Vijesti

August 4, 2022

Vodič za kladioničare: Nadolazeći događaji Rocket League 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Industrija eSport igara je već godinama izuzetna atrakcija. I dok postoji svakakvih pucačkih naslova, većina eSport igrača postaje pomalo lukava prema generičkim naslovima i predvidljivim načinima igre. Raketna liga igrači su tako sretni. Ovaj eSports naslov ističe se u svom žanru jer pruža solidnu atrakciju, zahvaljujući svom fascinantnom konceptu. Brzo naprijed, Rocket League može se pohvaliti impresivnim popisom natjecateljskih događaja.

Vodič za kladioničare: Nadolazeći događaji Rocket League 2022

Kako je Rocket League postala sila u svijetu esporta

Većina ljudi pomalo je zaintrigirana o tome što Rocket League čini silom s kojom se mora računati u svijetu eSporta. Jednostavno, jednostavnost za igrače, obožavatelje i kladioničare na eSport.

Za početak, Rocket League igre daju igračima fleksibilnost da uskoče i igraju kada im odgovara. Igrači koji imaju sreće da koriste alate igre i svoju taktiku bolje od ostalih ne bi trebali imati poteškoća igrati na višim razinama.

S druge strane, ljubitelji Rocket League uvijek se mogu uključiti i pratiti akciju bez brige o složenim pravilima. Temeljna premisa igre je jednostavna – automobili udaraju nogometnu loptu u protivnički vratarev prostor. Ovo je nesumnjivo koncept koji je lako razumjeti i početi navijati za bilo koji tim.

Oni koji se žele kladiti na događaje i turnire Rocket lige također nisu izostavljeni. Potrebno je samo nekoliko pogleda, s dužnom pažnjom, da počnete kladiti se na eSports na tržištima klađenja Rocket League.

Gledanje događaja Rocket lige u 2022

Većina Rocket League eSport turnira temelji se na mreži. To u biti znači da nema namjenskih mjesta niti publike uživo. U većini slučajeva radnja se prenosi na popularnim streaming platformama kao što su Twitch i Youtube.

2021.-2022 Rocket League Championship Series (RLCS) bio je jedinstven. Za početak, igrači će se natjecati za veći nagradni fond, više regija i novi format. Nakon završenih jesenskih, zimskih i proljetnih podjela, igrači i navijači Rocket lige okrenuli su se Svjetskom prvenstvu.
Ovo su datumi nadolazećih RLCS događaja u 2022.:

  • Zamjenski znak: 4. - 7. kolovoza
  • Glavni događaj: 4. - 14. kolovoza

imajte na umu da su datumi turnira često podložni promjenama

Zamjenski znak

Wildcard je prva od dvije etape Svjetskog prvenstva. Prema novom formatu, 16 momčadi ima šanse kvalificirati se za Wildcard Svjetskog prvenstva. Na ovom će se događaju timovi iz Sjeverne Amerike, Europe, Bliskog istoka i Sjeverne Afrike, Oceanije (OCE), Južne Amerike, sub-Sharanske Afrike, azijsko-pacifičkog sjevera i azijsko-pacifičkog juga natjecati za veliko finale
Budući da su kvalifikacijske faze još u tijeku, sljedeći timovi uspjeli su rezervirati mjesto za WildCard:

  • General NRG
  • Spacestation igranje
  • Verzija 1 / OpTic Gaming
  • Dignitas
  • Krajnja točka CeX
  • FURIA Esports
  • Gaimin Gladijatori
  • Tam Falcons
  • Veloce Esports
  • Tokyo Verdy Esports
  • Orlando Pirates Exdee
  • Timska tajna
  • Bravado igranje
  • Karmine Corp
  • Pioniri
  • Renegati

Zamjenski znak koristit će švicarski format. Prema ovom formatu, sva će natjecanja biti natjecanje najboljih od pet (BO5), gdje se prva ekipa koja pobijedi u tri igre kvalificira za sljedeći krug. Samo osam najboljih timova iz Wildcard Svjetskog prvenstva ima zajamčeno mjesto u grupnoj fazi Glavnog događaja. To znači da osam drugih timova s najboljim učinkom već čeka dobitnike Wildcarda u grupnoj fazi.

Veliko finale

Veliko finale bit će najbolje od sedam serija. Doduše s resetiranjem zagrade. U idealnom slučaju, bracket rests se primjenjuju kada momčad izgubi prvi put. U idealnom slučaju, grupa se obično resetira kada pobjednik gornje grupe izgubi u velikom finalu.

Ostale raketne lige vrijedne razmatranja

Iako se RLCS ponosi time što je najveći turnir Rocket League, uobičajeno je pronaći obožavatelje eSporta, posebno kladioničare, koji traže alternativne događaje Rocket League vrijedne razmatranja. Nažalost, RLCS je u biti sve što fanovi Rocket League imaju. Osim toga, nekoliko A-tier turnira igra se na regionalnoj osnovi (regionalni turniri) povezani s RLCS-om.

Iako mogu postojati turniri niže razine, većina njih obično nije pokrivena na stranicama za eSport klađenje. Dakle, svatko tko se želi kladiti na Rocket League eSports turnirima trebao bi se usredotočiti na RLCS.

Rocket League Esport savjeti za klađenje

Za početak, tržišta Rocket Leaguea dobro su pokrivena na većini eSport kladionica. Dakle, najbolji način da započnete je pregledati ove opcije i odabrati najbolji eSports kladioničar.

Obično nije pametno da igrač uskoči i odmah počne kladiti se. Prvo, kladioničari bi se na trenutak trebali povući i obratiti pažnju na savjete za eSport klađenje. Na ovaj način postaje lakše identificirati timove koji su u prednosti.

Još jedan vrijedan savjet za online eSport klađenje trebao bi biti razumijevanje mehanike igre. Prolazak kroz pravila igre mogao bi biti sjajan način za početak. Naravno, klađenje na tim s najviše pobjeda često se čini sjajnim, ali to obično nije dovoljno jamstvo da ćete odabrati točan izbor.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti