Vijesti

November 6, 2023

LoL Worlds Pick'em 2023: Predviđanja Crystal Ball, Pick'em format, Leaderboard i nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

LoL Worlds Pick'em vraća se 2023., a dolazi s dodatkom zbog najnovijeg formata Worlds. U ovom ćemo članku pokriti sve, od predviđanja Crystal Ball do turnirskih nagrada.

LoL Worlds Pick'em 2023: Predviđanja Crystal Ball, Pick'em format, Leaderboard i nagrade

Predviđanja kristalne kugle

Riot Games vraća Crystal Ball za Worlds 2023. Ova vam značajka omogućuje predviđanje budućnosti turnira i osvajanje dodatnih bodova i nagrada. Kristalna kugla je podijeljena u tri dijela:

  1. Djelujte sada: možete dati svoja predviđanja za 20 pitanja vezanih uz svjetove počevši od 4. listopada. Kristalna kugla otvara bravu u 9:15 CEST 10. listopada, pa svakako prije toga napravite odabir.
  2. Zapečati svoju sudbinu: zaključajte svoje trzalice prije nego što se prozor zatvori. Oslanjanje na The Coin neće spasiti propuštene prilike za Crystal Ball.
  3. Osvojite nagrade: Nakon Svjetskog finala 19. studenog, možete vidjeti koliko ste postigli i zaraditi nagrade na temelju svoje izvedbe u Crystal Ball-u.

Pick'em Format

Pick'em za Svjetsko prvenstvo 2023. odvijat će se u tri faze: Play-In, Swiss i Knockout. Svaka faza ima svoj skup predviđanja i sustav bodovanja.

Play-In Stage

Play-In Stage počinje 10. listopada i uključuje osam timova podijeljenih u dvije skupine. Dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine krenut će dalje na Swiss Stage. Za Play-In predviđanja, morate pogoditi koja će dva tima proći u sljedeću fazu.

Švicarska pozornica

Swiss Stage održava se od 19. listopada do 29. listopada i uključuje dva pobjednička tima iz Play-In Stagea i 14 drugih timova. U ovoj fazi morate predvidjeti kojih će se osam momčadi plasirati u Knockout fazu. Također možete zaraditi dodatne bodove točnim odabirom tima koji postigne rezultat 3-0.

Nokaut faza

Nakon što švicarska faza završi i kada se odluči o osam najboljih timova, možete dati prognoze za utakmice u Knockout fazi. Svaki točan odabir tijekom četvrtfinala donosi 10 bodova, dok točan odabir tijekom polufinala donosi po 15 bodova. Odabirom pobjednika Svjetskog finala dobit ćete ogromnih 20 bodova.

Worlds Pick'em Leaderboard

Ako ste dovoljno dobri u svojim predviđanjima Pick'em, mogli biste biti istaknuti među 100 najboljih igrača na Global Leaderboard. Također možete stvoriti vlastitu ploču s najboljim rezultatima i igrati Pick'em sa svojim prijateljima. Ploča s najboljim rezultatima omogućuje vam da pratite svoj napredak i vidite koliko potencijalnih Savršenih izbora ostaje.

Nagrade turnira

U usporedbi s prethodnim godinama, Pick'em 2023. dolazi s većim izborom nagrada za sudjelovanje i učinak. Igrači se mogu kvalificirati za nagrade na temelju najviše razine u dvije odvojene kategorije: Pick'em (tradicionalna) i Crystal Ball. Nagrade nisu kumulativne i dodjeljivat će se na temelju najviše dosegnute razine u svakoj kategoriji.

Nagrade za sudjelovanje uključuju emocije i kapsule Worlds 2023. Tier nagrade temeljene na učinku kreću se od žetona događaja i kapsula do zaštitnih skinova i emocija.

Zaključak

LoL Worlds Pick'em 2023 uzbudljiva je prilika da testirate svoju sposobnost predviđanja i osvojite nagrade. Napravite svoja predviđanja u igri Crystal Ball, sudjelujte u fazama Pick'em i ciljajte na vrh ljestvice. Sretno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti