Najpopularnije Heroes of the Storm kladioničarske stranice 2024

Heroes of the Storm (HotS) je igra za multiplayer Online Battle Arena (MOBA). Tipična utakmica uključuje dva tima od pet koji se bore na slučajnom bojnom polju. Svaka momčad ima isti cilj, desetkovati protivničku bazu. Uključeni timovi koriste taktičke i arkadne elemente kako bi postigli glavni cilj.

Nedvojbeno, Heroes of the Storm nastavlja prkositi većini svojih očekivanja. Na njegovom spoju se vode brze bitke u različitim pozadinama, od kojih svaka služi jedinstvenoj svrsi. Kao što ime govori, Heroji imaju značajan utjecaj na ishod igre. Za razliku od konvencionalnih MOBA iskustava, igrači ne moraju brinuti o kupovini nasumičnih predmeta ili sporom igranju kako bi istrošili svoju odlučnost.

Najpopularnije Heroes of the Storm kladioničarske stranice 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jedinstveni atributi

Tijekom igranja, igrači se moraju boriti snažno i brzo. I što je najvažnije, od njih se očekuje da rade kao tim kako bi se suprotstavili svakom napredovanju neprijatelja i osmislili svoje strategije. Ipak, evo četiri atributa Heroes of the Storm koji su ga postavili visoko iznad ostalih MOBA igre.

Izbor heroja i uloge

HoTS kombinira izbor nekih herojskih likova iz svemira Blizzardovih igara. Ovi heroji su kategorizirani kao ratnici, oslonci, ubojice ili stručnjaci. Igrači bi se trebali upoznati sa svakim od ovih heroja, što je ključno za razumijevanje kako se njihovi jedinstveni atributi sinergiraju na karti.

Izravnavanje tima

Timski rad ključan je da svaki tim bude učinkovit u svojoj misiji. Svaki igrač doprinosi zajedničkom iskustvu, tako da izjednačavanje tima igra temeljnu ulogu u osiguravanju da igrači ubiru prednosti svojih napora.

Sustav talenata

Svaki heroj predstavljen u ovoj MOBA igri ima jedinstvene vještine koje se otkrivaju kako igra napreduje. U idealnom slučaju, ovi talenti zamjenjuju ono što se često nudi u 'trgovini predmeta' koja se nalazi u konvekcijskim igrama.

Dinamično bojno polje

Svako od bojnih polja Heroes of the Storm nudi jedinstvenu igru i ciljeve. Igrači se moraju čuvati točaka interesa i sukoba kako bi zaslužili vjernost plaćenika koji naseljavaju bojno polje.

Klađenje na Heroes of the Storm

Kao i druge MOBA igre, HotS uživa u velikom broju pratitelja na sceni esport gaminga. Iako Heroes of the Storm nije rangiran među najčešće igranim esport igrama, neki igrači ostaju istinski zainteresirani za klađenje na ovu igru.

Kao i kod bilo kojeg oblika online esport klađenje, igrači mogu biti preplavljeni morem savjeta za klađenje koji pokrivaju različite HotS događaje. Međutim, najvažnije je razumjeti različite vrste oklada koje su dostupne igračima željnim klađenja na Heroes of the Storm.

Pobjednik utakmice

Klasična oklada na pobjednika utakmice je nesumnjivo najčešća vrsta oklade u esport igrama. Ova oklada zahtijeva samo od igrača da predvide pobjednika borbe. Očekivano, favorit će imati niže kvote od autsajdera.

Pobjednik karte

Oklada na pobjednika karte podrazumijeva predviđanje da će tim osvojiti određenu kartu. Iskusni HotS kladitelji smatraju ovu okladu posebno privlačnom kada se klade uživo. U idealnom slučaju, lako je predvidjeti ishod određene karte gledajući odabrane heroje.

Klađenje na hendikep

Igrači koji žele minimizirati rizike fensi oklade. U idealnom slučaju, ova oklada je slična okladi na pobjednika utakmice, samo što momčad na koju je okladila ima neke pobjede dodane u rezultat tima.

Prve krvne oklade

Kao što ime govori, prva krv se odnosi na prvo ubojstvo. Ova oklada može biti pogodak ili promašaj jer zahtijeva od igrača da predvide momčad koja će postići prvi rezultat. U idealnom slučaju, prve krvne opklade uglavnom se preporučuju za iskusne koji razumiju dinamiku igre.

Zašto je Heroes of the Storm popularan?

Heroes of the Storm stalno postaje popularan unatoč početnoj sumornoj perspektivi. Jedan od glavnih razloga za njegov stalni rast je taj što su programeri igara pomaknuli svoj fokus na pružanje najveće ravnoteže igračima. Štoviše, HotS nudi više održivih roleta, zabavne talente i, što je najvažnije, fantastične interakcije heroja.

Iako su objavljivanja sadržaja bila relativno spora, programeri HotS-a to su nadoknadili tako što su igračima ponudili redovita ažuriranja stanja, preinake, prilagodbe igranja i neke sezonske događaje. Uz igrače koji imaju širok spektar epskih trenutaka, ova igra ima sve za voljeti. Osim toga, timske borbe pune akcije, voljeni likovi i vrhunska grafika dovoljni su razlozi zašto ova esport igra nastavlja napredovati.

Internet zajednica

HotS internetska zajednica je privlačnija od ostalih MOBA-a, posebno igrača koji su novi u igri. Međutim, poznata je činjenica da online zajednica ponekad može postati pomalo neprijateljski nastrojena jer je prepuna svih vrsta igrača. To znači da ne postoji način na koji igrač može predvidjeti svoja iskustva u zajednici. Ali općenito, HoTS igrači su skloniji opraštanju i domišljatiji prema novim igračima.

Igranje Heroes of the Storm online

Igrači koji žele igrati HotS online mogli bi željeti pogledati broj. Bez sumnje, mnogi MOBA igrači hrle online kako bi igrali ovu igru, ali točan broj u bilo kojem trenutku može biti pogrešan. Međutim, ako se radi o općoj statistici, globalni broj HotS-a procjenjuje se na oko 7 milijuna.

Igrači Big Heroes of the Storm

Većina najboljih HotS-a esport igrači postoje već neko vrijeme i predstavljeni su u drugim Blizzard naslovima. Ako je ukupan dobitak u igri nešto što je potrebno, sljedeći igrači mogu se rangirati kao najistaknutiji igrači u igri.

 • Jeong, Won Ho
 • Lee, Jung Hyeong
 • Lee, Jae Won
 • Ja, Jin Woo
 • Kang, Woon Sung

Zašto igrači vole HoTS?

Kada je riječ o MOBA igricama, Heroes of the Storm je nesumnjivo među najomiljenijim igrama. Evo nekoliko razloga zašto sve veći broj esport igrača smatra da je to privlačno:

 • Postoji više karata ili bojnih polja u kojima možete uživati
 • Nudi timsko usredotočeno igranje
 • Ima ciljno orijentiran dizajn

Kako igrati HotS

HoTS je timska igra. Igrač počinje odabirom načina igre. Postoji pet načina igre: Versus AI, Quick Match, Unranked, Ranked i Brawl. Prije pokušaja s drugim razinama, novim igračima se savjetuje da počnu s Versus AI, najnižim stupnjem. Račun razine 50 kvalificira svakog igrača za igranje rangiranih utakmica.

Što se igranja tiče, cilj je gurati se prema protivničkoj bazi i uništiti njihov nexus.

Najveći igrači i timovi igre

Nakon HotS Global Championshipa, većina franšiznih timova kao što su Cloud9, Gen.G i Team liquid je raspuštena. Međutim, drugi su uspjeli izdržati, i kao rezultat toga, postigli su ogroman uspjeh u igri. Ipak, evo popisa pijetlova koji su postigli veliki uspjeh na turnirima Heroes of the Storm:

 • Jednostavnost
 • WildHeart Esports
 • CrowdControl
 • Oxygen Esports

Postoji li prvenstvo Heroes of the Storm?

Također poznato kao esports World Convention (ESWC) je profesionalno prvenstvo koje uključuje neke od najboljih igrača i timova. Strukturirani u formatu kvalifikacija, timovi koji prođu kvalifikacije dobivaju mjesto za predstavljanje svojih zemalja na ESWC svjetskom prvenstvu.

Što je HotS svjetsko prvenstvo?

HotS World Cup, također poznat kao Heroes of the Storm World Championship, prvi je put odigran 2015. Ovaj turnir prvi put je održan na BlizzConu 2015. Na ovom turniru osam se timova borilo za 500.000 dolara. U 2016. se nagradni fond udvostručio, što je označilo početak kruga Heroes of the Storm Global Championship Circuit. Međutim, pred kraj 2018. Blizzard je najavio svoje namjere da smanji HotS događaj.

Klađenje na svjetsko prvenstvo Heroes of the Storm

Igrači koji se zanimaju za klađenje na globalne eSports događaje mogli bi biti zainteresirani za klađenje na Svjetsko prvenstvo Heroes of the Storm. Prvobitno viđeni kao velika stvar na najboljim stranicama za klađenje na esports, HotS igračima danas ostaju samo globalni događaji nakon smanjenja broja.

Ljubitelji HotS-a zainteresirani za Svjetsko prvenstvo ili bilo koje drugo globalno prvenstvo trebali bi se jako zanimati za timove ili zemlje koje su dosljedno ostvarile rezultate na velikoj pozornici. Na primjer, timovi Sjeverne Koreje i SAD-a obično su malo iznad ostalih u globalnim događajima.

Klađenje na Heroes of the Storm kod pružatelja usluga

S obzirom da Heroes of the Storm postaje sve popularniji, neke od najboljih web-mjesta za esport klađenje jako su zainteresirane za taj sport. Iako bi neke aplikacije za klađenje u esportu mogle donekle nerado pokrivati taj sport, većina 'velikih dječaka' u industriji već je dala do znanja svoje namjere. Uz to, evo nekoliko web-mjesta za klađenje na esport koje iscrpno služe za HotS esport klađenje:

Betwinner

Betwinner brzo osjeća svoju prisutnost među kladioničarima Heroes of the Storm u esportu. Ova kladionica pokriva mnoge esport događaje diljem svijeta. Ono što je najvažnije, Betwinner nudi dodatna tržišta za određene događaje.

22Oklada

22Oklada je još jedna opcija što se klađenja na HotS tiče. Ovaj kladioničar već neko vrijeme pokriva esport događaje. Uz velikodušne koeficijente i mnoga tržišta klađenja, 22Bet bi trebao biti najbolji izbor za HotS kladitelje.

1xBet

1xBet je među najpopularnijim operaterima u tradicionalnom sportskom klađenju. Ovaj se operater također ističe u klađenju na esport, zahvaljujući izvrsnoj usluzi za korisnike, izdašnim poticajima, povoljnim tečajevima i raznim tržištima klađenja.

Pratite najbolje Heroes of the Storm timove i kladite se točno

Klađenje na bilo koji esport događaj zahtijeva određenu pažnju. Kao rezultat toga, važnost praćenja najboljih svjetskih timova Heroes of the Storm ključna je za često stvaranje točnih predviđanja.

Gen G

Južnokorejski Gen G rangiran je kao jedan od najboljih esport timova. Ovaj tim je osvojio osam Heroes of the Storm turnira i zaradio ogromnih 1.360.000 dolara.

Tim Dignitas

Tim Dignitas je još jedan tim koji bi svaki ljubitelj HoTS-a trebao rado pratiti. Sa sjedištem u Newarku, New Jersey, ovaj tim rijetko razočara na velikoj pozornici. Njegov tim Heroes of the Storm kumulativno je prikupio 1.178.555 dolara iz trideset natjecanja.

MVP

MVP je još jedna južnokorejska momčad na našoj listi najboljih momčadi. Iako postoje izvještaji da se njegovi timovi više neće pojavljivati u natjecanjima Heroes of the Storm, uvijek je najbolji kada se pojavljuje na bilo kojem HoTS esport događaju.

Nakon što igrač shvati prirodu natjecanja, postaje mu vrlo lako napraviti točna predviđanja. Nadalje, svaki igrač mora biti u tijeku s aktualnim događajima i dinamikom oko sporta, s obzirom na to da se s vremenom mijenjaju različite stvari.

Za i protiv

Nije potrebno puno da se shvati što nudi Heroes of the Storm. Ovdje je popis nekih od hitova i promašaja HotS-a koji bi mogli zainteresirati igrače i kladitelje koji se klade na igru.

Pros

Igra je brza, s kratkim i uzbudljivim borbama. Prosječna HoTS igra traje oko 20 minuta, što je dovoljno za ulaganje igrača bez iscrpljivanja.

 • Heroji nemaju statične značajke
 • Ima razne heroje iz vrhunskih blizzard igara
 • Igračima se služi toliko željena raznolikost karata za vrijedno iskustvo igranja.
 • Jednostavni i cool vizuali
 • Igrači su nagrađeni povećanjem ranga
 • Igra daje igračima 30 dana da pregledaju svoje prošle igre i pronađu bolji način natjecanja
 • Novi igrači mogu testirati igru prije nego što odluče potrošiti na igru

Protiv

 • Iskustvo može biti sporo ako su područja u kojima su heroji i manijaci ostavljeni
 • Igrači nemaju mogućnost igrati svoje omiljene karte
 • Igrači se povremeno susreću s nekim preprekama koje se temelje na napredovanju koje su izvan utakmice
 • Međufaza korisnika nije prilagodljiva

Razumijevanje kvota za klađenje Heroes of the Storm

Svaki esport kladionik bi trebao razumjeti izglede koristi bilo koja aplikacija za klađenje na esport. Za početak, visoki koeficijenti za HotS klađenje donose najveću vrijednost. Igrači koji žele klađenje na HotS trebali bi razumjeti koeficijente koje nude različite kladionice. Ovdje su neke uobičajene vrste kvota Heroes of the Storm.

 • američki izgledi: Kao što ime govori, američki se koeficijenti obično koriste u Americi. Značajka koja se ističe obično ima priložene znakove plus (+) i minus (-). U idealnom slučaju, broj sa predznakom minus često označava iznos koji se mora uložiti da biste osvojili 100 dolara.
 • Decimalni koeficijenti: Uglavnom se koriste na europskim stranicama za klađenje, decimalni koeficijenti su među najlakšima za rad. Sve što igrač treba učiniti je pomnožiti koeficijente s uloženim iznosom.
 • Razlomački koeficijenti: Većina kladionica nudi djelomične koeficijente. Poput decimalnih koeficijenata, njihovo razumijevanje je prilično jednostavno. Množenjem razlomka s iznosom oklade dobiva se dobit ili dobiveni iznos.

Kako najbolje pobijediti klađenje na Heroes of the Storm

Sada kada je sve o Herojima esporta razrađeno do krajnjih granica, također je važno pogledati načine ili pristupe koji bi igračima mogli pomoći da okuse uspjeh u igri. Evo nekoliko vrijednih savjeta za HotS kladitelje.

 • Gledajte kako iskusni kladitelji stavljaju svoje oklade da biste brzo razumjeli osnove
 • Obratite pažnju na statistiku i angažirajte zajednicu
 • Usredotočite se više na META trendove
 • Stavite oklade na najviše moguće koeficijente za maksimalnu vrijednost
 • Osigurajte da prakticirate odgovorno kockanje
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
eSportovi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični Esports maestro, stoji kao svjetionik znanja na EsportRankeru. Spajajući analitičko umijeće s urođenom ljubavi prema igricama, Jun-ho razotkriva zamršenu tapiseriju online natjecanja, osiguravajući da igrači ostanu informirani i nadahnuti.

Send email
More posts by Jun-ho Kim