Vijesti

February 16, 2024

Wingmanov digitalni nišan za prijetnju uklonjen, a fond streljiva nerviran: Promjene 20. sezone Apex Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Igrači igre Apex Legends izrazili su svoje nezadovoljstvo nišanom Wingman's Digital Threat i njegovim fondom streljiva u sezoni 20. Međutim, programeri su brzo odgovorili na njihove pritužbe.

Wingmanov digitalni nišan za prijetnju uklonjen, a fond streljiva nerviran: Promjene 20. sezone Apex Legends

Wingmanov digitalni nišan za prijetnju uklonjen

Tijekom sjevernoameričke ALGS scrims sesije, obožavatelji su primijetili da je Wingman's Digital Threat nišan, koji korisnicima omogućuje da vide neprijatelje kroz dimne zavjese, zamijenjen 1x HCOG nišanom. Ova promjena naišla je na odobravanje profesionalnih igrača i ostalih obožavatelja. Uklanjanje nišana Digital Threat bilo je namjerno, što je potvrdio Apexov dizajner oružja Eric Canavese na Twitteru/X.

Ammo Pool Nerfed

Osim uklanjanja nišana Digital Threat, programeri su također smanjili Wingmanovu rezervu streljiva sa 110 metaka na 90. Ova prilagodba ima za cilj uravnotežiti oružje i spriječiti njegovu nadjačanost.

Utjecaj promjena

Brza implementacija ovih promjena u sezoni 20 iznenadila je mnoge igrače, koji nisu bili sigurni radi li se o namjernom nerviranju ili nenamjernoj pogrešci. Povijesno gledano, programeri Apexa bili su pasivniji u prilagodbama, obično ih spremajući za sezonska ažuriranja ili događaje usred sezone. Međutim, Wingman je predstavljao nekoliko problema u sezoni 20, budući da je već bio moćno oružje s velikim potencijalom štete i sposobnošću da brzo obori više neprijatelja. Uklanjanje nišana Digital Threat iz SMG-a neizravno je poboljšalo Wingman, čineći ga jedinim oružjem koje može vidjeti kroz dim s dobrim dometom i velikim oštećenjem.

Wingmanova popularnost

Popularnost Wingmana u sezoni 20 dodatno je povećana uvođenjem sustava nadogradnje legende. Ovaj sustav je uključivao nadogradnju treće razine za Lifeline, koja je njenu ultimatu pretvorila u paket za njegu koji sadrži Crveno, mitsko oružje. Kao rezultat toga, timovi s Lifeline-om imali su veću šansu za dobivanje Wingmana pomoću njezine ultimativne sposobnosti.

Pozitivan prijem

Promjene na Wingmanu su dobro prihvaćene od strane profesionalnih igrača i zajednice. Dominacija oružja u rangiranoj i profesionalnoj igri smatrana je opresivnom, a nervovi su donijeli olakšanje mnogim igračima.

Zaključak

Ciljnik Wingman's Digital Threat je trajno uklonjen, a njegov fond streljiva je smanjen u 20. sezoni Apex Legends. Cilj ovih promjena je uravnotežiti oružje i riješiti probleme igrača. Odgovor profesionalnih igrača i zajednice bio je izrazito pozitivan. Igrače se potiče da se prilagode ovim promjenama i nastave uživati ​​u igri s povjerenjem.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti