Pregled kladionice 22BET - Games

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus dobrodošlice do 600 USD
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
22BET is not available in your country. Please try:
Games

Games

22Bet eSports galerija među najboljima je u poslu. Može se pohvaliti širokim izborom i kvalitetom eSports igara koje simuliraju sve vrste mainstream igara, uključujući rukomet, nogomet, američki nogomet, košarku itd.

Međutim, dominantne pucačine na 22Bet su pucačine iz prvog lica i borbene igre za više igrača. 22Bet raspon pokrivenosti odnosi se na raznolikost i pružanje eSports igračima najbolje moguće pokrivenosti.

League of Legends (LoL)

liga legendi je među najpopularnijim eSports igrama. Bez sumnje, 22Bets mu daje pokrivenost kakvu zaslužuje. Igrači imaju mnogo posebnih tržišta zajedno s koeficijentima klađenja višima od prosjeka. Također je vrijedno napomenuti da igrači imaju priliku kladiti se na sve utakmice prije početka, ali iu stvarnom vremenu.

Putem 22Bet web stranice ili mobilne aplikacije, LOL igrači mogu pristupiti međunarodnim turnirima zajedno s utakmicama koje se igraju u posebnim regijama. Europski LEC, južnokorejski LCK i europski LEC na vrhu su ljestvice 22Bet LOL igara koje se najviše igraju.

Counter Strike: Globalna ofanziva

Counter-Strike: Global Offensive, CSGO, jedna je od najpraćenijih pucačkih igara iz prvog lica. CSGO igrači na 22Bet obično imaju mnogo opcija zajedno s tržištima za klađenje. Za početak, igrači se mogu kladiti na izravne pobjednike mečeva ili serija. Osim što ima pregršt posebnih tržišta, 22Bet također pokriva niz velikih turnira čim postanu dostupni.

Dota 2

Dota 2 jedna je od najigranijih igara u 22Bet. Na popularnost ove igre uvelike utječe činjenica da nudi jednu od najviših cijena. Štoviše, 22Bet ne ograničava svoju ponudu na vodeće turnire, već i na manje turnire.

Ovdje pokrivena tržišta klađenja kreću se od svakodnevnih pobjednika na karti i serijama do klađenja na ključne ciljeve. Na primjer, igrači vole da se mogu kladiti na kritične događaje kao što je prvi tim koji će provaliti u protivničku bazu i druga posebna tržišta.

Raketna liga

Raketna liga je još jedna popularna opcija klađenja na eSport. Ova se igra posebno razlikuje od ostalih igara jer kombinira elemente klasičnog nogometa s ekstremnom akcijom automobila. To čini Rocket League igre najboljim izborom među kladioničarima zahvaljujući naletu adrenalina koji pruža. Također, koeficijenti za klađenje su prilično izdašni.

Osim ove četiri, postoje i druge opcije na službenoj web stranici 22Beta. Novi igrači uvijek mogu započeti svoje putovanje igrajući najpopularnije igre. Međutim, popunjena sekcija eSports nudi puno više.