Pregled kladionice 22BET - Payments

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus dobrodošlice do 600 USD
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
22BET is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Bez sumnje, 22Bet igrači imaju dovoljno načina plaćanja na raspolaganju. Međutim, dostupnost ili prikladnost načina plaćanja često ovisi o geografskom položaju igrača. To znači da prikladnost određenog načina plaćanja ovisi o tome odakle igrač igra.

Opcije plaćanja na 22Bet esports koje trebate znati

Na primjer, kupci u Europi mogu koristiti samo 45 transakcijskih metoda. Međutim, brojke mogu biti puno veće gledano na globalnoj razini. To uključuje klasike kao što su kreditne kartice i bankovni prijenosi, kao i razne e-novčanike i kriptovalute. Ovdje su neke od glavnih opcija plaćanja koje su dostupne igračima 22Beta.

  • Kreditne kartice kao što su MasterCard i Visa
  • E-novčanici kao što su Skrill, Perfect Money, Epay, Stickpay i Jeton Wallet
  • Sustavi plaćanja kao što su Neteller, ecoPayz i Payeer
  • Prepaid kartice kao što su Paysafecard i Neosurf
  • Bankovni transferi
  • Kriptovalute kao što su Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin i Verge, između ostalih. Općenito, 22Bet prihvaća uplate pomoću 29 različitih kriptovaluta.

Minimalni iznos plaćanja je 1 €. Također je vrijedno napomenuti da pružatelj usluga klađenja ne postavlja gornju granicu za depozite. Međutim, maksimalni iznos depozita određen je isključivo odredbama i uvjetima odabranog trgovca plaćanjem.

Ovisno o načinu plaćanja koji odaberete, depoziti mogu uzrokovati troškove. Većina načina plaćanja ne podliježe nikakvim naknadama (besplatni su). Igračima se savjetuje da uplate vrše sa svojih računa ili e-novčanika koji se vode pod njihovim imenom. Ako to ne učinite, vaš bi račun mogao biti tretiran kao prijevara.