Vijesti

February 13, 2024

Prilagodite svoj gusarski stil u igrici Skull and Bones: promijenite odjeću i otključajte više opcija

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra koja nudi mnoštvo mogućnosti prilagodbe, dopuštajući igračima da se odijevaju poput najboljeg pirata za plovidbu morima. Ako se želite presvući u Lubanji i kostima, evo svega što trebate znati.

Prilagodite svoj gusarski stil u igrici Skull and Bones: promijenite odjeću i otključajte više opcija

Gdje se presvući

Za presvlačenje u Skull and Bones morate posjetiti Vanity Atelier. Prvi Vanity Atelier nalazi se u Saint Anne. Ako još niste stigli do te lokacije, nastavite s vodičem dok ne dođete do te točke. Možete prepoznati Vanity Atelier na karti tako da potražite ikonu zrcala. Kad uđete unutra, stupite u interakciju s NPC-om kako biste pristupili opcijama za promjenu izgleda ili odjeće.

Otključavanje više opcija odjeće

U ranim fazama igre možda nećete imati mnogo odjeće na izbor. Međutim, ako ste kupili Premium Edition za bonuse prednarudžbe, možete se brzo transformirati iz otrcanog brodolomnika u prijetećeg pirata. Osim toga, možete zaraditi druge odjevne predmete povećanjem svoje razine sramote, dovršavanjem misija i kupnjom predmeta u trgovini.

Promjena vašeg stila

Ako u budućnosti želite ponovno promijeniti svoj stil, jednostavno se vratite u Vanity Atelier. Nećete uvijek morati posjetiti Svetu Anu kako biste unijeli ove promjene, budući da se Vanity Ateliers mogu pronaći na raznim lokacijama diljem svijeta i uvijek ih je moguće prepoznati po ikoni zrcala.

Zaključak

Presvlačenje u Skull and Bones zabavan je i jednostavan način da prilagodite svoj gusarski lik. Posjetite Vanity Atelier, otključajte više mogućnosti odijevanja i promijenite svoj stil kad god želite. Zagrlite svog unutarnjeg pirata i zaplovite u stilu!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti