Sve o Age of Empires Betting Odds

Ako cijeli život igrate FPS igre, vjerojatno niste čuli za ovu igru. Međutim, iznenadili biste se kada biste čuli da je Age of Empires super popularna video igra. Age of Empires također ima vlastitu esport scenu, s esport događajima koji se redovito održavaju.

Još jedna stvar koja bi vas mogla iznenaditi je da je klađenje na Age of Empires također vrlo popularno. Ako i vi želite ući u klađenje na Age of Empires, morate naučiti više o koeficijentima klađenja na Age of Empires. Srećom po vas, Age of Empires koeficijenti klađenja su ono što ćemo ovdje vrlo detaljno objasniti.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve što trebate znati o koeficijentima klađenja Age of Empires

Možda mislite da ne morate učiti o koeficijentima Age of Empires jer je proces klađenja prilično jednostavan. Donekle biste bili u pravu jer Age of Empires klađenje ili bilo koje druge vrste klađenja na esport je u svojoj biti vrlo jednostavno.

Uzmimo primjer esport meča između TheVipera i DauT-a. Recimo da imate čvrsto uvjerenje o tome koji će igrač pobijediti u utakmici.

Odabereš kladionicu i uložiš nešto novca na igrača za kojeg misliš da će najvjerojatnije pobijediti. Ako ste u pravu u vezi s ishodom, osvojit ćete nešto novca povrh svog uloga. Međutim, ako ste u krivu, gubite iznos uloga. Čini se jednostavno.

Pa, ovo je samo osnovno objašnjenje kako klađenje funkcionira. Iz ovog objašnjenja nećete znati koji ćete točno iznos dobiti zauzvrat ako pobijedite i nećete moći pogoditi kolike su šanse za određene ishode meča koji se stvarno odvija.

Međutim, obje ove stvari se objašnjavaju koeficijentima klađenja. Iz tog razloga morate naučiti više o koeficijentima klađenja na Age of Empires prije nego što se počnete kladiti na esportske događaje Age of Empires kao što su Zlatna liga.

Objašnjenje kvota za klađenje Age of Empires

Kao što smo gore spomenuli, koeficijenti klađenja na Age of Empires govore vam dva važna detalja o ishodu meča ili događaja Age of Empires. Prije svega, koeficijenti klađenja na Age of Empires govore vam točan povrat koji ćete dobiti uplatom određenog iznosa.

Zašto je to korisno? Pa, ako znate točan povrat koji ćete dobiti za iznos na koji se kladite, dobit ćete bolju ideju o tome je li rizik vrijedan povrata ili ne. Na primjer, ako je oklada vrlo rizična, a vi ćete dobiti samo 20 USD povrata za uloženih 100 USD, možda se nećete odlučiti za to. Međutim, ako oklada nije toliko rizična, a vi dobivate 70 dolara zauzvrat ako uložite 100 dolara, možda biste to učinili.

Druga važna stvar koju vam Age of Empires tečajevi klađenja govore o ishodu je vjerojatnost da se on dogodi. Poznavanje šansi da se neki događaj dogodi također pomaže u utvrđivanju isplati li se riskirati ili ne.

Obje ove stvari su ključne informacije. Međutim, da biste dobili ove informacije, morate znati čitati vrste neparnih formata, koji su objašnjeni u sljedećem odjeljku.

Vrste kvota za klađenje na Age of Empires Esports

Za klađenje na Age of Empires možete pronaći ukupno tri vrste koeficijenata. Ove se vrste također nazivaju neparni formati za klađenje Age of Empire. Tri formata za klađenje Age of Empire uključuju decimalni format, frakcijski format i američki format.

Fractiona Odds

Frakcijski format koristi razlomak za predstavljanje izgleda da će se ishod dogoditi, poput 4/1 ili 3/2. Izgledi 4/1 izgovaraju se četiri prema jedan. S frakcijskim koeficijentima, prvi broj predstavlja iznos novca koji ćete dobiti ako ste napravili okladu koja vrijedi drugi broj i pobijedili.

Na primjer, ako se uložite 1 USD s razlomačkim izgledima 4/1, dobit ćete 4 USD zauzvrat za pobjedu u okladi. Ako uložite $5, dobit ćete $20 zauzvrat (5x4). Budući da je ovo više nego dvostruki povrat, izgledi 4/1 također vam govore da su šanse da se ishod dogodi niske.

Decimalni koeficijenti

Još jedan jednostavan neobičan format je decimalni format. U decimalnom formatu izgledi imaju broj s decimalom, poput 1,5 ili 2,5. Decimalne kvote predstavljaju točan višestruki iznos koji ćete dobiti zauzvrat ako pobijedite, što je u slučaju kvote 1,5 1,5 puta veći od vašeg iznosa klađenja.

