Vijesti

February 15, 2024

Remont PvP sandboxa Destiny 2: Balansiranje i ažuriranja igranja temeljena na vještinama

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Još od uvođenja inicijativa poput Crucible Labsa, čini se neizbježnim da će PvP Destiny 2 jednog dana dobiti sveobuhvatnu preradu. Prvi korak na tom putu dolazi s ažuriranjem 7.3.5 5. ožujka, gdje se sve mijenja, od zdravlja igrača do potrošnje streljiva.

Remont PvP sandboxa Destiny 2: Balansiranje i ažuriranja igranja temeljena na vještinama

Remont Crucibleovog sandboxa

Nadolazeća revizija sandboxa Cruciblea ima za cilj riješiti temeljne uzroke problema koji su mučili PvP iskustvo Destinyja 2. PvP Strike Team zacrtao je paket ažuriranja osmišljenih za poboljšanje ukupnog igranja.

Ciljevi ažuriranja

Udarni tim je postavio tri glavna cilja za nadolazeća ažuriranja:

  1. Poboljšajte igračevo razumijevanje slijeda događaja koji su doveli do njihove smrti u utakmici.
  2. Promijenite sandbox za oružje kako biste uračunali poboljšanje ukupne vještine igrača.
  3. Smanjite količinu visokonagrađivanih niskorizičnih opcija dostupnih igračima i učinite ovladavanje primarnim oružjem aspirativnom potragom.

Promjene zdravlja igrača

Kako bi se postigli ovi ciljevi, zdravlje igrača je povećano sa 70 na 100, pružajući više granularnosti za balansiranje igre i smanjujući relativnu smrtnost višestrukih elemenata sandboxa.

Hlađenja sposobnosti

Hlađenja sposobnosti u PvP-u bit će kažnjena, s 15-postotnom kaznom primijenjenom na hlađenja sposobnosti za metee, granatu i klasu, te 20-postotnom kaznom primijenjenom na super hlađenja. Međutim, gužva i super sposobnosti dobit će pojačane štete kako bi se nadoknadilo povećano zdravlje igrača i smanjeno vrijeme rada.

Promjene primarnog oružja

Primarno oružje proći će kroz razne izmjene kako bi se ponovno uravnotežio njihov prag vještina. Šteta od kritičnog udarca svih primarnih oružja, osim lukova, bit će povećana. Ručnim topovima i SMG-ovima smanjit će se šteta od hica u tijelo, naglašavajući važnost preciznosti.

Promjene na specijalnom i teškom oružju

Posebno i teško oružje također će se ažurirati kako bi se uskladilo s promjenama u zdravlju igrača. Osnovno oštećenje pušaka tragova, sačmarica, pušaka fuzije i glaivea bit će povećano. Glaives će dobiti 20 posto buffa na štetu od projektila i 16 posto buffa na štetu u gužvi. Strojnice u Heavy slotu dobit će povećanje štete od 20 posto, dok će teški bacači granata biti smanjeni za pet posto u detonacijskoj šteti.

Posebna ekonomija streljiva

Ekonomija posebnog streljiva doživjet će značajnu promjenu. Igrači će započeti svaki meč s dva ubojstva vrijedna posebnog streljiva, ali se više neće ponovno pojavljivati ​​s više tijekom meča. Posebno streljivo će se dodjeljivati ​​kroz sustav koji se temelji na bodovima, potičući ubojstva, asistencije i objektivnu igru. Ubojstva iz specijalnog i teškog oružja neće pridonijeti mjerenju, a posebno streljivo više neće padati nakon smrti.

Buduća ažuriranja

Remont pješčanika samo je početak. PvP udarni tim planira napraviti dodatna podešavanja na temelju povratnih informacija igrača. U nadolazećim tjednima očekuje se više najava u vezi s nagradama, podešavanjem načina igre i traženjem partnera.

Zaključak

S nadolazećim remontom pješčanika i specifičnim ažuriranjima balansiranja, PvP igre Destiny 2 ulazi u novu eru. Igrači se mogu veseliti uravnoteženijem iskustvu igranja temeljenom na vještinama. Obilježite svoje kalendare za 5. ožujka i pripremite se zaroniti u uzbudljive promjene!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti