Poredak najboljih eSport kladionica s Payeer

Pojava e-novčanika bila je među najznačajnijim otkrićima u svijetu internetskog kockanja. PayPal i Skrill nisu jedini široko prihvaćeni e-novčanici za online klađenje; mnoga mjesta za kockanje sada prihvaćaju Payeer. Kladitelji sa svih strana mogu se kladiti na renomiranim internetskim kladionicama za esport bez geografskih ograničenja. Brzo rastući digitalni sustav plaćanja omogućuje brze uplate i daje igračima priliku da zgrabe razne ponude poput bonusa za prijavu.

Nije lako doći do online esport klađenja s Payeerom. Ali nekoliko dostupnih stranica toplo se preporučuju svakom kockaru. Payeer nudi brojne načine financiranja računa igrača po niskoj cijeni transakcije. Također predstavlja atraktivan način plaćanja za igrače s visokim udjelom zahvaljujući visokim ograničenjima potrošnje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Payeer Esports klađenju

Payeer je elektronički sustav plaćanja koji je izumio Paycorp Limited 2012. u Estoniji. Djeluje u skladu sa standardima Komisije za financijske usluge Vanuatua i vodi ga Finance Private Limited Company.

Registriran kao sustav internetskog bankarstva od strane estonskog Ministarstva gospodarstva i komunikacija, Payeer savršeno odgovara međunarodnim prijenosima putem SWIFT-a. Kako bi održala sigurnost transakcija, tvrtka je koristila SSL enkripciju i autentifikaciju više korisnika, uključujući SMS obavijesti.

Je li Payeer popularna metoda depozita za klađenje na esport?

Iako je relativno nov u svijetu kockanja, Payeer je dostupan u više od 200 zemalja i gotovo 5000 banaka; osobito se rabi u Škotskoj i Aziji. To je jedan od najboljih izbora za transakcije kockanja, uključujući plaćanje oklada na esport.

Korisnici mogu kupovati artikle online ili primati novac putem Payeera lokalno i međunarodno u EUR, USD i ruskoj rublji (RUB). Štoviše, Payeer je platforma s više kriptovaluta koja podržava trgovanje sa sedam kripto valuta.

Usluga je visoko rangirana kao najpouzdanija online metoda depozita na divovskim kladionicama i web stranicama za kockanje esporta. Ostali čimbenici koji su pridonijeli njegovoj popularnosti u esport klađenju su intuitivna aplikacija i podobnost za posebne bonusi dobrodošlice.

Deponiranje s Payeerom

Budući da se Payeer integrira s više međunarodnih pružatelja usluga plaćanja, može se nadopuniti mnogim bankovnim karticama, darovnim karticama, e-novčanicima i kriptovalutama.

Također se povezuje s bankovnim računima i automatski pretvara valutu kako bi bila kompatibilna s stranica za klađenje na esport. Najbolja stvar je što ne otkriva podatke o bankovnom računu ili kartici korisnika. Kladionici na esport koji preferiraju brze globalne transfere trebali bi to razmotriti.

Korištenje Payeera za klađenje na Esports

Prije uplaćivanja depozita, igrač bi trebao provjeriti ograničenja depozita, koja mogu iznositi od 10 USD. Vrijednost se razlikuje od mjesta do mjesta. Evo kako napraviti brz i praktičan depozit s Payeerom.

 • Kladioničar se prijavljuje na svoju esport kladionicu
 • Na stranici bankarstva korisnik odabire 'Depozit'
 • Payeer logo će se pojaviti među dostupnim opcijama
 • Igrač označava Payeer kao metodu uplate
 • Oni pokazuju veličinu depozita za prijenos i izvor sredstava
 • Slijedi ispunjavanje podataka o Payeer računu
 • Slijedi provjera transakcije
 • Obavijest će biti poslana nakon uspješnog depozita Kada završite, iznos postaje dostupan za stavljanje oklada za nekoliko minuta. Payeer kladionice ne naplaćuju uplatu, ali korisnik može imati trošak u rasponu od 0-5%, ovisno o tome odakle potječu sredstva.

Kako izvršiti povlačenje putem Payeera

Kockari koji se upuštaju u online esport klađenje s Payeerom nadaju se da će u nekom trenutku osvojiti novac. Ali sve se isplate polažu na račun eWallet-a, a ne na MasterCard ili bankovni račun igrača.

Proces povlačenja

Sljedeći postupak je ono što je potrebno za unovčavanje dobitaka.

 1. Na internetskoj kladionici korisnik klikne na Blagajnik nakon čega slijedi Isplata
 2. Sve opcije plaćanja bit će prikazane na popisu
 3. Igrač odabire Payeer i daje podatke o svom računu
 4. Oni određuju koliko će unovčiti u svoj e-novčanik
 5. Provjera prometa transakcije

Dobitak će biti doznačen na igračev Payeer račun odmah nakon što kladionica potvrdi prijenos. To bi se trebalo dogoditi unutar jednog radnog dana od završetka gornjeg postupka. Korisnici koji žele prenijeti sredstva na svoju banku, kreditnu karticu ili e-novčanik mogu to učiniti kada novac stigne u Payeer. Međutim, prijenos istog iznosa na bankovni račun može potrajati do tri radna dana.

Payeer naknade i ograničenja povlačenja

Podizanja putem Payeera su besplatna i ne primjenjuju se ograničenja na iznos koji eWallet može držati. Kladionica za esport jedino je mjesto s ograničenjem, pa bi igrači trebali provjeriti maksimalne i minimalne iznose koji se mogu podići prije podnošenja zahtjeva.

Na većini web stranica minimalni iznos povlačenja je 10 USD, dok maksimalni limit ovisi o kladioničaru, iako je viši od drugih bankarskih metoda. Međutim, korisnici koji su aktivirali SMS obavijesti za transakcije naplaćuju se 0,05 USD odnosno 0,95% po prijenosu lokalnom i međunarodnom prijenosu.

Za i protiv Payeera

Glavne pogodnosti Payeer plaćanja su sljedeće.

Pros

 • Instant plaćanja
 • Prihvaćenost u cijelom svijetu
 • Koristi mobilnu aplikaciju jednostavnu za navigaciju
 • P2P prijenosi na kartice i bankovne račune
 • Podobnost za bonuse i promocije kockanja
 • Drži aktivnost kockanja skrivenom od lokalnih vlasti
 • Kompatibilan s više bankovnih sustava i kripto platformi
 • Ekonomski tečajevi valuta
 • Viši limiti isplate za klađenje

Protiv

Nedostaci kockanja na esportu s Payeerom uključuju:

 • Samo ograničen broj esport kladionica prihvaća Payeer
 • Stroga ograničenja povlačenja za neprovjerene račune (do 999 USD dnevno)
 • Mastercard transakcije ograničene su u nekim zemljama
 • Omogućuje transakcije samo u tri valute
 • Naknade za SMS obavijesti
 • Nema razgovora uživo
 • Spor KYC proces

Payeer proces otvaranja računa

Svatko tko je navršio minimalnu zakonsku dob može otvoriti Payeer račun i preuzeti aplikaciju na svoj iOS ili Android uređaj. Mobilna aplikacija olakšava upravljanje sredstvima. Zainteresiranim korisnicima potrebna je adresa e-pošte, službena osobna iskaznica i fizička adresa. Bankovni račun nije obavezan da biste postali korisnik Payeera.

Kako postaviti Payeer račun

 1. Kupac preuzima aplikaciju Payeer
 2. Otvaraju gumb "kreiraj račun"
 3. Aplikacija će tražiti adresu e-pošte
 4. Kontrolni kod bit će poslan na navedenu adresu e-pošte i račun je kreiran
 5. Korisnik navodi svoje korisničko ime, lozinku, tajnu šifru i zemlju prebivališta
 6. Sljedeće je pružanje skenirane osobne iskaznice i dokaza o trenutnoj adresi

Nakon dovršetka gornjeg koraka, korisnik može nadopuniti svoj Payeer račun i početi se kladiti na internetskim stranicama za klađenje na esport. Davatelj ne naplaćuje mjesečne naknade za održavanje i nema minimalnog stanja na računu. S robusnim protokolima šifriranja, ovaj način plaćanja osigurava da nijedan neovlašteni korisnik ne može pristupiti podacima i sredstvima kupca.

Mogućnosti korisničke podrške Payeera

Povremeno korisnici Payeera dožive probleme pri korištenju ovog sustava plaćanja. Za sve upite trebaju kontaktirati odjel za korisničku podršku putem:

 • Telefonski poziv (+1 646 658 3695)
 • stranica s često postavljanim pitanjima
 • Online obrazac

Payeer odgovara na upite kupaca u roku od 1 do 24 sata. Osoblje za podršku uglavnom koristi ruski i engleski kada odgovara klijentima. Ako netko ispuni online obrazac, mora uključiti svoju adresu e-pošte, predmet i detaljnu poruku. Postoji i opcija za prilaganje dokumenta. Zatim će biti kontaktirani putem e-pošte.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak