Sve što treba znati o ESportovi : Arbitražno klađenje

Iskusni kladioničari uvijek su u potrazi za tehnikama i drugim načinima koje mogu koristiti kako bi klađenje učinili što bezrizičnijim za sebe i zajamčili svoje dobitke. Jedna od tih tehnika je arbitražno klađenje, koje postaje prilično popularno na sceni klađenja na esport. Djelovanje arbitražnog esport klađenja je prilično jednostavno. Međutim, pomalo je teško učinkovito koristiti arbitražno klađenje, pogotovo ako ste početnik.

Ako se želite uključiti u arbitražno klađenje na esports, onda ste na pravom mjestu. Ovdje je sve što trebate znati o esports arbitražnom klađenju.

Sve što treba znati o ESportovi : Arbitražno klađenje
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Što je arbitražno Esports klađenje?

Arbitražno esport klađenje jedna je od najunosnijih tehnika klađenja. Iskusni kockari koriste arbitražu klađenje na esport događaje jamčiti njihovu dobit i osigurati da je njihova oklada sto posto bez rizika.

Što je arbitraža

Prvo, pokušajmo definirati pojam arbitraže. Arbitraža je kada ljudi iskorištavaju razlike u cijenama na različitim tržištima. Cijene proizvoda nisu iste u svim dijelovima svijeta. Postoje različite cijene za isti proizvod na različitim tržištima, poput azijskih ili australskih tržišta.

Na primjer, recimo da određeni gotovi proizvod vrijedi 50 USD na kineskom tržištu, a taj isti proizvod vrijedi 200 USD na američkom tržištu. Može se iskoristiti ova razlika u cijenama kupnjom na jeftinijem tržištu i prodajom na skupljem tržištu.

Sve o Arbitrage Esports klađenju

Esports arbitražno klađenje je tehnika koju kockari iskorištavaju različite koeficijente na različitim stranicama za online klađenje kako bi se zajamčila dobit bez obzira na ishod.

Kladionice obično imaju slične koeficijente za esport događaje. Na primjer, ako se popularni tim bori protiv autsajdera, sve će kladionice smatrati da autsajder tim ima male šanse za pobjedu. Međutim, ponekad se kladioničari međusobno ne slažu oko ishoda esport događaja, što stvara priliku za arbitražu.

Na primjer, recimo da kladionica A smatra da je manje vjerojatno da će momčad A pobijediti i ima kvotu 2,04 za pobjedu ekipe A. S druge strane, kladionica B smatra da je manja vjerojatnost da će tim B pobijediti u istom događaju i ima kvotu 2,08 za pobjedu tima A.

Ako uložite 100 USD na oba ova ishoda, zajamčen vam je povrat od preko 200 USD, pri čemu je iznos koji dobijete iznad 200 USD vaš profit.

Kako koristiti esports arbitražno klađenje?

Da biste koristili arbitražno klađenje, prije svega ćete morati pronaći dva online esport kladionica koji se ne slažu s određenim ishodom.

Na primjer, recimo da je u tijeku esport meč između tima A i B. Kladioničar A ima tečajeve 2,09 za tim A i 1,90 za tim B. Za isti događaj, kladioničar B ima tečajeve 1,88 za tim A i 2,11 za momčad B. Oba kladioničara se ne slažu oko toga tko će pobijediti.

Nakon što pronađete koeficijente poput ovog, odaberite ishod s najvećim koeficijentima u obje kladionice i kladite se na njih. U ovom slučaju, kladit ćete se na momčad A u kladionici A s tečajem 2,09. Također ćete se kladiti na momčad B u kladionici B s tečajem 2,11.

U ovom primjeru jasno je da ako stavite okladu od 100 USD na oba ishoda, dobit ćete 209 USD ili 211 USD zauzvrat. Dakle, dobit ćete zajamčeni povrat od 9 USD ili 11 USD.

Možda se pitate postoji li način da koristite arbitražno esport klađenje i dobijete isti povrat umjesto da jedan iznosi 9 USD, a drugi 11 USD. Pa, postoji način, a za to morate naučiti neke izračune objašnjene u kasnijim odjeljcima.

Savjeti i trikovi za arbitražno klađenje na esport

Prije nego objasnimo koje izračune trebate koristiti u arbitražnom klađenju, evo nekoliko savjeta koje možete koristiti za postizanje boljih rezultata dok isprobavate arbitražno esport klađenje.

 • Odaberite oklade sa samo dva moguća ishoda: Stvari se mogu previše zakomplicirati ako pokušate koristiti arbitražno klađenje na oklade s više od dva ishoda. U većini slučajeva arbitraža nije moguća s više od dva ishoda. Dakle, osim ako niste stručnjak, ne biste trebali isprobavati arbitražno klađenje na oklade s više od dva ishoda.
 • Još jednom provjerite svoje izračune: Dok koristite arbitražno klađenje, radit ćete nekoliko izračuna. Ako je bilo koji od ovih izračuna pogrešan ili sadrži grešku, arbitraža možda neće funkcionirati. Također biste mogli izgubiti mnogo svog novca. Dobro je uvijek još jednom provjeriti sve svoje izračune i uvjeriti se da nema pogrešaka.
 • Naučite brzo mijenjati Bookamekrs: Kladionice neprestano ažuriraju svoje koeficijente i nikad se ne zna kada se pojavi prilika za arbitražu. Trebali biste se moći brzo i učinkovito prebaciti s jedne kladionice na drugu.

Izračunavanje arbitražnog klađenja

Postoje dvije glavne stvari koje morate izračunati dok koristite arbitražno esport klađenje. Prva stvar je postotak arbitraže, koji određuje jesu li koeficijenti primjenjivi na arbitražno klađenje. Sljedeća stvar je uloženi iznos, a to su iznosi koje trebate uložiti na svaki ishod kako biste zajamčili sličan profit.

Izračun postotka arbitraže

Da biste provjerili dopuštaju li koeficijenti arbitražu, trebate uzeti najveće koeficijente od obje kladionice, podijeliti ih s jedan, zbrojiti i zatim podijeliti zbroj sa 100. Ako je odgovor ispod 100, tada imate arbitražu. Taj se broj naziva postotak arbitraže.

Izračuni za gornji primjer su sljedeći:

(1/2,09 + 1/2,11) x 100 = 95,24.

Arbitražni izračun uloga

Možete izračunati iznos koji trebate uložiti da biste dobili sličan povrat dijeljenjem omjera s 1, množenjem sa 100, zatim množenjem s ukupnim iznosom klađenja, a zatim množenjem s postotkom arbitraže.

Ako imate ukupno 200 USD za klađenje u gornjem primjeru, vaši bi izračuni bili:

 • (((1/2,09) x 100) x 200) / 95,24 = 100,48
 • (((1/2,11) x 100) x 200) / 95,24 = 99,52

Dakle, potrebno je uložiti 100,48 dolara na ishod s tečajem 2,09 i 99,52 dolara na ishod s tečajem 2,11. Na taj način dobit ćete zajamčeni povrat od oko 10 USD.

Esports arbitražno klađenje korak po korak

Da bismo vam pomogli da bolje razumijete kako sami možete koristiti arbitražno klađenje na esport događaje, ovdje je vodič korak po korak za arbitražno klađenje na esports.

 • Korak 1: Pronađite dvije kladionice koje se ne slažu oko ishoda određenog esport događaja. Provjerite postoje li samo dva ishoda za tu okladu.
 • Korak 2: Odaberite ishod s najvećim koeficijentom u obje kladionice. Pripazite da ne bude isti ishod, inače bi to značilo da se obje kladionice slažu oko toga.
 • Korak 3: Izračunajte ukupni postotak arbitraže i provjerite je li manji od 100. Ako je iznad 100, arbitraža nije moguća.
 • Korak 4: Odlučite koliko ukupnog novca želite koristiti za arbitražnu okladu.
 • Korak 5: Upotrijebite ukupni novac na koji se želite kladiti, izglede za oba ishoda i formulu koju smo gore spomenuli kako biste izračunali iznos koji trebate staviti na svaku okladu.
 • Korak 6: Pričekajte da se oklada zaključi i uživajte u svom dobitku.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak