za reći, podatke dostupne na različitim tržištima i što sami korisnici imaju za reći. Zatim pripremamo te informacije kako biste ih mogli pronaći na jednom mjestu.

Svaka bankarska metoda koju pregledavamo mora proći testove u sljedećim kategorijama:

 • Pristupačnost - Zemlje u kojima je dostupan i jednostavnost prijave i korištenja njegovih mrežnih platformi
 • Sigurnost i sigurnost korisnika i njihovih osobnih podataka
 • Dostupnost korisničke podrške, vrijeme usluge i uslužnost
 • Popularnost među vodećim stranicama za klađenje na esport
 • Praktičnost - prihvaćene valute, brzina transakcija itd.
 • Troškovi depozita i prijenosa novca između različitih bankovnih platformi
 • Kompatibilnost s drugim metodama prijenosa novca, primjerice koliko je metoda prihvaćeno prilikom učitavanja kartice?

Alternative klađenju na esport s PayPalom

PayPal je a vrlo popularan način plaćanja u industriji klađenja na esport za uplate i isplate. Broj registriranih korisnika znači da mnogi igrači esporta već koriste platformu za svakodnevne transakcije. Radi praktičnosti, ne moraju se ponovno registrirati da bi ga koristili u svojim aktivnostima klađenja.

Dostupnost PayPal-a u mnogim zemljama i podrška brojnih zemalja još su jedan faktor njegove popularnosti. Jednostavan je za korištenje i ne naplaćuje većinu depozita za esport klađenje. Dugovječnost u industriji čini je uglednom i pouzdanom tvrtkom. Partnerstvo s PayPalom daje svakoj web stranici za klađenje određeni stupanj vjerodostojnosti.

Proces otvaranja PayPal računa

Otvaranje PayPal računa obavlja se online putem osobnog računala ili mobilnog uređaja. Jednostavan postupak dovršava se u sljedećim koracima

 1. Na web-mjestu PayPal kliknite gumb 'Prijava'
 2. Odaberite vrstu računa koju želite, osobni ili poslovni račun, zatim kliknite 'Dalje'
 3. Unesite i potvrdite svoj broj telefona.
 4. Unesite svoje ime, adresu e-pošte i postavite lozinku. Zatim kliknite 'Nastavi'
 5. Dodajte svoju fizičku adresu i ostale potrebne podatke za potvrdu. Zatim kliknite Nastavi.
 6. Potvrdite svoju email adresu. Učinite to klikom na poveznicu koja vam je poslana u e-poruci koju ste koristili za registraciju.
 7. Vaš PayPal račun sada je spreman za korištenje

Napomena: PayPal može zahtijevati dodatnu provjeru nakon nekog vremena korištenja računa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak