Vijesti

February 12, 2024

Spasite 20 nestalih osoba u igri Persona 3 Ponovno učitajte i preuzmite nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

U igri Persona 3 Reload postoji 20 nestalih osoba koje trebate pronaći od srpnja do siječnja. Ovi pojedinci su zarobljeni u tamnici zvanoj Tartarus, a vaša je misija da ih spasite.

Spasite 20 nestalih osoba u igri Persona 3 Ponovno učitajte i preuzmite nagrade

Da biste locirali nestale osobe, morate pronaći kat na kojem se nalaze i komunicirati s njima. Nakon što ih pronađete, imate dvije mogućnosti: možete ih ili otpratiti s poda, šaljući ih natrag na početak Tartarusa, ili dati nekome da ih pokupi kako biste mogli nastaviti istraživati.

Kako biste zatražili nagradu za pronalazak nestale osobe, posjetite policijsku postaju nakon što ste spasili jednu od glavnih osoba u Tartarusu. Pri ulasku u trgovinu dobit ćete nagrade bez potrebe za kupnjom. Međutim, važno je znati gdje i kada pronaći svaku nestalu osobu.

Ako želite minimalizirati svoja putovanja u Tartarus, preporuča se tražiti nestale osobe pretposljednji dan prije svakog roka. Iako se može činiti kao iscrpljivanje, nagrade koje dobivate za dovršavanje ovih zadataka itekako su vrijedne truda.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti