Vijesti

February 15, 2024

Optimizirajte svoju kolekciju zlatnih značaka u Granblue Fantasyju: Ponovno povezivanje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ako želite prikupiti zlatne Dalia značke i ulaznice u Granblue Fantasy: Relink, evo najboljeg načina da to učinite.

Optimizirajte svoju kolekciju zlatnih značaka u Granblue Fantasyju: Ponovno povezivanje

Skupljanje ulaznica za zlatnu značku

Da biste dobili zlatnu značku Dalia u Granblue Fantasy: Relink, morate potrošiti ulaznice za zlatnu značku u online Quick Questovima. Svaka vam ulaznica jamči jednu zlatnu Dalia značku, ali ograničeni ste na korištenje tri ulaznice po misiji. Ako imate više ulaznica, morate odigrati dodatne runde Quick Questa da biste osvojili više znački. To znači da je vaš prvi korak skupljanje ulaznica, a zatim ih možete koristiti za dobivanje bedževa u Quick Questu.

Evo svih načina za dobivanje ulaznica za zlatnu značku:

  • Zaradite ih kao prve čiste nagrade za razne Boss misije.
  • Zatražite jednu ulaznicu dnevno putem bonusa za prijavu u izborniku Quick Quest.
  • Izvršite tri brze misije da zatražite dodatnu ulaznicu iz značajke Play Bonus izbornika Quick Quest.

Poljoprivredne zlatne značke Dalia

Ako vam je cilj uzgajati zlatne Dalia značke, vaša najbolja strategija je kontinuirano igrati Quick Questove za ulaznice za zlatnu značku. Iako morate biti u online igri da biste koristili ulaznice za značke, još uvijek možete zaraditi ulaznice igrajući izvanmrežne brze misije putem Play Bonusa, pod pretpostavkom da je vaša AI stranka spremna za izazov. Međutim, igra vas smanjuje na razinu misije, sprječavajući vas da brzo pobijedite misije niže težine kao što biste mogli kada ih odaberete izravno s brojača. Osobno smatram da je igranje na mreži učinkovitije budući da čak i igrači niske razine imaju tendenciju da imaju bolje performanse od AI-a, pa preporučujem da se fokusirate na brze online misije za farming.

Zapamtite, zlatne Dalia značke su rijetke i teško ih je skupiti, ali slijedeći ove strategije, možete povećati svoje šanse da ih nabavite i zamijenite za vrijedne predmete u Siero's Knickknack Shack.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti