Vijesti

February 15, 2024

Prilagodite svoje zaslone za učitavanje u Modern Warfare 3 za poboljšano iskustvo za više igrača

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 nudi igračima mogućnost da prilagode svoje zaslone za učitavanje tijekom učitavanja u igri za više igrača ili izvan nje. Ova značajka, iako jednostavna, lako se može previdjeti u postavkama.

Prilagodite svoje zaslone za učitavanje u Modern Warfare 3 za poboljšano iskustvo za više igrača

Mogućnosti prilagodbe

Iako su dani stvaranja prilagođenih amblema u Call of Dutyu možda iza nas, u Modern Warfare 3 i Warzone još uvijek je dostupno mnogo mogućnosti prilagodbe. Igrači mogu birati između raznih jedinstvenih oružja i maskirnih vozila, koja se mogu zaraditi kroz izazove, događaje ili kupiti u trgovini. Dodatno, igrači mogu opremiti posebne posjetnice, ambleme ili čak stvoriti jedinstvenu oznaku klana kako bi predstavili svoju grupu prijatelja.

Promjena zaslona za učitavanje

Za promjenu zaslona za učitavanje u igri za više igrača, slijedite ove jednostavne korake:

  1. Učitaj u sjedište CoD-a.
  2. Odaberite opciju za više igrača.
  3. Pomaknite se do kartice Prilagodi.
  4. Odaberite opciju Loading Screen.
  5. Odaberite jedan od dostupnih zaslona za učitavanje koji ste otključali.

Igrači također imaju opciju nasumičnog odabira zaslona za učitavanje među otključanim opcijama ili odabira do 10 favorita kroz koje će igra kružiti dok čeka ili napušta meč za više igrača. Kako bi označili ekran za učitavanje kao omiljeni, igrači mogu pritisnuti gumb trokuta na PlayStationu ili gumb Y na Xboxu dok gledaju željeni zaslon.

Otključavanje zaslona za učitavanje

Za zaključane zaslone za učitavanje, Modern Warfare 3 preusmjerit će igrače na određeni paket gdje ga mogu dodati svojoj kolekciji. Osim toga, postoje besplatni zasloni za učitavanje koji izgledaju zaključani, ali se mogu dobiti ispunjavanjem dnevnih i tjednih izazova.

Budite u tijeku

Kako bi bili u tijeku s novim ekranima za učitavanje u Modern Warfare 3 i Warzone, igrači bi trebali redovito provjeravati karticu Događaj, koja se često ažurira novim izazovima i nagradama.

Slijedeći ove korake, igrači mogu jednostavno prilagoditi svoje zaslone za učitavanje u Modern Warfare 3 i poboljšati svoje iskustvo za više igrača.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti