Kladite se na Rainbow Six Siege World Cup 2024

Rainbow Six Siege Svjetski kup je sezonski događaj koji okuplja najbolje igrače Rainbow Six Siegea širom svijeta kako bi se natjecali na najvišoj razini igre. Događaj je također jedinstvena prilika za fanove da podijele svoju strast, ponos i ljubav prema igri sa svojim omiljenim timovima na svjetskoj pozornici.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege, popularno Rainbow Six Siege, je eSport igra koju je razvio Ubisoft Montreal. Video igra se može igrati online na Microsoft Windows, Xbox i PlayStation platformama. Prva verzija igre Rainbow Six Siege objavljena je u prosincu 2015. i odmah je osvojila svijet igara.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Sve o Rainbow Six Siege Svjetskom kupu

Prvi Rainbow Six Siege Svjetski kup bio je zakazan za ljeto 2021. Prema organizatorima, očekivalo se da će 20 timova nastupiti na inauguralnom događaju. Četrnaest timova izravno je pozvao Ubisoft, a šest drugih timova moralo se natjecati i pobijediti u kvalifikacijama za sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu.

31 ekipa iz različite zemlje a regije su trebale sudjelovati u kvalifikacijskim fazama. Nažalost, događaj je morao biti odgođen zbog pandemije Covida 19 koja je za to vrijeme pogodila svijet.

Do 2020. R6 je imao više od 70 milijuna aktivnih igrača - posljednja verzija igre objavljena je u siječnju 2022. Verzija je poznata kao Rainbow Six Extraction i sadrži većinu likova u igri Siege.

R6 igrivost

Rainbow Six Siege je online igra pucačina iz prvog lica. Igrači mogu odabrati i koristiti bilo kojeg operatera iz brojnih opcija. Svaki lik ima različite sposobnosti, gadgete, oružje i nacionalnost, što omogućuje igračima da odaberu ono što najbolje odgovara njihovim igračkim vještinama i preferencijama. Međutim, razlike u sposobnostima likova znače da timovi obično imaju jasnu natjecateljsku prednost.

Obično igru igraju dva tima, jedan se sastoji od terorista, a drugi djeluje kao protuteroristička jedinica. Glavni ciljevi za svaki tim razlikuju se ovisno o načinu igre koji se igra.

Na primjer, u Hostage modu, primarni cilj napadača je izvući taoce od branitelja jer potonji sprječava napadače u spašavanju talaca. U načinu Bomb, glavni cilj napadača je locirati i deaktivirati bombe dok branitelji rade na ubijanju napadača ili uništavanju defuzora.

Ostali načini igre Rainbow Six Siege uključuju Secure Area, Tactical Realism i Outbreak. Također je moguće uživati u igri solo igrajući Situations ili Training Grounds mod. Osim toga, svake godine obično se održava nekoliko sezonskih događaja.

Tečajevi klađenja na Rainbow Six Siege Svjetsko prvenstvo

Prije odgode Svjetskog prvenstva Rainbow Six Siege, nekoliko Stranice za klađenje na eSport već je ponudio tržišta klađenja za događaj. Popularnost igre i događaja rezultirala je pružateljima eSport kladionica koje nude vrlo konkurentne koeficijente.

Prema riječima stručnjaka, relativno slični koeficijenti za događaj bit će ponuđeni na eGaming kladionicama, što će se vjerojatno dogoditi prije kraja godine. Ubisoft tek treba objaviti službene datume događaja.

Tržišta klađenja i koeficijenti

Glavna tržišta klađenja koja se nude na većini kladioničarskih stranica za eSport za događaje Rainbow Six Siege su izravni pobjednici, većina ubojstava i pobjednik meča. Izravna oklada uključuje predviđanje ukupnog pobjednika turnira. Omjeri za takve oklade obično su prosječni za favorite događaja, ali mogu biti vrlo visoki za autsajdere.

The koeficijenti klađenja za većinu ubojstava obično su visoki zbog poteškoća u točnom predviđanju broja ubojstava za bilo kojeg igrača. Koeficijenti za tržišta klađenja na pobjednika utakmice variraju ovisno o tome koji timovi igraju jedni protiv drugih, pri čemu favorit za pobjedu u utakmici ima niže koeficijente.

Osim toga, neki operateri klađenja nude jedinstvena tržišta klađenja, poput klađenja na to hoće li talac biti ozlijeđen ili hoće li tim uspjeti upotrijebiti defuzor.

Zašto je Rainbow Six Siege Svjetsko prvenstvo popularno za klađenje?

Jedan od glavnih razloga popularnosti Rainbow Six Siege Svjetskog kupa je to što uključuje najbolje svjetske igrače i timove koji igraju jedni protiv drugih. Navijači smatraju da je to prava poslastica dok gledaju kako se njihovi omiljeni igrači natječu na vrhunskoj razini dok uživaju u prikazu vrhunskih vještina i taktika koje koristi timovi koji sudjeluju.

Još jedan glavni razlog je taj što ovaj događaj igračima nudi brojna tržišta klađenja. Gotovo sva vrhunska kladioničarska mjesta za eSport ponudit će tržišta klađenja na Rainbow Six Siege Svjetsko prvenstvo, posebno ona koja već sadrže druge Događaji u eSport igrama.

Koeficijenti klađenja također će vjerojatno biti bolji od koeficijenata za većinu drugih eSports događaja zbog toga koliko će mečevi biti konkurentni, što je prednost kladioničarima.

Prema organizatorima Rainbow Six Siege Svjetskog kupa, proces odabira igrača i timova je pošten, transparentan i temeljen na zaslugama. Svaki igrač se tako može kvalificirati i sudjelovati na turniru, pod uvjetom da je dovoljno dobar. To ohrabruje i motivira milijune igrača diljem svijeta da okušaju svoju sreću u ulasku na turnir, čime se povećava popularnost događaja.

Rainbow Six Siege Svjetsko prvenstvo Najbolji timovi

Kao što je ranije spomenuto, Rainbow Six Siege Svjetsko prvenstvo zakazano za 2021. moralo je biti odgođeno zbog pandemije Covid-19. No, već su postojali detaljni planovi kako bi se sve trebalo odvijati, a koji će vjerojatno ostati isti i kada se događaj dogodi.

Sudjelujući timovi

Rainbow Six Siege Svjetsko prvenstvo bit će prvi Rainbow Six Siege turnir u zemlji, koji uključuje 45 timova iz različitih regija i zemalja. Samo 14 momčadi s izravnom pozivnicom potvrdilo je sudjelovanje.

Ostalih 31 momčad morat će se natjecati u kvalificirajućim ligama Rainbow Six Siege Svjetskog kupa kako bi zaslužili mjesto za nastup na prvom od mnogih najvećih Rainbow Six Siege turnira Svjetskog kupa. Šest pobjedničkih timova iz kvalifikacija će se kvalificirati za turnir, ukupno 20 timova koji će se natjecati u završnoj fazi Rainbow Six Siege Svjetskog kupa.

Proces odabira tima

Definirana su pravila po kojima će se odrediti koji će igrači igrati za svaku od reprezentacija. Svaki tim na online turnirima Rainbow Six Siege Svjetskog kupa imat će nacionalni odbor koji se sastoji od tri menadžera. Prvi upravitelj tima bit će predstavnik kojeg izabere lokalna lokalna zajednica Rainbow Six Siege.

Lokalni profesionalni igrači i treneri odabrat će drugog, a Ubisoft lokalni eSports tim trećeg. Svi voditelji timova moraju imati 18 ili više godina i imati državljanstvo zemlje koju predstavljaju. Menadžeri će potom odabrati pet igrača za svoje timove. Svaki tim može imati najviše dva igrača iz iste profesionalne organizacije.

R6 Ambasador Svjetskog kupa

S obzirom na važnost velikih Rainbow Six Siege turnira Svjetskog kupa, Ubisoft je smatrao najboljim pronaći jednog od najutjecajnijih i najpopularnijih sportaša kao ambasadora događaja. Također su došli do Tonyja Parkera, međunarodno priznatog sportaša koji je igrao u NBA ligi, da preuzme ulogu.

Tony Parker ima više od 20 godina iskustva u profesionalnim natjecanjima, s brojnim priznanjima i 4 naslova NBA prvaka. Također ima istinsku strast za eSport igre. Prema organizatorima događaja, Tony Parker može podijeliti svoje vrijedne uvide o Rainbow Six Siege Svjetskom kupu s igračima.

Izvođenje

Još uvijek je izazovno davati prognoze o pobjedničkim momčadima budući da još uvijek nije bilo službenih objava o tome koji će igrači igrati za dotične momčadi. Može se reći samo da će konkurencija biti velika. Također nema službenih informacija o tome kolika će biti skupna nagrada.

Gdje se kladiti na Svjetsko prvenstvo Rainbow Six Siege

Klađenje na Svjetsko prvenstvo Rainbow Six Siege bit će slično klađenju u video igrama. Događaji i turniri Rainbow Six. Za početak, igrači moraju pronaći internetska mjesta za eSport klađenje koja nude tržišta klađenja na događaj.

Kladitelji mogu imati različite preferencije, što znači da se niti za jednog pružatelja eSport klađenja ne može tvrditi da je najprikladniji za sve. Jednostavno rješenje za to je posjećivanje stranice za rangiranje pružatelja usluga eSporta. Pouzdana stranica za rangiranje trebala bi sadržavati sve informacije i relevantne prijedloge za kladioce na eSport.

Sljedeći korak koji treba slijediti kada se kladite na Rainbow Six Siege turnire Svjetskog kupa uključuje odabir odgovarajućeg tržišta klađenja. To može varirati od klađenja na ishod meča ili cjelokupnog turnira do specifičnosti igre kao što je koji će igrač imati najviše ubojstava. Kao i kod popisa eSport turnira, većina kladioničarskih tržišta često ima različite koeficijente, koje igrači moraju uzeti u obzir prije stavljanja oklade.

Strategije klađenja za Svjetsko prvenstvo R6

Kladitelji bi trebali istražiti timove i igrače prije nego što se klade na najbolje Rainbow Six Siege turnire Svjetskog kupa. To uključuje saznanje o prošlim izvedbama i usporedbu izvedba tima kako bi se pomoglo u donošenju informiranih odluka o mogućim ishodima.

Novi kladitelji trebali bi razmisliti o tome da počnu s malim dok se ne naviknu na klađenje putem e-igre. Konačno, igrači bi trebali izbjegavati oklade koje su prerizične unatoč atraktivnim koeficijentima koje mogu imati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak