Vijesti

February 12, 2024

Seraphine's Resurgence: Poremećaj u Meti League of Legends

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Seraphine, šampionka s ružičastom kosom, ponovno se pojavila na poziciji ADC-a, uzrokujući poremećaj u metama League of Legends. Sa stopom pobjeda od oko 54 posto u svim Elosima, Seraphine se pokazao kao moćna sila u bot stazi.

Seraphine's Resurgence: Poremećaj u Meti League of Legends

Promjene u Meta

Zakrpa 14.2 donijela je probleme strategiji dvostruke podrške koja je dominirala igrom od početka sezone 2024. Ova promjena pomaknula je čarobnjake s uloge ADC-a na poziciju podrške. Međutim, Seraphine, koja je razotkrila nezdravu strategiju, ima fleksibilnost da usvoji građenje koje je više usredotočeno na napad što drugi čarobnjaci ne mogu učinkovito učiniti.

Snage Seraphine

Seraphineine sposobnosti čišćenja valova bile su ključni čimbenik njezina uspjeha kao ADC-a. Njezine štetne sposobnosti mogu nanijeti štetu višestrukim ciljevima, a u kombinaciji s pasivom može brzo očistiti podanike koji joj blokiraju put. Ovo otvara različite strategije za bot staze, kao što je dopuštanje njezinoj podršci da slobodno luta ili ronjenje neprijatelja uz pomoć njezinog džunglera.

Potencijalni Nerfi

Ako Seraphinein postotak pobjeda ostane visok, mogla bi biti uključena u popis nerviranja za zakrpu 14.4. Međutim, teško je uspostaviti ravnotežu zbog njezine sposobnosti da igra u tri uloge. Očekuje se da će više informacija o promjenama u zakrpi 14.4, uključujući događaj za Lunarnu novu godinu i nove Porcelain skinove, biti otkriveno uskoro.

Zaključak

Ponovno oživljavanje Seraphine na poziciji ADC-a izazvalo je pomutnju u metama League of Legends. Njezine jedinstvene sposobnosti i fleksibilnost čine je nevjerojatnom prvakinjom. Bez obzira hoće li biti iznervirana ili ne, njen utjecaj na igru ​​ne može se zanemariti.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti