Vijesti

February 15, 2024

Twisted Fate: Svestrani i moćni prvak koji dominira League of Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Twisted Fate nedavno je postao dominantna sila u League of Legends, ističući se u višestrukim ulogama i stječući popularnost u rangiranim redovima iu profesionalnoj igri.

Twisted Fate: Svestrani i moćni prvak koji dominira League of Legends

Svestranost i snaga

Jedan od glavnih razloga uspjeha Twisted Fatea je njegova sposobnost prilagodbe različitim stilovima igre. Može se izgraditi kao prvak u jačanju sposobnosti ili šteti od napada, što mu omogućuje ispunjavanje višestrukih uloga u timu. Osim toga, njegova legendarna Zlatna kartica pruža pouzdanu sposobnost kontrole gomile, dok mu njegova ultimativna, Destiny, omogućuje pritisak na cijelu kartu.

Utjecaj u Pro Playu

Snaga Twisted Fatea nije prošla nezapaženo na profesionalnoj sceni. Već je izabran 64 puta u 2024., s pojavljivanjima kao ADC i u top laneu. Također je zabranjen nevjerojatnih 45 puta u raznim regijama lige.

Odgovor zajednice

Zajednica League of Legends podijeljena je oko dominacije Twisted Fate u metaigri 14. sezone. Mnogi igrači traže nerfove kako bi riješili njegovu neodoljivu moć. Međutim, sve značajnije promjene morat će pričekati do sljedećeg ažuriranja, budući da je razvojni ciklus zakrpe 14.4 već pri kraju.

Balansiranje izopačene sudbine

Ostaje za vidjeti kako će Riot Games pristupiti balansiranju Twisted Fate. Kada se igra s fokusom na moć sposobnosti, on obično gradi Rod of Ages i Lich Bane, dajući prioritet svojoj sposobnosti Wild Cards. U bot stazi, on se fokusira na podizanje razine naslaganog špila i žuri dovršiti Statikk Shiv i Stormrazor.

Ograničeni utjecaj u džungli i podrška

Unatoč svojoj dominaciji u drugim ulogama, Twisted Fate je imao minimalan utjecaj u džungli i pozicijama podrške, s manje od 4000 igara odigranih u tim ulogama.

Zaključno, svestranost i moć Twisted Fatea učinile su ga izvanrednim izborom u League of Legends. Iako je njegova dominacija izazvala kontroverze među igračima, ostaje za vidjeti kako će Riot Games riješiti situaciju. Igrači će morati pričekati sljedeće ažuriranje kako bi vidjeli jesu li napravljene promjene kako bi se uravnotežila neodoljiva prisutnost Twisted Fatea u igri.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti