Vijesti

October 30, 2023

Finale: natjecateljska pucačina za više igrača s esports potencijalom

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

The Finals, koji je razvio Embark Studios, brzo je stekao popularnost od svoje otvorene beta verzije 26. listopada. Kreiran od strane starijih bivših Battlefield programera, ova jedinstvena pucačina ima za cilj postati vrhunska esport igra u budućnosti.

Finale: natjecateljska pucačina za više igrača s esports potencijalom

Natjecateljski po prirodi

Finals je igra usmjerena na više igrača koja pruža natjecateljsko iskustvo, što je čini idealnom podlogom za esports igru. S komentatorima u igri koje pokreće umjetna inteligencija, strateškom timskom borbom i mapama koje se mogu lako uništiti, svaka igra nudi jedinstveno i visokooktansko iskustvo. Mješavina likova i sposobnosti omogućuje različite stilove igre i omogućuje igračima da pokažu svoje vještine.

Jedan od vodećih načina igre u The Finals je Cashout. U ovom načinu rada mali timovi se bore za pljačku 'trezora' i polaganje novca na 'mjesta za isplatu' dok se brane od drugih timova. Igra je brza i pokreću je elementi koji se temelje na sposobnostima, kao što su snažni likovi koji ruše prepreke i likovi agilne građe koji se mogu pohvaliti privremenim moćima nevidljivosti. Mehanika igre također potiče igrače da podrže svoj tim kroz sposobnosti iscjeljivanja.

Rastuća popularnost

Finale je već steklo veliki broj sljedbenika, s više od četvrt milijuna vrhunskih igrača samo na Steamu nedugo nakon objave otvorene beta verzije. Njegov besplatni model i dostupnost na PC-u, Xbox Series X|S i PlayStation 5 osiguravaju da milijuni igrača mogu pristupiti igri.

Budućnost finala

Iako Embark Studios još nije u potpunosti prihvatio esport scenu, postoje naznake da će turniri i ljestvice najboljih biti ključni dio The Finals. Sa svojom natjecateljskom prirodom, rastućom popularnošću i planiranim ažuriranjima, The Finals ima potencijal postati istaknuta esport igra.

Ako niste imali priliku isprobati The Finals, otvorena beta verzija dostupna je još nekoliko dana. Ne propustite iskusiti ono što bi mogla biti budućnost esporta.

Najnovije vijesti

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima
2023-11-26

Optimizirajte svoje VALORANT igranje sa smiješnim križićima

Vijesti