Vijesti

November 7, 2023

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 turnir: veliki događaj u zajednici borbenih igara

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Nickelodeon All Stars Brawl 2 uskoro će biti objavljen, s poboljšanjima u odnosu na prvu igru ​​u seriji. Igra je privukla pozornost u zajednici natjecateljskih igara i bit će stavljena na test na nadolazećem turniru Slimebox.

Slimebox Nick All-Star Brawl 2 turnir: veliki događaj u zajednici borbenih igara

Rani događaj od organizatora Coinbox Hungrybox

Hungrybox, dobro poznata osoba u zajednici Super Smash Bros., organizira rani događaj za Nickelodeon All-Star Brawl 2. Unatoč kontroverznoj povijesti prve igre, Hungrybox se vraća u seriju s turnirom Slimebox, koji će biti prvi veliki događaj za igru.

Usredotočite se na Nickelodeon All-Star Brawl 2

Slimebox turnir će prikazati Nickelodeon All-Star Brawl 2, jednu od najočekivanijih borilačkih igara 2023. Slično Coinbox događaju za Smash, ovaj turnir organizira Hungrybox u suradnji s GameMill-om i ima nagradni fond od 50.000 dolara.

Ekskluzivni mrežni turnir za Sjevernu Ameriku

Turnir je ekskluzivan za sudionike u Sjevernoj Americi zbog svog online formata. Ova odluka ima za cilj osigurati glatko i lokaliziranije iskustvo za sve igrače.

Datum i platforma

Cijeli turnir održat će se 15. studenog 2023., a prenosit će se na Hungryboxovom Twitch kanalu. Ovaj će događaj poslužiti kao rani test natjecateljskog potencijala igre, a ako bude uspješan, Slimebox turnir bi mogao postati serija koja se ponavlja.

Zaključno, turnir Slimebox Nick All-Star Brawl 2, koji organizira Hungrybox, uzbudljiva je prilika za igrače da pokažu svoje vještine u dugo očekivanom Nickelodeon All-Star Brawl 2. S poboljšanjima u igri, ovaj turnir ima potencijal postati značajan događaj u zajednici borbenih igara.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti