Sve o CS:GO Betting Odds

CSGO klađenje je ovih dana prilično popularno. Jedan od glavnih razloga zašto je csgo klađenje tako popularno je taj što je sama igra vrlo popularna. CSGO također ima ogromnu esport scenu s ludim hypeom i nagradnim fondovima koji redovito prelaze pola milijuna dolara. CS:GO natjecanja neka su od najuzbudljivijih sportskih događaja i ljudi se vole kladiti na njih.

Ako ste novi u klađenju, jedna od najvažnijih stvari o kojoj trebate naučiti više su kvote za klađenje na CS:GO. Kako bismo vam pomogli u tome, ovdje je sve što trebate znati o csgo koeficijentima klađenja.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve što trebate znati o koeficijentima klađenja za CS:GO

Samo klađenje je prilično jednostavno. Recimo da je esport meč za CS: GO upravo počeo između Tim Liquid i Fnatic. Mislite da određena momčad ima veće šanse za pobjedu u ovoj utakmici. Da biste se kladili na to, stavite okladu na taj određeni ishod. Ako dobijete okladu, dobit ćete nešto novca zauzvrat. Međutim, ako ga izgubite, ne dobivate ništa.

Ovo je samo jednostavno objašnjenje kako funkcionira csgo klađenje. Koliki ćete iznos dobiti zauzvrat ako dobijete okladu i koje su točne šanse da momčad pobijedi u utakmici ili da se dogodi bilo koji drugi ishod nisu jednostavna pitanja. Oba ovise o terminu klađenja koji se zove koeficijent, što je u ovom slučaju CSGO koeficijent.

Dok ih ima puno više uvjeti klađenja na esport da morate razumjeti bet csgo prije nego što se upustite u njega, vjerojatno su najvažniji koeficijenti klađenja. Ako imate dobar nadzor nad izgledima za klađenje na CS: GO, možete se sigurno početi kladiti na CSGO događaje s relativno višom stopom uspjeha.

Objašnjenje CS:GO koeficijenata klađenja

Kao što ste već mogli pretpostaviti, CS:GO kvote klađenja opisuju dvije glavne stvari o ishodu za pro-CSGO esportski događaj. Uključuje šanse da se dogodi ishod i iznos povrata koji dobivate ako dobijete okladu.

Recimo da se između njih odvija CSGO esports utakmica Faze klan i Cloud9. Jedan mogući rezultat je da će Faze Clan pobijediti. Drugi mogući ishod je taj Oblak 9 će dobiti prvo ubojstvo. Izgledi za oba ova ishoda predstavljat će šanse da se oni stvarno dogode.

Vrlo je važno da znate čitati kvote jer će vam cs go kvote puno reći pri odabiru ishoda na koji biste se trebali kladiti. Kada znate za koje je ishode vjerojatnije da će se dogoditi od drugih, lako možete odlučiti koja je za vas najsigurnija oklada.

Sljedeće što vam koeficijenti govore je iznos novca koji ćete dobiti zauzvrat ako dobijete okladu, što je u obrnutoj vezi s vjerojatnošću da će se neki događaj dogoditi. Što su veće šanse za ishod, manji je povrat koji ćete dobiti.

S druge strane, ako se kladite na ishod koji se vjerojatno neće dogoditi, dobit ćete veći povrat jer preuzimate veći rizik.

Vrste CS:GO kvota za klađenje

Postoje tri vrste koeficijenti klađenja za csgo. Uključuje decimalne koeficijente, frakcijske koeficijente i američke koeficijente. Razlika je samo u formatu. To znači da se bilo koji od tri neparna formata može koristiti za predstavljanje omjera za jedan ishod.

Frakcijski izgledi koriste razlomak poput 3/2, pri čemu se izgledi 3/2 izgovaraju tri prema dva. 3/2 razlomačke kvote znače da ćete dobiti 3 USD zauzvrat ako uložite 2 USD, gdje je 1 USD dobitni iznos. Budući da je ovo manje od dvostrukog povrata, vjerojatnost ishoda s izgledima 3/2 vrlo je velika.

Decimalne koeficijente možete zamisliti kao pretvorene iz razlomaka, točno kako se razlomci pretvaraju u decimale. Tako 3/2 postaje 1,5, a 2/1 postaje 2. Decimalni izgledi predstavljaju točan višekratnik koji ćete osvojiti. Kvota od 1,5 donijet će vam 1,5x povrat na iznos na koji se kladite.

Američki izgledi nisu tako uobičajeni za CS: GO klađenje. Američki tečajevi od -150 predstavljaju iznos koji ćete morati uložiti da osvojite 100 USD, a američki tečajevi +120 predstavljaju povrat koji ćete dobiti ako se uložite u 100 USD. Međutim, ne morate ići u dubinu s ovim formatom jer ovo nećete često vidjeti u csgo okladama.

Gdje pronaći najbolje CS: GO kvote

Online esport kladionice općenito će se složiti oko toga koji će se ishod vjerojatnije dogoditi. Međutim, svaka će kladionica imati nešto drugačije koeficijente. Na primjer, vidjet ćete da će G2 na pobjedu u utakmici imati izglede 2,5 na nekim kladionicama i 2,55 na drugima.

Kada koristite ove kladionice za klađenje koristeći svoj teško zarađeni novac, želite izvući maksimum iz njih. Na primjer, ako se kladite na rizičan ishod, željeli biste značajan povrat ako se takav ishod dogodi.

Također, ako se kladite na ishod koji će se vjerojatno dogoditi, ne isplati se ako dobijete samo $1 za klađenje od $100. Iz tog razloga, trebali biste uvijek tražiti najbolje CSGO tečajeve.

Pronalaženje online kladionice s najboljim koeficijentima dugotrajan je proces. Morat ćete usporediti tečajeve na nekoliko platformi i vidjeti koje platforme nude tečajeve s najvećim prinosima. Međutim, postoji lakši način za to.

Možete se jednostavno odjaviti EsportRanker, što je sjajna stranica koja daje pregled nekih od najboljih CSGO kladioničarskih stranica na temelju nekoliko standarda. Ovi standardi također uključuju kvote za klađenje.

Najbolje kvote za klađenje na CS: GO uživo

CSGO utakmice mogu se promijeniti od pobjede jednog tima do pobjede drugog tima u nekoliko sekundi. To je također ono što čini cs go klađenje super uzbudljivim. Međutim, to znači da se tečajevi za određene ishode također mijenjaju kako meč odmiče. Te promjenjive kvote nazivaju se kvote za klađenje uživo.

Kao što možda pretpostavljate, koeficijenti klađenja uživo koriste se za klađenje uživo. Klađenje uživo je jednostavno klađenje na CS:GO utakmicu ili utakmicu za bilo koji drugi esport dok se odvija, dok konvencionalno klađenje uključuje oklade postavljene mnogo prije nego što je utakmica uopće počela.

Kladioničari mogu iskoristiti mnoštvo pogodnosti s koeficijentima klađenja uživo. Prije svega, budući da klađenje uživo omogućuje i kladioničarima i kladioničarima da analiziraju utakmicu dok se odvija, koeficijenti za CSGO klađenje uživo mnogo su precizniji, što znači da su bolji u predviđanju vjerojatnosti ishoda.

Na primjer, ako vidite da tim trpi batine, čini se vjerojatnim da će drugi tim pobijediti.

Druga prednost koeficijenata klađenja uživo je ta što ponekad možete dobiti koeficijente klađenja s nevjerojatnim prinosima. Ove mogućnosti klađenja možete iskoristiti samo uz klađenje uživo.

Kladite se na CS:GO sa pravim novcem

Jedna od sjajnih stvari kod CSGO klađenja je da to možete činiti pravim novcem. Da biste se počeli kladiti na csgo događaje, prva stvar koju trebate učiniti je odabrati online kladionicu koja nudi cs:go tržišta klađenja.

Nakon toga morat ćete uplatiti neke gotovinske depozite koristeći opcije depozita dostupne na platformi, a zatim upotrijebiti te depozite za klađenje na ishode CSGO događaja koji vam se sviđaju. Na primjer, možete se kladiti na finale ESL Pro liga ili prvi meč za neku drugu seriju turnira.

Odluka o tome je li cs:go klađenje prava stvar za vas ovisi o nekoliko čimbenika. Glavni čimbenik je znate li puno o igri i njezinoj esport sceni. Ako ste dobar CSGO igrač i već duže vrijeme pratite csgo esport scenu, vjerojatno ste dobri u predviđanju ishoda. Ako je to slučaj, onda biste svakako trebali razmisliti o klađenju na CS:GO.

S druge strane, ako igrate CSGO kao povremeni igrač i nikada niste gledali nijedan esports događaj za csgo, klađenje na CSGO možda vam se neće isplatiti. Međutim, to ne znači da ga možete isprobati i početi oporavljati od tog trenutka.

FAQ

Kakvi su izgledi CSGO formata klađenja?

CSGO formati kvota za klađenje su načini na koje možete predstaviti kvote za klađenje za CSGO. Najčešće vrste formata kvota za klađenje uključuju decimalne kvote, frakcijske kvote i američke kvote, pri čemu svaki od njih ima malo drugačiju metodu za njihovo očitavanje.

Što vam govore izgledi za CS:GO?

CSGO koeficijenti klađenja govore vam dvije glavne stvari o ishodima CSGO esports utakmica. Prije svega, oni vam govore kolika je vjerojatnost da će se ishod dogoditi. Druga stvar o kojoj vam govore tečajevi CSGO klađenja je iznos povrata koji ćete dobiti ako se kladite na određeni iznos.

Koje su najbolje kvote za csgo klađenje?

Najbolji tečajevi klađenja na CSGO donijet će vam najveći povrat. Međutim, budući da gotovo sve stranice za klađenje imaju malo drugačije tečajeve, morat ćete usporediti tečajeve za nekoliko stranica kako biste otkrili koja stranica nudi najbolje tečajeve za klađenje.

Jesu li kvote za klađenje na CS:GO uživo bolje?

Ukratko, da, postoji mnoštvo pogodnosti s kvotama klađenja na CSGO uživo. Omjeri klađenja uživo mijenjaju se kako utakmica odmiče, pa su relativno točniji, što rezultira većim izgledima da dobijete okladu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak