Vijesti

February 13, 2024

Unaprijedite svoju građu DPS Paladina pomoću rune Enlightened Judgments

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ako ste DPS Paladin u World of Warcraft Classic Season of Discovery, postoji nova runa koju ne smijete propustiti - runa Enlightened Judgements. Ova runa uvelike poboljšava Judgement čaroliju, koja je osnovna Paladin čarolija i obavezna u svakoj DPS izgradnji.

Unaprijedite svoju građu DPS Paladina pomoću rune Enlightened Judgments

Poboljšanja

Runa prosvijetljene osude povećava domet čarolije osude za 30 jardi, što je zapravo čini čarolijom na daljinu. Dodatno, pojačava pogodak čarolije svim čarolijama za 17 posto.

Dobivanje Rune

Dobivanje Rune prosvijetljenih presuda može se činiti malo zahtjevnim, ali ne oduzima puno vremena. Evo kako ga možete dobiti:

  1. Skupite tri potamnjela molitvena zrna. Oni se mogu dobiti ubijanjem raznih humanoidnih mafija diljem Azerotha, poput agenata Syndicatea, Ogrova i plemena Witherbark.
  2. Očistite potamnjela molitvena zrna. Svaka kuglica zahtijeva drugačiji postupak pročišćavanja:
    • Prvo zrno se može pročistiti ubijanjem neprijatelja dok je blagoslovljeno Blagoslovom moći.
    • Drugo zrno zahtijeva da budete najmanje na razini 34 i da bacite Divine Shield na sebe dok ste ispod 10 posto zdravlja.
    • Treće zrno zahtijeva da imate Seal of Justice na sebi kada neprijatelj počne bježati, a zatim izvršite Judgement na njih.
  3. Nakon što pročistite sva tri potamnjela molitvena zrnca, pronađite brata Atticusa u Stormgarde Keepu u gorju Arathi. Nalazi se na groblju iza kapele. Razgovor s njim nagradit će vas Runom prosvijetljenih presuda.

Zaključak

Zaključno, Runa prosvijetljenih presuda vrijedan je dodatak za DPS Paladine u WoW Classic Season of Discovery. Slijedeći gore navedene korake, možete nabaviti ovu moćnu runu i poboljšati svoje igranje. Ne propustite priliku poboljšati svoju Paladin građu!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti