Sveobuhvatni vodič za klađenje na esportove

Prvo, razgovarajmo o tome što je zapravo klađenje na esportove. Klađenje na esports je tehnika koju kockari koriste da bi se bez rizika kladili na esport događaj. U teoriji, usklađena oklada rezultirat će nultim gubitkom ako sve učinite kako treba.

Jednostavno rečeno, esports matched klađenje funkcionira kada koristite besplatnu okladu na jedan ishod za esports događaj, a zatim koristite drugu platformu za klađenje vlastitim novcem na drugi ishod istog događaja.

Ako se dogodi prvi ishod, gubite plaćenu okladu, ali dobivate nagradu od besplatne oklade. Ako se dogodi drugi ishod, gubite besplatnu okladu, ali dobivate okladu za prvi ishod.

Dakle, to je u biti situacija u kojoj svi pobjeđuju. Međutim, stvarni postupak postavljanja usklađene oklade na esport je malo kompliciraniji.

Sveobuhvatni vodič za klađenje na esportove
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Važni uvjeti klađenja na e-sportove za klađenje na e-sportove

Prije nego što krenemo u dubinu klađenja na esportove, evo nekoliko važnih uvjeta klađenja na esportove koje biste trebali znati:

Kvote za klađenje na esport

Kvote za klađenje su način izražavanja vjerojatnog ishoda koji će se dogoditi. Omjeri također određuju koliku ćete nagradu dobiti ako se ishod stvarno dogodi. Postoji nekoliko načina za predstavljanje koeficijenata, ali najpopularniji kod klađenja na esport su decimalni koeficijenti.

Na primjer, recimo da stavite okladu od 10 američkih dolara na pobjedu momčadi A s decimalnim koeficijentom 2,4. Ako momčad A pobijedi, dobivate 24 američka dolara, što je 10 puta 2,4.

Esportska kladionica ili kladionica

Kladionica za esport (mrežna kladionica, sportska kladionica za esport) je internetska platforma koja kockarima nudi tržišta klađenja za klađenje.

Povratna oklada

Povratna oklada je oklada na određeni ishod. Na primjer, ako stavite povratnu okladu na tim A koji se natječe u esport događaju, dobit ćete ako tim A pobijedi. Izgubit ćete ako dođe do bilo kojeg drugog ishoda kao što je meč koji završi neodlučenim rezultatom ili ako momčad A izgubi.

Burze klađenja na esport

Burza klađenja na esport je platforma koja drugim ljudima omogućuje da djeluju kao kladioničari, a to je i jedino mjesto na kojem se možete kladiti neovlašteno.

Položi okladu

Lay oklade su oklade na ishod koji se neće dogoditi. Na primjer, ako se kladite na tim A, dobit ćete ako tim A ne pobijedi. Također pobjeđujete ako meč bude neodlučen jer spada u kategoriju pobjede tima A "NE".

Odgovornost

Kada se kladite lay, dužni ste platiti dodatni iznos ako izgubite. Ako stavite laičku okladu od 10 američkih dolara na tim A s koeficijentom 2 i tim A pobijedi, vi gubite 10 američkih dolara. Međutim, također morate platiti dodatnih 10 američkih dolara jer je kvota bila 2.

Iz tog razloga, morate zadržati 20 američkih dolara na mjenjačnici ako želite postaviti laičku okladu od 10 američkih dolara s kvotom 2. Morat ćete zadržati 30 američkih dolara ako je kvota 3.

Kako koristiti klađenje na podudaranje Esporta?

Za klađenje na podudaranje esporta potrebne su vam dvije platforme, a prva je esports online kladionica a druga je esport burza. Kladionica će vam omogućiti povratnu okladu, što znači da će određena momčad pobijediti u utakmici, a mjenjačnica će vam omogućiti lay okladu, što znači da ista momčad neće dobiti utakmicu.

Iskoristit ćete besplatnu okladu na kladionici kako biste stavili povratnu okladu na događaj i svoj vlastiti novac za laičku okladu na burzi. Da bismo stvari lakše razumjeli, ovdje je vodič korak po korak o tome kako koristiti klađenje na esports.

Vodič korak po korak za klađenje na esports

 1. Odaberite online kladionicu.
 2. Odaberite burzu klađenja na esport.
 3. Otvorite glavnu stranicu online kladionice ili sportske kladionice.
 4. Zatražite besplatnu okladu koju nudi kladionica.
 5. Odaberite esport događaj s tržištem klađenja na pobjednika. (Provjerite je li ovaj događaj dostupan na burzi klađenja na esports koju ste odabrali i nudi li burza klađenja na esport slične koeficijente za ovaj događaj)
 6. Upotrijebite besplatnu okladu koju ste upravo zatražili da stavite povratnu okladu na esport događaj.
 7. Otvorite burzu klađenja na esport.
 8. Odaberite isti esport događaj na koji ste stavili povratnu okladu.
 9. Stavite laičku okladu koja vrijedi isti iznos koji ste stavili povratnu okladu. (Provjerite imate li dovoljno sredstava na svojoj burzi koja pokriva obvezu)
 10. Pričekajte da događaj završi i preuzmite svoj dobitak.

Kako odabrati kladionicu za klađenje na esportove i burzu klađenja na esportove

Prilikom odabira internetske kladionice za esport i burze za klađenje na esport, jedina stvar u koju morate biti sigurni, a koja će omogućiti da klađenje na esport usklađeno funkcionira, jest pokrivaju li obje platforme isti događaj na koji se želite kladiti. Još jedna stvar koja je potrebna za funkcioniranje klađenja na esports je besplatna oklada. Provjerite nudi li internetska kladionica koju odaberete besplatne oklade.

Međutim, nije važno imaju li oboje isti esport događaj ili ne ako online kladionica ili burza nisu legitimni ili imaju nekoliko sigurnosnih problema. Na internetu postoji mnoštvo izvješća o ljudima koji su prevareni na internetskoj kladionici ili burzi klađenja na esport.

Iz tog razloga provjerite jesu li obje platforme legitimne i imaju li odgovarajuće sigurnosne mjere poput enkripcije web stranice. Također možete pogledati subjektivne značajke, poput načina depozita koje imaju i koje igre pokrivaju.

Kako funkcionira klađenje na podudaranje u Esportu

Da bismo objasnili kako funkcionira klađenje na esportove, evo primjera.

 • Recimo da ste pronašli internetsku kladionicu koja nudi besplatnu okladu u vrijednosti od 20 američkih dolara. Također ste pronašli razmjenu za klađenje na esports koja pokriva isti esport događaj koji pokriva i online kladionica.
 • Kladionica nudi kvotu 2 za pobjedu momčadi A, a burza esporta nudi kvotu 2 i za nepobjedu ekipe A. Svoju besplatnu okladu od 20 američkih dolara koristite za povratnu okladu na momčad A.
 • Nakon toga polažete 40 američkih dolara na razmjenu, 20 američkih dolara za lay bet i 20 američkih dolara za pasivu. Zatim se kladite na tim A za 20 američkih dolara.
 • Ako momčad A ne pobijedi utakmicu, gubite besplatnu okladu, ali možete zadržati 20 američkih dolara iz oklade lay i 20 američkih dolara odgovornosti. Dobivate i nagradu od 20 američkih dolara. Potrošili ste 40 američkih dolara, a zauzvrat ste dobili 60 američkih dolara.
 • S druge strane, ako momčad A pobijedi, gubite 40 američkih dolara iz lay oklade, ali osvajate besplatnu okladu i dobivate 40 američkih dolara. Potrošili ste 40 američkih dolara i dobili ste 40 američkih dolara. Niste ništa osvojili, ali niste ništa ni izgubili, zbog čega je klađenje na esport mečeve bez rizika.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Možete li upasti u probleme zbog klađenja na esport?

Klađenje na esports savršeno je legalno. Međutim, možete imati problema ako stvorite dva računa na istoj platformi za podudarno klađenje. Također, neki dijelovi svijeta ne dopuštaju klađenje bilo koje vrste, stoga provjerite zakone svoje zemlje prije stavljanja bilo kakve oklade.

Radi li klađenje na podudaranje esporta stalno?

Klađenje na esports u biti je stopostotno klađenje bez rizika. Međutim, funkcionira samo ako su tečajevi slični i na burzi i na internetskoj kladionici.

Je li sigurno koristiti klađenje na esports?

Klađenje na esports potpuno je sigurno, samo ako koristite legitimne platforme. Postoji nekoliko izvješća o ljudima koji su bili prevareni na internetskim kladionicama ili burzama klađenja na esport. Uvjerite se da koristite samo legitimne platforme.

Mogu li koristiti klađenje na esportove za druga tržišta?

Za funkcioniranje klađenja na esportove potrebno vam je tržište klađenja sa samo dva ishoda. Dakle, da, možete koristiti klađenje na esport na bilo koje tržište ako postoje samo dva ishoda.