Vijesti

November 9, 2023

Jonesyjev povratak: budućnost Fortnite OG

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Fortnite Jonesy je najpoznatiji lik u igri, prepoznat od strane igrača širom svijeta. Kao središnji lik Fortnitea, mnogi igrači su znatiželjni hoće li se Jonesy vratiti u Fortnite OG.

Jonesyjev povratak: budućnost Fortnite OG

Jonesyjevo putovanje

Jonesy se prvi put pojavio u 1. poglavlju igre kao zadani lik. U početku je bio samo jedan od mnogih likova koje su igrači mogli birati ako nisu imali kožu. Međutim, s vremenom je Jonesy stekao popularnost i postao sastavni dio Fortnitea. Dobio je dodatne maske i varijacije, osvajajući srca obožavatelja.

Budućnost Jonesyja

U drugom poglavlju, Jonesy je preuzeo glavnu ulogu kao agent Jones. Pojavio se u više inačica i čak je zauzeo jednu točku interesa. Međutim, u poglavlju 3, on nije igrao značajnu ulogu u nauci igre, ostavljajući obožavatelje da se pitaju hoće li se vratiti za obnovu OG sezone.

Jonesyjeva prisutnost

Iako se Jonesy možda neće pojaviti na karti kao NPC, velika je vjerojatnost da će nova verzija Jonesyja biti predstavljena u trgovini unutar igre tijekom sezone. Ove varijacije lika uvijek su popularne među igračima, a vraćanje na Poglavlje 1 čini se vjerojatnim.

Revijalni događaj

Očekuje se da će sezona OG Fortnitea u Poglavlju 4 završiti uzbudljivim događajem unutar igre. Moguće je da će agent Jonesy ili neka druga varijanta lika igrati ključnu ulogu u ovom događaju, vraćajući igrače u Crnu rupu i otvarajući novo poglavlje Fortnitea.

Zaključno, iako je Jonesyjev povratak u Fortnite OG neizvjestan, ne može se poreći njegov utjecaj na povijest i popularnost igre. Obožavatelji željno iščekuju sve vijesti ili novosti u vezi s njegovim mogućim povratkom.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti