Vijesti

February 12, 2024

Pronađite moćni Helix Wand u Enshrouded's Kindlewastes regiji

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

U opasnom svijetu Embervalea u Enshrouded-u, ključno je opremiti se najboljom opremom kako biste se suočili sa smrtonosnim čudovištima koja vrebaju okolo. Jedno takvo moćno oružje je štapić Helix. Ako želite rukovati ovim oružjem, važno je znati gdje ga pronaći u Enshrouded.

Pronađite moćni Helix Wand u Enshrouded's Kindlewastes regiji

Položaj Helix Wand

Helix štapić se ne može pronaći na određenoj lokaciji u Enshrouded. To je nasumično pronađeni predmet plijena škrinje. Kako biste povećali svoje šanse da ga pronađete, trebali biste se usredotočiti na otvaranje škrinja u regiji Kindlewastes.

Područje Kindlewastes nalazi se na istočnoj strani Embervalea. Da biste došli do ove regije, krenite istočno od Umber Hollowa, poznatog mjesta uzgoja amonijačnih žlijezda. Iako je to možda dugo putovanje, nagrade su vrijedne toga.

U potrazi za Helix Wandom

Kad ste u području Kindlewastes, pripazite na škrinje koje možete otvoriti. Dok se Helix štapić obično nalazi u zlatnim škrinjama, preporučljivo je otvoriti i sve druge škrinje. Nikad ne znaš na kakav bi koristan plijen mogao naići.

Statistika Helix Wanda

Iako Helix štapić možda nije najbolje oružje u igri Enshrouded, on je još uvijek solidna opcija, posebno za Mage ili Wizard gradnje. Evo statistike štapića Helix:

  • Šteta: 47
  • Vrsta oštećenja: pokrov
  • Regeneracija mane: +Jedan
  • Najveća trajnost: 300
  • Precijenjeno: 19 posto
  • Brzina napada: 0,6 sekundi

Prednosti štapića

Štapići su nevjerojatno korisno oružje koje možete imati u svom inventaru, čak i ako ih ne koristite redovito. Za razliku od štapova, štapići ne zahtijevaju streljivo i vrlo su učinkoviti u nanošenju štete sa sigurne udaljenosti. To ih čini osobito vrijednima kada se suočavaju s neprijateljima koji mogu nanijeti štetu otrovnim otrovima izbliza, kao što su čudovišta od crvenih gljiva koja ispuštaju vreće pokrova i žlijezde amonijaka.

Zaključak

Zaključno, Helix štapić je moćno oružje koje vam može pomoći na vašem putovanju kroz Enshrouded. Fokusiranjem na otvaranje škrinja u regiji Kindlewastes, povećavate svoje šanse da pronađete ovo vrijedno oružje. Sa svojim jakim oštećenjem pokrova i drugim impresivnim statistikama, štapić Helix je dobar izbor za bilo koju gradnju maga ili čarobnjaka. Dakle, opremite se ovim štapićem i suočite se s opasnostima Embervalea s povjerenjem.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti