Vijesti

February 13, 2024

Savladavanje izrade od opsidijana u Infinite Craft: otključajte svijet mogućnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Infinite Craft nudi igračima carstvo beskonačnih mogućnosti, ali da biste otključali najneuhvatljivije predmete u igri, prvo morate svladati osnove. Jedan takav osnovni alat je Obsidian, koji služi kao ključna komponenta u konstruiranju brojnih kombinacija. Ovaj vodič će vas provesti kroz proces izrade Obsidiana u Infinite Craft.

Savladavanje izrade od opsidijana u Infinite Craft: otključajte svijet mogućnosti

Važnost opsidijana

Obsidian je ključna polazna točka za igrače koji žele povećati broj dragulja u svojoj kolekciji predmeta ili napredovati prema korisnim osnovnim predmetima poput crnog i noža. Sa svojom svestranošću i lakoćom izrade, Obsidian je vrijedan resurs koji trebate imati u svom inventaru.

Izrada opsidijana

Da biste izradili Obsidian u Infinite Craftu, trebate raditi samo sa predmetima koji su vam dani na početku igre. Proces uključuje pet jednostavnih koraka:

  1. Kombinirajte dvije Zemlje da biste stvorili planinu.
  2. Uparite Planinu s drugom Zemljom kako biste stvorili vulkan.
  3. Stavite drugu Zemlju u vulkan da proizvede lavu.
  4. Kombinirajte lavu sa zemljom da dobijete kamen.
  5. Na kraju, kombinirajte kamen s lavom kako biste stvorili opsidian.

Korištenje opsidijana

Obsidijan se može koristiti za izradu raznih drugih korisnih predmeta. Kombinacija opsidijana i vode stvara staklo, dok njegova kombinacija s dodatnom zemljom proizvodi dijamant. Za igrače koji traže crnu boju, izrada stakla i opsidijana zajedno proizvodi ogledalo, koje se zatim može kombinirati s drugim komadom opsidijana. Ovi predmeti služe kao odskočne daske za još veća postignuća, kao što je stvaranje crne rupe kombinacijom opsidijana i pomrčine, ključne komponente u stvaranju Boga u beskrajnom umijeću.

Zaključak

Slijedeći ove korake, možete jednostavno izraditi Obsidian u Infinite Craft i otključati svijet mogućnosti. Bilo da želite proširiti svoju kolekciju predmeta ili stvoriti moćne predmete poput Crne rupe i Boga, Obsidian je početna točka koja vam je potrebna. Stoga prikupite svoje resurse i krenite na svoje putovanje rukotvorina već danas!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti