Vijesti

February 15, 2024

Uvećajte svoje igranje u igri Pokémon Go Tour: Sinnoh s dijamantom ili biserom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Uz Pokémon Go Tour: Sinnoh koji dominira linijom događaja do kraja veljače, Niantic daje igračima rani izbor za zaključavanje ekskluzivnih bonusa za verziju temeljenih na Diamondu i Pearlu. Ova će odluka izravno utjecati na vaše igranje, pa ćete htjeti donijeti pravu.

Uvećajte svoje igranje u igri Pokémon Go Tour: Sinnoh s dijamantom ili biserom

Krenite u obilazak 2024.: Put do Sinnoha, posebno istraživanje

Dostupan od 15. do 25. veljače, Pokémon Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research nudit će nagrade svim igračima kao dio Go Tour: Sinnoh proslave. Ovisno o tome odaberete li Diamond ili Pearl path, vaš način igranja tijekom Go Tour: Sinnoh – Global uvelike će se razlikovati kada treba izvući maksimum iz Dialge i Palkie.

Globalni događaj

Svaki igrač ima pristup posebnom istraživanju Go Tour 2024: Road to Sinnoh od 15. do 25. veljače, što se podudara s cijelim trajanjem mini događaja Go Tour: Sinnoh i Road to Sinnoh između dvije verzije. Unatoč tome, najvažniji sadržaj tek će stupiti na snagu Go Tour: Sinnoh – Global 24. i 25. veljače.

Tijekom globalnog događaja, ovisno o tome odaberete li verziju Diamond ili Pearl, dobit ćete različito jamstvo za svoje napade na Dialga i Palkia, kao i produljeno trajanje za nove efekte avanture koji su dodani da se poklope s debijem Origin Forme Dialga ili Origin Forme Palkia.

Dijamant ili biser?

Ne postoji točan ili pogrešan odgovor kada je riječ o odabiru između dijamantne ili biserne verzije. Nagrade i bonusi za svakog su sljedeći:

  • Ekskluzivni dijamanti:
    • Dialga snimljena tijekom Go Tour: Sinnoh zajamčeno poznaje Roar of Time
    • Trajanje efekta avanture za Roar of Time se udvostručuje
    • Dialga Candy dostupan u nagradama za posebna istraživanja
  • Pearl Exclusives:
    • Palkia snimljena tijekom Go Tour: Sinnoh zajamčeno poznaje Spacial Rend
    • Trajanje efekta avanture za Spacial Rend se udvostručuje
    • Palkia Candy dostupan u nagradama za posebna istraživanja

Uz ove bonuse imat ćete uobičajene posebne istraživačke zadatke i nagrade, što je jedina verzija ekskluzivnog sadržaja u Go Touru ove godine.

Zaključak

Odaberite mudro između verzija Diamond i Pearl kako biste maksimizirali svoje iskustvo igranja tijekom Pokémon Go Tour: Sinnoh. Razmotrite ekskluzivne bonuse i nagrade koje nudi svaka verzija i donesite odluku koja odgovara vašem stilu igre i ciljevima. Uživajte u avanturi!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti