Vijesti

November 7, 2023

Pridružite se Fortnite Reboot Rallyju i zaradite besplatnu kozmetiku!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Fortnite Reboot Rally se vraća za još jedan krug! Ovaj povremeni Epicov događaj ima za cilj vratiti igrače koji su izgubili igru ​​u igru. Udruživanjem s novim igračem ili igračem koji se vraća, možete zaraditi besplatnu kozmetiku i uživati ​​u posebnim nagradama tijekom Fortnite OG sezone.

Pridružite se Fortnite Reboot Rallyju i zaradite besplatnu kozmetiku!

Izazovi ponovnog pokretanja

Reboot Rally je skup izazova u kojima igrači imaju zadatak "ponovno pokrenuti" drugog igrača. Ova promocija započela je s najnovijom sezonom 3. studenog. Kako bi sudjelovali, igrači moraju dovršiti misije u igri kako bi otključali set nove kozmetike.

Kako sudjelovati

Da biste se pridružili Fortnite OG verziji Reboot Rallyja, morate se udružiti s igračem koji je igrao Fortnite manje od 2 sata u 30 dana do 2. studenog. Ako poznajete nekoga tko odgovara, potaknite ga da pokrene igru ​​i pridruži se vašoj zabavi.

Zarađivanje nagrada

Nakon što formirate skupinu, možete se uključiti u igre i zajedno dovršiti posebne zadatke. Završetak ovih misija će nagraditi oba igrača besplatnom kozmetikom. Nagrade za Fortnite Reboot Rally ovog puta uključuju:

  • Infernal GG emotikon (50 bodova)
  • Burning Dragon Wrap (100 bodova)
  • Skerran jedrilica (150 bodova)
  • Knight's Treachery Pikaxe (200 bodova)

Kako zaraditi bodove

Za otključavanje ovih stavki morate zaraditi bodove. Svaki zadatak na kartici Fortnite Reboot Rally će vam dati određeni broj bodova. Ako se neke misije pokažu previše zahtjevnima, možete se usredotočiti na one lakše kako biste skupili dovoljno bodova da sve otključate.

Zaključak

Fortnite Reboot Rally za studeni izvrsna je prilika da se uključite u igru ​​i zaradite besplatnu kozmetiku. S brojem igrača koji rastu do rekordnih razina, sigurno će biti podobnih igrača koje možete regrutirati da se pridruže Reboot Rallyju. Ne propustite ovu priliku da uživate u igri i prikupite ekskluzivne nagrade!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti