Vijesti

November 9, 2023

X8: Ultimativna VR pucačina za više igrača

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

X8, naša 5v5 VR herojska pucačina za više igrača, sada je dostupna na Meta Questu i SteamVR-u. U ovom ćemo članku pogledati razvojni put igre i napore uložene u poticanje angažirane zajednice.

X8: Ultimativna VR pucačina za više igrača

Fokusiranje na kvalitetu i izgradnju zajednice

Mi u Thirdverse vjerujemo da srce svake igre leži u njezinoj zajednici. Od početka nam je cilj bio stvoriti igru ​​koja ne samo da pruža kvalitetan VR i iskustvo za više igrača, već i potiče naprednu zajednicu igrača.

Jedan od naših glavnih fokusa bio je na VR iskustvu. Implementirali smo složenu manipulaciju oružjem, jedinstveni sustav 'bacanja noževa' i sposobnosti temeljene na gestama kako bismo stvorili impresivno iskustvo igranja koje nas izdvaja od 2D igara u istom žanru.

Kako bismo osigurali kvalitetu igre, proveli smo dvije zatvorene beta verzije, prikupljajući vrijedne povratne informacije od prvih igrača. Ove povratne informacije pomogle su nam da identificiramo i riješimo kritične probleme, što je rezultiralo poboljšanjima sustava za uvođenje i drugih aspekata igre.

Izgradnja snažne zajednice

Krajem svibnja lansirali smo X8 na Meta App Lab i Steam za rani pristup. To nam je omogućilo da izgradimo i ojačamo našu postojeću zajednicu dok usavršavamo igru ​​na temelju povratnih informacija igrača. U samo četiri mjeseca, više od 100.000 igrača instaliralo je X8, pokazujući popularnost igre.

Aktivno smo surađivali s našim igračima, ispravljali greške, fino podešavali ravnotežu igre i implementirali tražene značajke. Ova stalna razmjena s našom zajednicom bila je ključna u oblikovanju igre i osiguravanju njezinog uspjeha.

Pokretanje industrije VR esporta

Jedan od naših ambicioznih ciljeva s X8 je uspostaviti VR esports kao mainstream fenomen. Već smo ugostili tri VR esport događaja, uključujući Early Access Invitational Tournament i turnir na Tokyo Game Showu. Ovi događaji postavili su presedan za budućnost VR esporta.

U kolovozu smo pokrenuli početnu probu naše prve službene X8 lige ranog pristupa u suradnji s Virtualnom atletskom ligom (VAL). Ova osmotjedna sezona omogućila je igračima da se natječu u mečevima rušenja 5 na 5 i popnu se na ljestvici za priliku da osvoje dio novčanog nagradnog fonda od 10.000 $. Naša predanost promicanju VR esporta i pružanju natjecateljskih prilika za naše igrače vidljiva je u značajnom nagradnom fondu.

Ekskluzivni osnivački paket

Dok se pripremamo za službeno predstavljanje, uzbuđeni smo što možemo predstaviti Founder's Pack, 'Mythos'. Ovaj paket uključuje ekskluzivno oružje dizajnirano da sruši polu-bogove. Dostupan je ograničeno vrijeme onima koji preuzmu X8 tijekom razdoblja njegovog lansiranja.

Osim toga, u znak zahvalnosti našoj zajednici ranog pristupa i Discord obitelji, u nadolazećim tjednima besplatno ćemo staviti Watermelon oštricu, pištolj i SMG.

Zašto je X8 "besplatan za igranje"

Donijeli smo namjernu odluku da X8 postane "besplatna igra". Inspirirani uspjehom ne-VR pucačkih igara kao što su Overwatch, Apex Legends i VALORANT, htjeli smo stvoriti igru ​​koja je dostupna što većem broju igrača. Baš kao u tradicionalnim sportovima, gdje svatko može igrati besplatno s minimalnom opremom, vjerujemo da bi svatko trebao imati priliku natjecati se i uspjeti u X8.

Pridružite se X8 putovanju

X8 je više od igre; to je pokret. Uz snažan fokus na angažman zajednice, esports i predanost kvaliteti, uvjereni smo da će X8 nastaviti napredovati. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom nevjerojatnom putovanju i oblikujete budućnost VR igara i VR esporta.

X8 je sada dostupan za besplatno preuzimanje na Meta Quest Storeu i na Steamu za 9,99 USD.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti