Vijesti

February 12, 2024

Uspon Cyphera: oslobađanje neviđene moći u VALORANT-u

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Jedan od mojih suigrača iz VALORANT-a imao je plan dok smo punili Breezeov napadački izrod. Njihov plan je bio jednostavan: ako vidite Cyphera, rotirajte se. I nisu bili posve u krivu.

Uspon Cyphera: oslobađanje neviđene moći u VALORANT-u

Cypherovo prethodno stanje

Prije zakrpe 7.09 Cypher nije bio popularan odabir u VALORANT-u. Igrači bi se radije suočili s Cypherom nego s Killjoyem ili Chamberom u neprijateljskom timu. Njegove postavke bi se lako mogle probiti sa Skye psom ili Yoru klonom. Osim toga, njegov ultimate je bio neodoljiv jer je samo jednom otkrio neprijatelje.

Buffovi

Međutim, zakrpa 7.09 promijenila je sve. Cypher je u prijašnjim zakrpama bio bolji od svog ultimatea, ali ovaj mu je patch dao novu osobnost i nevjerojatnu moć. Postao je bitan izbor na većini karata u trenutnoj rotaciji.

Promjene zamki

Zakrpa je neprijateljima otežala otkrivanje i uništavanje Cypherovih zamki. Izviđači i klonovi više ne mogu uništiti zamke, a hitboxes Skye's Trailblazer i Fade's Prowlers su promijenjeni kako bi ih bilo još teže otkriti. Da biste razbili zamke, sada morate upotrijebiti štetnu pomoć ili pucati na njihov izvor.

Protuigra

Jedina poštena kontra Cypheru trenutno je KAY/O-jeva NULA/bod, ali čak se i to može izbjeći ili slomiti. Razbijanje zamke nakon njenog aktiviranja nevjerojatno je teško i često rezultira smrću.

Najjači agent Buff

Cypherove zamke sada omamljuju brže i dulje, zbog čega je za neprijatelja ključna brza reakcija. Ako se zamka ne pokvari ili ako igrač umre nakon što je omamljen, zamka se ponovno aktivira. Ovo je vjerojatno najjači agent buff u VALORANT-u.

Cypherove prednosti

S Cypherom u svom timu, možete jednostavno zaključati mjesta u obrani, upravljati bokovima bez brige o dometu i pružiti dragocjene informacije svom timu. Njegov postotak odabira porastao je nakon što je zakrpa pala, što ga je postavilo među pet najboljih agenata.

Cypherova uloga

Vješti Cypher može promijeniti izglede u naizgled nepobjedivoj utakmici u obrani. U napadu, on može vrebati i ponuditi ključne informacije na način na koji nijedan drugi stražar ne može. Međutim, nisu svi igrači Cyphera vješti ili prilagodljivi. Neki odbijaju kontrolirati bok ili učiti na svojim pogreškama.

Zaključak

Iako postoje načini da se zaobiđu Cypherove sposobnosti, dobar igrač Cyphera znat će točno gdje su mu neprijatelji i za što su sposobni.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti