Vijesti

February 16, 2024

Spacial Rend protiv Roar of Time: Usporedba učinaka Pokémon Go Adventure

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Bilo da ste o ovim potezima naučili iz prethodnih Pokémon igara ili ste se s njima upoznali u Pokémon Gou zahvaljujući njihovoj Go Tour: Adventure Effects, Spacial Rend i Roar of Time moćni su alati za legendarne Pokémone. Ali koji biste potez trebali odabrati ako imate mogućnost?

Spacial Rend protiv Roar of Time: Usporedba učinaka Pokémon Go Adventure

Spacial Rend protiv Roar of Time: Pokémon Go Adventure efekti u usporedbi i objašnjenju

Spacial Rend:

  • Cijena: 5000 Zvjezdane prašine i pet Palkia bombona
  • Učinak: Iskrivljuje prostor na 10 minuta kako bi se povećalo područje susreta za divlje Pokémone.
  • Bitka trenera: 95 Power Dragon tip Charged Attack
  • Borbe u teretani i Raid: 160 Power Dragon tip Charged Attack

Urlik vremena:

  • Cijena: 5000 Zvjezdane prašine i pet Dialga bombona
  • Učinak: iskrivljuje vrijeme na šest minuta, dopuštajući igračima da pauziraju mjerače vremena na predmetima kao što su tamjan, dnevni avanturistički tamjan, sretna jaja i zvjezdani komadići. Može se slagati dva sata odjednom, do 24 sata, koristeći više Stardust i Dialga Candy.
  • Trenerska bitka: 150 Power Dragon tip Charged Attack
  • Borbe u teretani i Raid: 160 Power Dragon tip Charged Attack

Iako su Spacial Rend i Roar of Time ekskluzivni potezi koje poznaju samo Palkia i Dialga, ne morate se ograničiti na samo jedan—barem kada je u pitanju Pokémon koji ih poznaje.

Ovdje su osnovne razlike između dva izravno uspoređena kako biste točno znali u što se upuštate. Samo upamtite, barem tijekom Go Tour: Sinnoh, možete gotovo jamčiti susret s Origin Forme Dialga ili Origin Forme Palkia koji zna svoj glavni potez ako odaberete pravi put za posebno istraživanje događaja.

Je li Spacial Rend bolji u Pokémon Go?

Spacial Rend je potez koji biste trebali odabrati ako pokušavate maksimalno iskoristiti događaje specifične za susrete ili radite nešto poput Shiny huntinga.

Prošireni raspon susreta koristan je općenito jer vam pomaže pronaći više Pokémona bez potrebe za napornim radom. Za događaje kao što je Dan zajednice, ovo će vam omogućiti da zgrabite više susreta tijekom ograničenog vremenskog okvira dok šaljete neželjenu poštu Poké lopticama—a to također povećava vjerojatnost da ćete pronaći Shiny jer ćete proći kroz više jedinstvenih susreta. To bi također moglo pružiti olakšanje ruralnim igračima koji se bore da pronađu susrete u određenim područjima oko mjesta gdje žive.

U borbi, Palkia's Dragon/Water tipkanje daje mu prednost u odnosu na Dialgu kada je u pitanju korisnost u mečevima tipova, ali Spacial Rend nanosi manje štete od Roar of Time. To je kompromis s kojim ćete se morati pozabaviti kada pravite niz poteza jer smanjenje štete od nečega poput Draco Meteora omogućuje vam veći pritisak na štitove.

Je li Roar of Time bolji u Pokémon Gou

Roar of Time je ultimativni alat za mljevenje ako dobro planirate kada upotrijebiti predmete poput Lucky Eggs i Incense za povećanje XP-a ili Stardusta koje dobivate. Ako pravilno tempirate stvari, možete produžiti svoje Lucky Egg evolucije ekstravagancije ili Stardust grindove na dva sata, što olakšava nego ikad obavljanje stvari bez upotrebe više predmeta.

Ovo je također sjajna prilika da jednostavno produžite Daily Adventure Incense, omogućujući vam da tražite rijetke susrete koji se nalaze unutar dnevne mehanike. Ako niste uspjeli uhvatiti Galarian Articuno, Galarian Zapdos ili Galarian Moltres, ovaj Adventure Effect bi mogao postati vaš novi najbolji prijatelj dok ih nastavite pratiti.

Dialga bi mogla biti malo više situacijska u borbama, ali Roar of Time je nadogradnja bilo kojeg skupa pokreta kojem možete dodijeliti vrstu zmaja/čelika. Probija rupu u gotovo svemu što stavite ispred njega dok tenk uzvrati.

Presuda

Spacial Rend je bolji ako tražite više susreta, a Roar of Time pruža više korisnosti ako ste spremni brusiti XP ili želite iskoristiti prednosti predmeta poput tamjana. Oni pružaju usporedive prednosti u borbi, tako da se vaša odluka može u potpunosti temeljiti na efektima avanture ili na tome koji legendarni tip zmaja preferirate.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti