Vijesti

February 14, 2024

CDL Major Two kvalifikacijske utakmice i ažuriranja Rostermanije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nakon kratke pauze nakon Majora One, sljedeća faza Call of Duty League online kvalifikacija na rasporedu je za Major Two.

CDL Major Two kvalifikacijske utakmice i ažuriranja Rostermanije

Rostermanija

CDL Rostermania započela je početkom 2024., jer je nekoliko momčadi izmijenilo svoje sastave nakon razočaravajućih početaka sezone. Boston nije osvojio niti jednu kartu pred svojom publikom, pa je Breach odgovorio izbacivanjem Capsidala za Asima. Los Angeles Thieves također su napravili promjene, zamijenivši Cammy i JoeDecievesa za Nastie i Krempa.

Vegas je objavio da Standy više nije dio Legiona, a Seattle je prešao od iLLeY-a, koji je imao impresivnih prvih nekoliko mečeva.

Promjene lige

U pauzi je i sama liga doživjela nekoliko promjena. Za Major Two Qualifier mečeve, postoje nova Hardpoint brda i spawns, a Rio je zamijenio Skidrow Search and Destroy i Terminal Hardpoint.

Dvije glavne kvalifikacijske utakmice

Evo prve liste Major Two kvalifikacijskih utakmica za sezonu CDL 2024.:

  • Petak, 16. veljače
    • Toronto Ultra protiv Miami Hereticsa: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners protiv Carolina Royal Ravensa: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Subota, 17. veljače
    • Carolina Royal Ravens protiv Bostona Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics protiv Atlanta FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge protiv New York Sublinersa: 15:00 PST, 18:00 EST, 23:00 GMT
  • Nedjelja, 18. veljače
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?
2024-04-13

Mega Incineroar: promjena igre ili konkurentski neuspjeh?

Vijesti