Vijesti

October 27, 2023

LNG Scout razmišlja o pobjedi i gleda naprijed u svjetove 2023

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Uvod

Nakon što sam pobjedom protiv KT Rolstera osigurao mjesto u Knockout fazi, imao sam priliku razgovarati s LNG Scoutom o seriji i učinku tima na Worlds 2023.

LNG Scout razmišlja o pobjedi i gleda naprijed u svjetove 2023

Osvrćući se na seriju

Unatoč pobjedi protiv LCK #3 nositelja, Scout je izrazio svoje nezadovoljstvo učinkom momčadi u ranoj igri tijekom tri utakmice. Ocijenio ga je ocjenom 5 od 10, ističući potrebu za poboljšanjem.

U prvoj igri, LNG se u početku mučio, ali je uspio preokrenuti plimu dobro izvedenim pozivom za barona i timskom borbom koja je promijenila igru. Scout je odao priznanje GALA-i, bot laneru, za odlučujući poziv i pohvalio njegovu izvrsnu analizu stavki.

Međutim, KT Rolster se vratio u drugu utakmicu, iskoristivši LNG-ove probleme u ranoj igri. Scout je pohvalio napore momčadi da se pozabavi tim problemima na draftu za treću utakmicu i naglasio je važnost veće usredotočenosti u ranoj utakmici.

Pojačavanje usred igre

Unatoč ranim ubojstvima KT-a, LNG je pokazao svoju snagu u timskim borbama usred igre. Koristeći svoj timski sastav, izvodili su dosljedne kombinacije i stvorili nepremostivu prednost od koje se njihovi protivnici nisu mogli oporaviti.

Razmišljanja o švicarskom formatu i budućim utakmicama

Kao iskusni veteran sa šest nastupa na Svjetskom prvenstvu, Scout je podijelio svoje viđenje novog švicarskog formata. Odbacio je tvrdnje da se bitno razlikuje od prethodnih grupnih faza, ustvrdivši da će ipak prevladati jake momčadi.

S osiguranim mjestom u četvrtfinalu, LNG čeka 5. krug švicarske faze kako bi odredio svog protivnika. Na pitanje o njegovom željenom protivniku i trenutnoj meta Svjetskog prvenstva, Scout je izrazio uvjerenje u njihov potencijal da poraze bilo koju momčad u četvrtfinalu. Priznao je da trenutna zakrpa možda nije povoljna za njih, ali je ostao optimističan glede prevladavanja toga.

Doprinos izviđača LNG odredu

Scoutovo iskustvo i spoznaje, stečene boraveći u Koreji značajan dio njegovog života, bili su neprocjenjivi za LNG odred. Aktivno se bavi problemima i uključuje se u rasprave s timom, pružajući smjernice i podršku.

Suočavanje s pritiskom i stresom

Unatoč svom ležernom ponašanju, Scout je podijelio svoje strategije za upravljanje pritiskom i stresom. Uživa u gledanju zabavnih videa i slušanju glazbe kao sredstva za opuštanje, izbjegavajući TV drame.

Zaključak

LNG Scoutova odlučnost i velika očekivanja za napredak očiti su u njegovim razmišljanjima o seriji protiv KT Rolstera. S ciljem polufinala, LNG je usredotočen na poboljšanje svoje forme i svladavanje svih izazova koji im se nađu na putu.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti