Melbet Pregled klađenja na eSport 2024 - FAQ

MelbetResponsible Gambling
CASINORANK
8.97/10
BonusBonus $1750 + 290 besplatnih vrtnji
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Melbet is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Sljedeća su neka od najčešće postavljanih pitanja MELbetovih klijenata prije postavljanja oklade na eSport.

Kako mogu iskoristiti svoj MELbet bonus i besplatne oklade?

Za registraciju na MELbet i sudjelovanje u njihovim brojnim promocijama dobit ćete besplatne oklade. MELbet esportovi slijede istu proceduru kao i ostali sportovi. Da biste iskoristili svoju besplatnu okladu iz ponude za registraciju, samo dovršite proceduru MELbet registracije, uplatite depozit, stavite okladu s MELbet koeficijentima većim od 1,4, a zatim kliknite 'iskoristi bonus saldo' na vašem sljedećem klađenju.

Je li KYC provjera obavezna na MELbetu?

Da, morate dovršiti KYC postupak provjere, bilo da želite uplatiti, podići, zatražiti bonus ponude ili čak igrati na Melbetu. To se ne može zaobići. Sve dok ste dovršili postupak provjere KYC, Melbet zna da ste predani igranju prema pravilima kladionice i da nemate namjeru prevariti ih.

Koliko dugo traje KYC provjera?

Vrijeme potrebno da Melbet odgovori na vaš zahtjev za verifikaciju može varirati. Vrijeme kada pošaljete svoju dokumentaciju određuje vaše vrijeme čekanja. Ako ih pošaljete tijekom radnog vremena radnim danom, trebali biste dobiti odgovor u roku od 24 sata, ali možete očekivati da ćete čekati do pet radnih dana na odgovor.

Zašto svu svoju papirologiju moram predati MELbet timu?

Ne morate poslati sve svoje papire Melbet timu, niti morate poslati cijelu sliku svojih dokumenata. Možete sakriti dijelove s podacima koji MELbetu nisu potrebni.

Što se događa ako stavim akumulator s devet tipki, ali jedan izgubi?

Nažalost, sve vrste akumulacijskih oklada zahtijevaju da osvojite sve njihove izbore. Međutim, MELbet nudi posebnu bonus ponudu za akumulatore koja vam omogućuje da dobijete potpuni povrat ako izgubite samo jedan izbor. Kvalificiraju se svi akumulatori s najmanje sedam odabira.