Vijesti

November 1, 2023

Razumijevanje promjena u CS2 rangovima: Vodič za penjanje na ljestvici s najboljim rezultatima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

CS2 je uveo novi sustav rangiranja s nekim važnim razlikama u odnosu na CS:GO. Ako ciljate na više CS2 rangove, ključno je razumjeti ove promjene prije nego što se upustite u natjecateljske mečeve. Ovaj će vam članak dati smjernice, savjete i trikove koji će vam pomoći da započnete svoj natjecateljski uspon na pravom putu.

Razumijevanje promjena u CS2 rangovima: Vodič za penjanje na ljestvici s najboljim rezultatima

Promjene u CS2 rangovima

Novi CS2 sustav rangiranja donosi značajne promjene u odnosu na CS:GO. Najuočljivija promjena je uklanjanje imenovanih razina kao što su Silver, Gold Nova ili Global Elite. Umjesto toga, CS2 sada koristi transparentni ELO sustav, gdje jedan broj predstavlja ukupni broj bodova koje ste zaradili za penjanje na ljestvici s najboljim rezultatima.

Još jedna velika promjena je uvođenje dvije odvojene ploče s najboljim rezultatima: Competitive i Premier.

Natjecateljski CS2 rangovi

Natjecateljski CS2 rangovi funkcioniraju slično kao CS:GO. Nakon što završite određeni broj igara za plasman, bit ćete raspoređeni u mečeve na temelju vašeg ranga. Međutim, za razliku od prije, vaš rang u Competitive CS2 više nije ukupni rang za sve karte. Umjesto toga, imat ćete zaseban rang za svaku kartu na kojoj ste igrali.

Ovi CS2 rangovi dolaze s pojedinačnim pločama s najboljim rezultatima za svaku kartu. Ako ste posvetili vrijeme svladavanju određene karte, kao što je Nuke, možete prikazati svoju ocjenu na Nuke ploči s najboljim rezultatima u Competitive CS2.

Premier CS2 rangovi

U Premier CS2 imate opciju tražiti ukupni rang za svoj gameplay, slično kao u CS:GO. Međutim, Premier uvodi sustav odabira/zabrane nacrta u stilu turnira za mape, nalik strategijama koje koriste CS2 Pro igrači u profesionalnim utakmicama.

Rang koji postignete u Premier CS2 zove se vaša CS ocjena. Otključava se nakon pobjede u vašem 10. Premier meču i više nije podijeljen na rangove kao u CS:GO. Umjesto toga, CS2 sada koristi ELO sustav u rasponu od 0 ELO do 35000 ELO, kategoriziran u 7 boja. Za detaljnije informacije, pogledajte tablicu u nastavku da biste razumjeli kako se vaši CS2 rangovi mogu usporediti sa CS:GO.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti