Sve o FIFA Betting Odds

Ako već neko vrijeme igrate video igre ili ste upoznati sa video igrama sportske simulacije, onda vjerojatno znate što je FIFA. FIFA je vjerojatno najpopularnija igra sportske simulacije, sa stotinama tisuća igrača koji je redovito igraju.

Zbog ogromne popularnosti FIFA videoigre, mnoge online kladionice sada su počele nuditi tržišta klađenja za FIFA esports događaje. Ako želite ući u FIFA kladionicu, onda imate sreće. Ovdje je naš potpuni vodič o jednom od najvažnijih uvjeta klađenja za FIFA klađenje, FIFA kvotama za klađenje.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve što trebate znati o FIFA kvotama za klađenje

Kad počneš ulazak u FIFA klađenje, jedna od prvih stvari koju biste trebali naučiti je kako čitati FIFA kvote za klađenje. Iako postoji tona drugih uvjeta klađenja koje biste također trebali znati, početnici moraju naučiti više o FIFA koeficijentima klađenja prije svega.

Ako ste kladioničar početnik s dobrim znanjem o FIFA kvotama klađenja, vaše šanse da postanete uspješni bit će puno veće. Međutim, čak i ako znate sve o drugim uvjetima klađenja, ali ne znate ništa o FIFA koeficijentima klađenja, nećete se tako dobro snaći u klađenju.

Stvar je u tome što je klađenje malo kompliciranije nego što mislite. Kada napravite prvih nekoliko oklada na FIFA-u web stranica za esport klađenje, primijetit ćete da zauzvrat ne dobivate isti postotak vašeg iznosa klađenja. Možete dobiti 20 USD ako uložite 100 USD na jednu okladu, a možda ćete dobiti 35 USD na neku drugu okladu.

Dobivanje različitih iznosa povrata na različite oklade jedan je od najzbunjujućih aspekata klađenja za početnike. Međutim, to je upravo ono što FIFA kladioničarski tečajevi objašnjavaju. FIFA kvote također vam govore još jednu važnu informaciju, koja je objašnjena u sljedećem odjeljku.

Objašnjenje FIFA Esports koeficijenata klađenja

Kada naučite čitati FIFA esports kvote, možete izdvojiti dvije najvažnije informacije o okladi. Ove dvije informacije uključuju točan iznos povrata koji ćete dobiti za klađenje na određeni iznos i šanse da se ishod na koji se kladite stvarno dogodi.

Zašto su važni? To su dva elementa koja će vam pomoći da odlučite je li klađenje na određeni ishod vrijedno rizika za vas. Recimo da je podudaranje za a FIFA turnir upravo se odvija, a vi odlučujete isplati li se ili ne kladiti se na pobjedu igrača A.

Planirate uložiti 100 dolara, a dok gledate koeficijente, shvaćate da ćete dobiti oko 80 dolara za dobitak oklade, što dovodi ukupni povrat na 180 dolara.

Dok uspoređujete izglede za pobjedu igrača A s pobjedom igrača B, također shvaćate da su izgledi za pobjedu igrača A dosta visoki u usporedbi s igračem B. Sa svim ovim informacijama, odlučujete da je klađenje na pobjedu igrača A vrijedno rizika za vas.

Vrste FIFA kvota za klađenje

Sada znate da će vam FIFA kvote reći iznos povrata koji ćete dobiti i šanse da se ishod na koji se kladite stvarno dogodi. Međutim, ove podatke ne možete izvući iz tečajeva klađenja ako ne naučite čitati tečajeve klađenja.

Metoda za čitanje klađenja je malo drugačija ovisno o neparnom formatu koji se koristi za predstavljanje omjera. Postoje tri glavne vrste formata koji se koriste za FIFA kvote za klađenje.

Decimalni koeficijenti

Prvi i vjerojatno najveći uobičajena vrsta kladioničarskih kvota koji se koriste za FIFA klađenje su decimalni koeficijenti. Decimalni format koristi broj s decimalom, koji predstavlja točan višekratnik iznosa klađenja koji ćete dobiti zauzvrat.

Ako se kladite na 200 dolara s kvotom 3,3, pomnožite 200 s 3,3 i dobit ćete povrat koji u ovom slučaju iznosi 660 dolara. Budući da zauzvrat dobivate više od dvostruko većeg iznosa klađenja, kvota 3,3 također vam govori da nije tako vjerojatno da će se ishod dogoditi.

Razlomci kvota

Sljedeća najčešća vrsta FIFA koeficijenata za klađenje su frakcijski koeficijenti. U frakcijskim koeficijentima, svi koeficijenti su izraženi u razlomku kao što je 5/2 ili 3/2, gdje drugi broj predstavlja iznos na koji se kladite, a prvi broj predstavlja iznos koji dobivate zauzvrat.

Uz kvote 3/2, dobit ćete povrat od 3 USD za ulaganje 2 USD, ili ako uložite 100 USD, dobit ćete 150 USD zauzvrat. Budući da ovaj povrat nije veći od dvostrukog iznosa klađenja, šanse za ovaj ishod su vrlo visoke.

American Odds

Postoji mala mogućnost da naiđete na platforme koje izražavaju tečajeve klađenja u američkom formatu. U ovoj vrsti formata izgledi se izražavaju pomoću broja s pozitivnim ili negativnim predznakom.

Ako se kladite na ishod s izgledima -180, morat ćete se kladiti na 180$ da osvojite 100$ ili 90$ da osvojite 50$. S druge strane, ako se kladite na ishod s koeficijentom +180, dobit ćete 180 dolara za ulaganje od 100 dolara ili 90 dolara za ulaganje od 50 dolara.

Gdje pronaći najbolje FIFA Esports kvote

Ono što se tiče FIFA kladioničarskih koeficijenata je da svaka stranica ima različite koeficijente za isti ishod. Iako se na određenoj razini slažu, postoje male razlike. Na primjer, ako razmišljate o klađenju od 200 USD, mogli biste dobiti povrat od 300 USD na jednom mjestu, a mogli biste dobiti 330 USD na nekoj drugoj platformi na isti ishod.

Iako razlika nije tolika, nema potrebe ići na manji povrat. Neke platforme imaju loše koeficijente, koji vam mogu dati povrat od čak 250 USD na isti ishod.

Iz tog razloga, uvijek biste trebali odabrati platforme s najboljim FIFA tečajevima. Da biste pronašli najbolje FIFA koeficijente, možete pogledati nekoliko stranica i usporediti koeficijente koje nude, a zatim odabrati onaj s najboljim koeficijentima. Međutim, jednostavnija metoda je odjava esportranker.com, platforma koja pregledava mjesta za klađenje prema nekoliko metrika, uključujući tečajeve za klađenje.

Najbolje kvote klađenja uživo na FIFA

Zamislite da gledate esport utakmicu za FIFA uživo i kladite se na tu utakmicu dok gledate kako se utakmica odvija. Pa, to zapravo možete učiniti pomoću vrste klađenja tzv klađenje uživo.

Kako meč napreduje, vjerojatnost određenih ishoda se mijenja svake minute. Iz tog razloga, koeficijenti za klađenje uživo stalno se ažuriraju, a nazivaju se koeficijenti za klađenje uživo. U ovom slučaju, oni se nazivaju koeficijenti za FIFA klađenje uživo.

Prednost pomnog praćenja kvota za FIFA klađenje uživo je ta da postoji mogućnost da naiđete na kvote koje nude pristojan povrat uz vrlo niske rizike.

Da biste prepoznali te prilike, morate imati značajno iskustvo na FIFA esport sceni, tako da znate kako se odvijaju FIFA utakmice. Međutim, čak i ako niste toliko iskusni, trebali biste provjeriti koeficijente klađenja uživo jer biste mogli pronaći prilike niskog rizika.

Kladite se na FIFA-u pravim novcem

Ništa nije uzbudljivije od klađenja pravim novcem. Kada je vaš novac u pitanju, uzbuđenje je na drugoj razini, a svaka sekunda je uzbudljiva. Srećom, zapravo se možete kladiti na FIFA esports utakmice koristeći pravi novac.

Da biste se kladili na FIFA-u pravim novcem, morat ćete pronaći platformu koja nudi tržišta klađenja za FIFA esports. Srećom, ima ih dosta na internetu. Nakon što odaberete platformu i prijavite se, jednostavno davati depozite a zatim iskoristite te depozite za klađenje na FIFA esports. Ne zaboravite pogledati koeficijente klađenja prije stavljanja oklade.

Klađenje pravim novcem na FIFA-i nije za svakoga. Ako i sami niste iskusan FIFA igrač ili ako niste dobri u predviđanju ishoda za FIFA esport događaji, klađenje na FIFA-u s pravim novcem možda nije za vas. Međutim, nema štete u pokušaju s malim količinama.

FAQ

Koje su FIFA kvote za klađenje?

FIFA kladioničarske kvote su termin u klađenju koji se koristi za izražavanje vjerojatnosti ishoda i iznosa povrata koji kladitelji dobivaju za klađenje na određeni iznos.

Je li legalno kladiti se na FIFA-u pravim novcem?

Većinom je potpuno legalno kladiti se na FIFA-u pravim novcem. Međutim, morate biti stariji od zakonske dobi za klađenje i koristiti licencirane i regulirane platforme. Također je najbolje provjeriti zakone svoje zemlje prije klađenja na FIFA-u s pravim novcem.

Gdje se mogu kladiti na FIFA-u s pravim novcem?

Na internetu postoji mnogo platformi koje nude tržišta klađenja za FIFA esports. Ove platforme možete koristiti za klađenje na FIFA-u s pravim novcem.

Jesu li kvote za FIFA klađenje uživo bolje?

Ako znate kako se odvijaju utakmice za FIFA-u i pratite FIFA esport više od godinu dana, možete pronaći neke nevjerojatne prilike s koeficijentima klađenja uživo na FIFA-u. Dakle, da, kvote za FIFA klađenje uživo u nekim su slučajevima bolje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak