Vijesti

February 13, 2024

Uhvatite Enamorus Incarnate Forme u igri Pokémon Go: Shiny Release uskoro!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Kada je u pitanju hvatanje Pokémona u igri Pokémon Go, nema ništa bolje nego uloviti Shiny oblik i dodati ga svojoj kolekciji. Ali nema svaki Pokémon u mobilnoj igri Shiny formu i možda se pitate možete li uhvatiti jednog za Enamorus Incarnate Forme.

Uhvatite Enamorus Incarnate Forme u igri Pokémon Go: Shiny Release uskoro!

Sjajna verzija Enamorus Incarnate Forme

Enamorus Incarnate Forme trebao bi se pojaviti tijekom događaja Carnival of Love u Pokémon Gou. Međutim, nema dostupan Shiny oblik tijekom ovog događaja. Igrači koji ga pokušaju izazvati tijekom ograničenih Elite Raid bitaka neće imati priliku uhvatiti Shiny verziju. Niantic, programer Pokémon Goa, obično zadržava objavljivanje Pokémon's Shiny forme godinu ili dvije, ponekad čak i dulje. Očekuje se da će Enamorus Incarnate Forme imati Shiny izdanje na budućem događaju.

Iznimka za Raid Pokémon

Dok većina Pokémona mora čekati da se objavi njihov Shiny oblik, neki posebni raid Pokémoni, poput Hisuian Decidueye, imali su Shiny izdanje istog dana. Nažalost, Enamorus Incarnate Forme nije uspio zaobići ovu iznimku. Vjerojatno će Enamorus imati svoju Shiny verziju izdanu sljedeći put kada se pojavi u napadima, točnije u standardnim susretima s pet zvjezdica.

Hvatanje Enamorus Incarnate Forme

Ako svom timu želite dodati Enamorus, moćni stakleni top tipa Fairy, događaj Carnival of Love pravo je vrijeme da to učinite. Imate ograničeno vrijeme da ga uhvatite u Elite Raids. Međutim, ako radije pričekate dok ne postane šire dostupan, trebao bi se pojaviti u racijama s pet zvjezdica u igri Pokémon Go. Slično ostalim Elite Raid Pokémonima kao što su Regidrago i Regieleki, ne očekuje se da će Enamorus imati svoju Shiny verziju objavljenu tijekom ove druge runde napada. Vjerojatno će Shiny verzija Enamorusa biti objavljena uz jedinstveni događaj u budućnosti.

Zaključak

Ukratko, Enamorus Incarnate Forme nema Shiny verziju dostupnu tijekom događaja Carnival of Love u Pokémon Gou. Igrači će morati pričekati budući događaj kako bi uhvatili svoju sjajnu formu. Ako želite dodati Enamorus svom timu, svakako sudjelujte u Elite Raidovima tijekom događaja Carnival of Love ili pričekajte njegovo izdanje u racijama s pet zvjezdica.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti