Vijesti

March 24, 2022

Što trebate znati o Dota Spring Updateu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Od svog objavljivanja 2013. godine, Dota 2 je postao popularan naslov unutar zajednice za online esport klađenje. Internet stranica EsportRanker sadrži obilje informacija o kockanju na ovom naslovu. Multiplayer online battle arena (MOBA) igra se koristila u nizu profesionalnih liga i turnira. To uključuje kultni Dota International, koji se održava svake godine uz veliku medijsku pozornost.

Što trebate znati o Dota Spring Updateu

Programer igre, Valve, redovito upravlja Dota Pro Circuit. Održava se niz turnira u kojima igrači pokušavaju zaraditi dovoljno kvalifikacijskih bodova za plasman na International. Za one koji se istaknu na Internationalu dodjeljuje se nagradni fond koji prikuplja milijune dolara. 

Kao rezultat toga, stranice za klađenje na esport postale su vrlo zainteresirane za Dotu 2. Počela je dobivati istu razinu medijske pokrivenosti kao i tradicionalniji sportski događaji. Ljubitelji online klađenja mogu gledati International uživo na televiziji ili u aplikacijama za streaming na mreži.

Nova objava

Važno je da kockar stekne dovoljno uvida prije nego stavi okladu. Prije svega moraju sami igrati igru. Ako je tako, onda mogu bolje razumjeti kako će nova ažuriranja utjecati na esport igre. Na primjer, nove pogodnosti, oružje ili karte mogu na kraju utjecati na utakmicu u korist određenog igrača.

Valve je najavio još jedno ažuriranje za Dota 2 na vrijeme za proljeće 2022. Postoje potpuno nove misije, blago koje treba pronaći i nagrade za članove ceha. Ako obožavatelji klađenja žele ostati informirani o ovom naslovu, mudro je pažljivo proučiti ažuriranje. Na taj način mogu primijeniti svoja nedavna znanja na svoje esport klađenje.

Pojedinosti ažuriranja

Personalizacija lika veliki je dio Dote 2. Ažuriranje nudi nekoliko novih emotikona, sprejeva i kotačića za chat. Kako bi otključao odabrane, igrač mora biti na srebrnoj, zlatnoj ili platinastoj razini ceha.

Oni s bojnom propusnicom mogu uživati u značajkama pomoćnika. To uključuje zgodan indikator pojavljivanja runa i preporuke za nadogradnju neutralnih predmeta kako bi igru olakšali. Potonja pogodnost znači da igrači mogu pronaći predmete koji će najviše odgovarati njihovom tipu karaktera. Stoga im se šanse za pobjedu u utakmici mogu povećati.

Ako su igrači zainteresirani za stjecanje sezonskog blaga za proljeće 2022., mogu ga kupiti pomoću krhotina. Blago je dostupno samo onima koji koriste Dota Plus. Uključuje razne stavke za sljedeće:

  • Omniknight
  • Anti-mage
  • Lav
  • Sjekira
  • Poslanik smrti
  • Zimska viverna
  • Kunkka
  • Grimstroke

Osim toga, postoji šansa za otključavanje Leafyja, kurira Seadragona. Korisni su za igrače koji redovito koriste kinetičke i prizmatične dragulje.

Ako to nije bilo dovoljno, tu su i Dota Plus questovi u kojima možete uživati. To će pomoći igračima u prikupljanju svojih krhotina. Zapravo, tijekom proljetne sezone dostupno je do 115.200 krhotina. Bit će posebno privlačan svima koji su u potrazi za novim relikvijama.

Što ažuriranje znači za Dota 2 klađenje?

Najava proljetne sezone više je od načina da se igrači zainteresiraju za igru. Također bi kockarima mogao dati niz savjeta za klađenje na esport. Na primjer, mogu vidjeti koji su cehovi zaradili platinaste pogodnosti. To će im dati predodžbu o tome koji timovi imaju najviše rangove. Ako na kraju zaigraju na profesionalnom Dota krugu, kockar može iskoristiti svoj novostečeni uvid.

Nadalje, ako je uključen indikator pokretanja runa stručna natjecanja moglo bi značajno promijeniti prirodu utakmica. Pogodnost preporuka za nadogradnju pomogla bi igračima uštedjeti vrijeme automatizacijom njihovih izbora. Kao posljedica toga, kockari bi morali uzeti u obzir ove varijable prije stavljanja oklade. Pobjednički tim ili igrač može na kraju biti onaj koji preferira brze reflekse nad taktikom.

Što više igrača privuče igra, to će više pažnje zadobiti i od esport kladionica. Dota 2 je već vrlo popularan naslov i onaj koji se nalazi na mnoštvu kladioničarskih stranica. Ako proljetno ažuriranje bude vrlo uspješno, moglo bi još više povećati ovu popularnost. Kao posljedica toga, kockari će moći pronaći veći broj tržišta fokusiranih na Dotu.

Trebaju li ljudi preskočiti ovu sezonu?

Za ljubitelje klađenja može biti primamljivo zanemariti proljetno ažuriranje i usredotočiti se na druge esportove visokog profila. Uostalom, Dota International se održava tek u ljeto/jesen. Međutim, što više kockar razumije o Doti, veća je vjerojatnost da će dati dobitnu okladu.

Stoga je mudro analizirati načine na koje će Spring update promijeniti prirodu igre. Čak i mala podešavanja mogu dugoročno imati veliki utjecaj. Mogli bi uzrokovati da profesionalci promijene svoju taktiku ili izgube važnu prednost.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Otključavanje Reindrixa: The Icy Mount u Palworldu
2024-02-15

Otključavanje Reindrixa: The Icy Mount u Palworldu

Vijesti