Vijesti

February 13, 2024

Pronađite legendarna oružja u Enshrouded: lokacije, izazovi i nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Enshrouded nudi širok raspon moćnog plijena, a među najboljima su legendarna oružja. Ovi alati mogu znatno povećati vaše šanse za pobjedu u bitkama. Međutim, do njih nije lako doći pa je važno znati gdje ih pronaći.

Pronađite legendarna oružja u Enshrouded: lokacije, izazovi i nagrade

Zajamčena mjesta spuštanja

Postoje četiri legendarna oružja u Enshrouded koja imaju zajamčena mjesta ispuštanja:

  • Oštrica naricanja: Pronađeno u špilji Scavenger Stash u regiji Springlands, južno od Drevnog trezora gdje možete otključati Alkemičara.
  • Tkalac platna: Skriven u zlatnoj škrinji na drvenoj platformi jugoistočno od drevnog tornja Kindlewastes.
  • Jezmina apoteoza: Ima priliku ispasti s bilo kojeg Vukah Brawlera, šefa koji se može pronaći u Vukah kampovima. Jednu takvu verziju ovog šefa možete pronaći kada krenete po Beehive Smoker.
  • Pao zapovjednik Bow: Pada sa šefa Fell Thunderbrute blizu markera Ancient Bridge zapadno od područja Pike's Port gdje možete pronaći komplet oklopa Guard of the North.

Nasumične kapi

Osim ova četiri oružja, sva druga legendarna oružja mogu se nasumično pronaći u zlatnim škrinjama i zlatno-plavim legendarnim škrinjama diljem ogromnog svijeta Embervalea. To znači da ćete morati istraživati ​​i pljačkati u nadi da ćete pronaći oružje koje želite s legendarnim statusom.

Dostupnost

Vrijedno je napomenuti da sva oružja u Enshrouded imaju potencijal ispasti kao legendarna, tako da svako oružje na koje naiđete može biti dostupno kao legendarna varijanta, ovisno o vašoj sreći. Međutim, to također znači da možete naići na slabije verzije oružja koje želite ako sreća nije na vašoj strani.

Izazovi i poljoprivreda

Pronalaženje legendarnog oružja u Enshrouded može biti izazovno zbog niske stope pada i nedostatka konačne metode za lociranje određenog oružja koje tražite. Zbog toga je uzgoj ovih alata težak zadatak. Neka od najboljih oružja, kao što su Helix i Sun Hammer, u potpunosti ovise o sreći.

Najbolje lokacije za pljačku

Ako želite povećati svoje šanse za pronalaženje legendarnog oružja, evo nekih od najboljih lokacija za istraživanje i pljačku u Enshrouded-u:

  • Brittlebush
  • Kindlewastes
  • Hramovi Sunca
  • Drevni tornjevi
  • Umber Hollow

Ta su područja poznata po velikom broju škrinja za pljačku, što povećava vjerojatnost pronalaska legendarnog oružja. Nabava legendarnog oružja ključna je za optimiziranje izgradnje vaše klase i maksimiziranje potencijala jedne od najboljih klasa Enshrouded-a.

Zapamtite, iako potraga za legendarnim oružjem može biti izazovna, nagrade su vrijedne truda.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti