Vijesti

February 16, 2024

Hoće li World of Warcraft biti uključen u Game Pass? Nagađanja i mogućnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Dana 15. veljače, Microsoft je objavio da će Diablo 4 biti dostupan na Game Pass-u od 28. ožujka. Ova vijest natjerala je mnoge igrače World of Warcrafta (WoW) da se pitaju hoće li njihova omiljena igra također biti uključena u Game Pass.

Hoće li World of Warcraft biti uključen u Game Pass? Nagađanja i mogućnosti

Model plaćanja World of Warcraft

WoW je dugogodišnji MMORPG titan s više dostupnih iteracija. Dok su klasične WoW igre besplatne za pretplaćene igrače, maloprodajna proširenja dolaze s cijenom. Na primjer, nadolazeća ekspanzija, The War Within, ima različita izdanja u rasponu od 49,99 USD do 89,99 USD.

Najave i nagađanja

Izvorna najava spominjala je samo Diablo 4, ostavljajući igrače WoW-a nesigurnima oko njegovog uključivanja u Game Pass. Međutim, formulacija najave sugerira da bi WoW potencijalno mogao biti dodan u budućnosti. WoW je ostao jedan od najpopularnijih MMORPG-ova čak i nakon 20 godina, a ne uključiti ga na Game Pass bila bi propuštena prilika.

Uključivanje WoW-a u Game Pass

Uključivanje WoW-a u Game Pass može biti izazovno zbog jedinstvenog modela plaćanja. Iako nije jasno hoće li biti potrebna pretplata, vjerojatno će igrači ipak morati kupiti najnoviju ekspanziju. Klasične WoW igre, s druge strane, mogu biti dostupne za igranje bez dodatnih troškova.

Zaključak

U ovom trenutku ostaje misterij hoće li WoW biti dostupan na Game Passu. Kako nove informacije postanu dostupne, ovaj će se članak ažurirati. WoW igrači željno iščekuju daljnje najave u vezi s uključivanjem njihove voljene igre u Game Pass.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti