Pregled kladionice 22BET - Bonuses

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus dobrodošlice do 600 USD
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Širok raspon plaćanja
12000+ utora
Dostupno sportsko klađenje
22BET is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

22Bet ne nedostaje poticaja za igrače eSporta. I novi i postojeći igrači mogu iskoristiti popis bonusa u svojoj potrazi kako bi povećali svoje povrate i smanjili gubitke. Iako 22Bet vodi dugačak popis promotivnih kampanja, igrači eSporta obično se usredotočuju na ono što se njima odnosi.

Međutim, vrijedno je napomenuti da se svaki bonus koji se može koristiti sportskim igračima također može koristiti u odjeljku eSports. Uz eSport odjeljak koji brzo privlači veliku publiku, raznolikost eSports bonusa također bi se mogla povećati. Za početak, ovdje je pregled bonusa dostupnih igračima 22Bet eSports.

22Bet bonus na polog

The Bonus na polog obično je dostupan novim igračima koji se prijavljuju u kockarnicu. Novi igrači eSporta dobivaju bonus za utakmicu na temelju svog početnog depozita u kasinu. 22Bet nudi velikodušan bonus za utakmicu na depozite novih igrača do maksimalno 122 € za sportske i eSport igrače.

Ovaj bonus možete aktivirati već s 1 €. Kao i kod većine bonusa koje nude operateri online kasina, bonus dobrodošlice podliježe nekim zahtjevima za klađenje. Igrači koji se vesele iskorištavanju eSports bonusa trebali bi slijediti korake podijeljene u nastavku:

  • Idite ravno na web stranicu 22Bet i otvorite račun
  • Uplatite početni depozit ne manji od 1 €. Napomena, nema promotivnih kodova koji su potrebni za aktiviranje ovog bonusa
  • Nakon što napravite svoj prvi kvalificirajući bonus, 22Bet će ga uskladiti 100% do najviše €122.
  • Dobiveni bonus treba se uložiti na eSports igru 5X u razmaku od sedam dana. Također je vrijedno napomenuti da igrači trebaju postaviti koeficijente akumulatora s minimalnim koeficijentom od 2/5 kako bi ispunili zahtjeve za klađenje.

Igrači također mogu iskoristiti bonus za ponovno učitavanje petkom, koji je otvoren postojećim igračima. Kao što ime sugerira, ovaj bonus se koristi svakog petka i daje igračima priliku da zatraže bonus za utakmicu do 100 € kada ponovno učitaju svoje račune za igranje petkom.

Proces registracije na 22Bet

Jednostavno je započeti s 22Bet. Proces prijave može se pojednostaviti u sljedeća tri koraka:

  • Otvorite službenu web stranicu 22Beta
  • Pritisnite Prijava
  • Ispunite obrazac za registraciju i kliknite završi za dovršetak registracije.

Nakon otvaranja računa, igrači moraju dovršiti KYC provjeru prije nego što im se dopusti prijava na njihov račun. Tek nakon dovršetka postupka verifikacije i prijave, možete izvršiti svoj prvi depozit na 22Bet prije nego što se uputite izravno u odjeljak eSports.

Zahtjevi za bonus na 22Bet

Kao što je već spomenuto, 22Bet's bonuse i promocije podliježu zahtjevima za klađenje. Dakle, igrači mogu aktivirati dobitke depozita samo za povlačenje nakon što su ispunjeni ovi zahtjevi. Svaki igrač koji želi iskoristiti bilo koji poticaj koji nudi 22Bet trebao bi obratiti pozornost na sljedeće čimbenike:

  • Kvalificirani ulog – Također poznat kao minimalni ulog, igrači eSporta trebali bi obratiti pozornost na mogućnost da moraju položiti okladu jednaku ili veću od postavljenog minimalnog uloga.
  • Kvalifikacijski izgledi – Poput kvalificirajućeg uloga, kvalificirajući koeficijenti odnose se na minimalne koeficijente koji se trebaju postaviti. Ovaj se zahtjev koristi za odvraćanje igrača od korištenja oklada nadmoćnih favorita. Na primjer, 22Bet postavlja kvalificirajuće koeficijente na 5X za koeficijente 1,4 ili više.
  • Vremenska ograničenja – Iako je malo vjerojatno da igrači možda neće gubiti vrijeme iskorištavajući svoje bonuse na polog, moraju obratiti pozornost na kvalificirajuća vremena. Na primjer, 22Bet igrači moraju zadovoljiti uvjet klađenja unutar tjedan dana od primitka bonusa. Bonus za ponovno učitavanje u petak trebao bi se vratiti unutar 24 sata.