Detaljan vodič za klađenje na esports Skin: Što trebate znati

Da bi razumjeli što je klađenje na skinove, igrači prvo moraju znati što su skinovi. Koža je dio koda unutar videoigre, u biti dizajniran za promjenu izgleda lika ili avatara videoigre bez dodavanja ili umanjivanja njihovih sposobnosti. Kako bi promijenili odjeću, frizuru ili neki drugi aspekt njegovog fizičkog izgleda, igrači mogu koristiti datoteke kože.

Ovi igrači mogu biti nagrađeni skinovima kada završe određeni zadatak ili cilj unutar igre. Ili, mogu kupiti skin koristeći pravi novac ili valutu u igri. Klađenje na kožu jednostavno se odnosi na korištenje jednog od ovih skinova kao ulog. Drugim riječima, igrači se klade jedni s drugima kako bi osvojili ili izgubili ove skin datoteke.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Što je eSports skins klađenje i kako se na njega kladiti?

Skinovi su visoko cijenjeni od strane mnogih igrača. Ovo posebno vrijedi za rjeđe skinove, koje igrači mogu teško pronaći ili kupiti u igri. Upravo taj atribut čini skinove potencijalno korisnima za kockanje.

Da bi koristio skinove u kockanju, igrač mora pronaći pružatelja usluga kockanja treće strane. Ovi pružatelji općenito organiziraju eSport natjecanja u kojima se igrači mogu kladiti na ishod igre kao CS:GO ili DOTA 2. Igrači koji točno prognoziraju ishod ovog natjecanja dobivaju skinove na koje su se kladili drugi kockari. Također su im vraćene sve kože na koje su se kladili.

Pretvaranje oklade u novac

Kada igrači osvoje skinove dok klađenje na eSport igre, ti su dobici pohranjeni na igračevom računu za igru ​​- ili u drugom sigurnom digitalnom prostoru za pohranu.

Kako bi zaradili na tim skinovima, igrači ih mogu prodati. U većini slučajeva, transakcije se obavljaju putem značajki trgovanja unutar same igre. Igrači mogu zaraditi novac od klađenja na skinove na ovaj način, ali ta su digitalna sredstva također izložena riziku tijekom klađenja.

Je li skins kockanje legalno?

Različite jurisdikcije imaju različita pravila i propise koji se odnose na kockanje na mreži, što može učiniti pravni krajolik složenim za navigaciju. Međutim, s kockanjem kože stvari stoje malo drugačije.

Postoje određena neslaganja o tome treba li kockanje preko kože regulirati ili ne, ili treba li ga uopće smatrati kockanjem. U nekom smislu, kockanje kože slično je prastaroj igri poput klikera - igrači riskiraju da izgube neke od svojih sredstava u igri, a sve je to dio igranja.

Ali ovaj je primjer previše bazičan i ne uzima u obzir jednu stvar - vrijednost maski za računalne igre. Kada se igrači kockaju s skinovima, često se kockaju s digitalnom imovinom koja nosi visoku novčanu vrijednost. To je dovelo do toga da neke skupine predlažu strože propise o klađenju na skin kako bi se zaštitili igrači.

Pravni presedani za klađenje na kožu

U prošlosti su protiv pružatelja usluga klađenja na kožu podizane tužbe i grupne tužbe. To bi moglo značiti da će se propisi pooštriti u budućnosti, čuvajući sigurnost igrača, a istovremeno povećavajući porezne prihode od operacija kockanja na koži.

Iako bi to nekim igračima moglo otežati pristup kockanju na internetu, to će biti dobrodošao potez. Ova pojačana regulacija pomoći će u postizanju dugoročne održivosti kockanja u budućnosti.

Odgovorno kockanje i dalje je ključno

Iako možda postoji zakonska siva zona u vezi s kockanjem na koži, mehanika je ista kao i kod bilo koje druge vrste klađenja. Kao rezultat toga, igrači i dalje moraju postupati pažljivo i odgovorno.

Igrači bi trebali pratiti svoje kockarske rutine i navike i kladiti se samo na digitalnu imovinu koju si mogu priuštiti izgubiti. Zbog visoke vrijednosti mnogih od ovih sredstava, igrači još uvijek mogu izgubiti značajne količine novca na skin kockanju u nekim slučajevima.

Sigurne stranice za klađenje na esport

Kako igrači mogu znati da je stranica za klađenje na eSports skin sigurna? Kupcima se savjetuje da koriste sljedeći popis za provjeru kako se uvjere.

  • Akreditacije: Stranica bi trebala biti akreditirana od strane regulatornih tijela u okviru igračeve nadležnosti.
  • Kontakt i podrška: Stranica bi trebala nuditi transparentnu i lako dostupnu liniju podrške te biti vrlo transparentna i komunikativna.
  • Nezavisne recenzije: Stranicu su trebali pregledati drugi igrači na pouzdanim lokacijama - kao što su neovisne stranice za pregled treće strane. Te bi recenzije trebale biti pozitivne i pružiti koristan uvid u ono što igrač može očekivati ​​kada koristi uslugu klađenja.
  • Sigurni protokoli: Web stranica mora biti zaštićena sigurnim protokolima koji sprječavaju bilo kakvo presretanje podataka o korisnicima. Igrači bi trebali moći vidjeti HTTPS označitelj u pregledniku kako bi pokazali da je ovo sigurna stranica i trebali bi koristiti višestruku autentifikaciju za prijavu.

Neki renomirani pružatelji usluga klađenja na eSport

Postoji mnogo dobro pregledanih, visoko ocijenjeni pružatelji usluga klađenja na eSport na tržištu. Igrači mogu pronaći popis samo nekoliko njih u nastavku, iako se korisnicima savjetuje da potraže recenzije i druge informacije o pružateljima usluga prije nego što počnu igrati.

  • ThunderPick
  • Dafabet
  • Webbyslot
  • 888 kasino
  • 22Kladite se
  • BetSafe

CS:GO stranice za klađenje na skin

CS:GO - ili Counter-Strike: Global Offensive - možda je najpopularnija igra za igrače zainteresirane za klađenje na skinove. To je zato što maske igraju tako važnu ulogu u ovoj igri - igrači koriste maske kako bi sebi dali individualan izgled koji ih razlikuje od ostalih igrača.

U tom smislu određena koža postaje statusni simbol. Drugi igrači mogu vidjeti kožu koju igrač nosi i odmah će prepoznati njenu visoku vrijednost.

Povijest klađenja na skin na CS:GO

Upravo je popularnost CS:GO skinova dovela do razvoja ovog oblika klađenja. Pružatelji usluga kockanja primijetili su da su igrači doista postali vrlo uzbuđeni zbog različitih skinova koji su im dostupni u igri. To je dokazalo da postoji tržište za klađenje na skinove.

Ponuđači su također primijetili da se skinovi kupuju i prodaju za velike količine stvarnog novca na digitalnim tržištima. Ovo je naglasilo vrijednost koju su igrači pridavali ovoj vrsti digitalne robe i dovelo do razvoja sofisticiranijih platformi za klađenje na skinove za CS:GO.

Kako klađenje na skinove radi na CS:GO

Igrači će kupovati skinove iz same CS:GO igre. To mogu učiniti putem internetskog tržišta igre, a maske koje kupe bit će spremljene na njihov račun za igranje ili na neko drugo rješenje za pohranu. U nekim slučajevima, igrači mogu spremiti skinove u svoj kripto novčanik i Ethereum blockchain je posebno prikladan za ovu vrstu pohrane.

Ta digitalna sredstva predstavljaju valutu koju će igrači koristiti za svoje oklade. Međutim, samo klađenje neće se odvijati putem CS:GO igre. To će se dogoditi na platformi treće strane, koja će se integrirati s igrom. Ovdje se igrači mogu kladiti na ishod CS:GO natjecanja poput PGL CS:GO glavni , a njihovi skinovi automatski će se prenijeti korisniku koji je napravio dobitnu okladu putem sigurne veze.

Alternative za klađenje na eSports skin

Skin klađenje nije najbolja opcija za sve kockare. Nekim će igračima možda biti teško započeti s kockanjem kože – igrači moraju nabaviti skinove prije nego što se mogu kladiti na njih, a to može biti neugodno.

Kockarima se također možda neće svidjeti ideja osvajanja digitalnih sredstava. Kako bi ovu imovinu pretvorili u pravi novac, igrači je moraju prodati. Ovo dodaje dodatnu razinu složenosti, kao i neizvjesnosti, procesu.

Međutim, postoje alternative klađenju na kožu. Igrači koji su zainteresirani za eSports mogu otkriti da ove alternative nude bolju opciju.

Klađenje na esport s pravim novcem

Esports postaje sve popularniji, a mnogi kockari stavljaju uloge u stvarnom novcu na tim natjecanjima baš kao što bi to učinili na fizičkim sportskim natjecanjima. Ovo je jednostavnija metoda kockanja, budući da igrači mogu relativno lako dodavati i povlačiti sredstva sa svog računa.

Klađenje pravim novcem također je reguliranije od klađenja preko kože. To znači da se pravni status kockanja za pravi novac vjerojatno neće dramatično promijeniti u budućnosti.

Profesionalno esport igranje

Igrači mogu odlučiti postati profesionalci u eSports igricama. Ovo je način da izravno osvojite novac eSport natjecanja sami, bez ikakvog kockanja. Međutim, slijeđenje ove rute zahtijeva elitnu razinu vještine, iskustva i znanja u eSportu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Mogu li osvojiti pravi novac klađenjem na skinove?

Da, igrači mogu osvojiti pravi novac klađenjem na skinove. Taj se novac općenito dobiva neizravno - tj. igrač može osvojiti skin i zatim ga prodati za pravi novac. Igrači trebaju imati na umu da mogu izgubiti novac na ovaj način.

Je li skins klađenje legalno?

Klađenje na skinove je legalno u većini jurisdikcija, ali to je obično zato što ne postoje posebni zakoni koji sprječavaju igrače da kockaju sa skinovima. To bi se moglo promijeniti u budućnosti, a igrači bi trebali biti svjesni razvoja pravnog statusa ovog oblika klađenja.

Koje igre nude klađenje na skinove?

Najpoznatija opcija za klađenje na skinove je CS:GO. Međutim, postoje i druge opcije otvorene za igrače zainteresirane za kockanje sa skinovima. To uključuje Dota 2, FIFA igre i Eve Online.

Je li skins klađenje sigurno?

Da, klađenje na skins je sigurno, ali se igračima savjetuje da budu odgovorni kada igraju. To je zato što skinovi imaju vrijednosti iz stvarnog svijeta, stvarnog života. Iako se igrači mogu osjećati ugodnije kladiti se na dio digitalnog koda poput skina za igru ​​nego što bi se kladili pravim novcem, još uvijek je nešto na kocki. Imajte na umu da skinovi općenito koštaju novac za kupnju prije nego što se mogu kladiti, tako da igrači i dalje riskiraju gubitak ulaganja kada se klade s skinovima.