Dakle, ako se kladite 100 USD na ishod s kvotom 1,5, dobit ćete ukupni povrat od 150 USD. Budući da je to manje od dvostrukog povrata, izgledi od 1,5 također vam govore da su šanse da se ishod dogodi velike.

American Odds

Konačno, imamo American Odds. Oni koriste broj i negativan ili pozitivan predznak za predstavljanje izgleda. Omjeri od -120 vam govore da ćete morati uložiti 120 dolara da biste osvojili 100 dolara, a tečajevi +120 vam govore da ćete dobiti 120 dolara ako uložite 100 dolara.

Gdje pronaći najbolje kvote za Age of Empires

Age of Empires koeficijenti klađenja pomažu vam da odlučite isplati li se rizik ili ne. Međutim, ako pogledate koeficijente klađenja za Age of Empires u nekoliko različitih kladionica, vidjet ćete da se za neke kladionice isplati riskirati, a za druge kladionice nije vrijedno rizika.

Pitate se zašto je to tako? Pa, stvar je u tome da nemaju sve kladionice iste koeficijente. U jednoj kladionici mogli biste dobiti 20 USD za klađenje od 100 USD, dok biste u drugim kladionicama mogli dobiti 25 USD. Možda mislite da to i nije tako velika razlika, ali može učiniti određenu okladu održivom opcijom.

Čak i ako to nije slučaj, nema razloga da se kladite na koeficijente koji vam ne donose solidan povrat. Iz tog razloga, uvijek biste trebali tražiti najbolje koeficijente za klađenje na Age of Empires.

Međutim, kada počnete tražiti kladionicu s najboljim koeficijentima za klađenje na Age of Empires, odmah ćete shvatiti da je to dugotrajan proces. Ako ne želite potrošiti sve to vrijeme, možete se odjaviti esportranker.com, gdje možete pronaći kladioničarske stranice za najbolje koeficijente za Age of Empires.

Najbolje kvote za klađenje na Age of Empires uživo

Kvote za klađenje na Age of Empires uživo one su koje se koriste za klađenje uživo na Age of Empires. U ovoj vrsti klađenja stavljate oklade na esport utakmicu Age of Empires koja se odvija u stvarnom vremenu. Dakle, možete vidjeti sve što se događa i zatim odlučiti koju ćete okladu napraviti na temelju toga kako se utakmica odvija.

Ono što se tiče koeficijenata klađenja uživo na Age of Empires jest to što se oni također stalno mijenjaju ovisno o tome kako se utakmica odvija. Kako jedan ishod postaje vjerojatniji, izgledi za klađenje počinju se mijenjati. S ovim promjenjivim koeficijentima, ponekad možete pronaći sjajne prilike, pogotovo ako imate mnogo više znanja o igri.

Iz tog razloga, iskusni kladioničari uvijek trebaju iskoristiti prednost klađenje uživo šanse kada imaju mogućnost.

Kladite se na Age of Empires sa pravim novcem

Ako razmišljate o klađenju na esport događaj Age of Empires koristeći pravi novac, onda imate sreće jer postoji mnoštvo online platformi na kojima to možete učiniti. I ne samo to, već je i postupak vrlo jednostavan.

Da biste se kladili na Age of Empires s pravim novcem, trebate pronaći kladionicu koja nudi tržišta klađenja za Age of Empires. Nakon toga, prijavite se na tu kladionicu i izvršite depozite koristeći pravu gotovinu kao što su Visa ili MasterCard. Kada to učinite, pronađite događaj koji pokriva kladionica, prođite kroz tržišta klađenja i kladite se na ishod za koji mislite da će se vjerojatno dogoditi.

Možda ćete se predomisliti o klađenju na Age of Empires s pravim novcem. Ako ste iskusan igrač Age of Empires i znate dosta o njegovoj esport sceni, klađenje na Age of Empires s pravim novcem moglo bi biti izvrsna opcija za vas.

FAQ

Možete li se kladiti na Age of Empires pravim novcem?

Da, možete se kladiti na Age of Empires s pravim novcem. Age of Empires esport događaji održavaju se redovito svake godine, a mnoštvo online kladionica nudi tržišta klađenja za njih.

Što vam govore kvote klađenja na Age of Empires?

Age of Empires Betting kvote vam govore dvije glavne stvari. Prvo vam kažu točan iznos koji ćete dobiti zauzvrat za dobitak oklade. Drugo, govore vam kolike su šanse da dobijete okladu.

Je li Age of Empires klađenje sigurno?

Age of Empires klađenje je stopostotno sigurno, ali samo dok koristite legitimne i renomirane platforme za klađenje. Možete biti prevareni na nelegitimnim platformama.

Jesu li kvote za klađenje uživo na Age of Empires bolje?

Ovisi o tome koliko ste iskusni. Ako ste iskusan kladioničar, možete pronaći sjajne prilike s koeficijentima klađenja uživo. Međutim, možete ih isprobati čak i ako nemate puno iskustva.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak