Vijesti

October 31, 2023

Preživite Intense Tarkov Halloween Event i osvojite epske nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Escape From Tarkov dobro je poznat po svojim događajima u igri koji drže igrače na oprezu godinama. U ovom trenutku, igrači se bore s intenzivnim događajem na temu Noći vještica u Tarkovu koji ih gura do granica njihovih sposobnosti – i istovremeno nudi neke nevjerojatne nagrade. To je jedan od složenijih, inovativnijih događaja koje smo vidjeli u Escape From Tarkov posljednjih godina, a to znači da je vodič za Tarkov Halloween događaj od najveće važnosti.

Preživite Intense Tarkov Halloween Event i osvojite epske nagrade

Prođite kroz događaj s lakoćom

Ako želite prošetati kroz događaj uz što je moguće manje izazova, pogledajte naš vodič u nastavku. Poput mnogih Tarkov događaja, uspjeh na ovom gotovo u potpunosti ovisi o vašoj sposobnosti kao PMC-a. Sve je u redu i dobro je ovaj vodič s pojedinostima o koracima koje morate slijediti, ali na vama je da imate vještine streljaštva koje će vas provesti kroz ovaj strašni događaj.

Dolazak Zriyachiya

Ove godine sve je u znaku Zriyachiya, a on dolazi s darovima i oružjem – ali to nije ništa što ste ikada prije vidjeli. Evo našeg vodiča korak po korak (s nekoliko vrhunskih savjeta) za prevladavanje događaja Escape From Tarkov za Noć vještica.

U početku je ljubazan

Na svakoj karti imate priliku pronaći Zriyachiya, jednog od najnovijih šefova u Escape From Tarkov koji je prošle godine predstavljen Lighthouseu. U početku je prijateljski nastrojen i ispustit će nasumični plijen na pod kad mu priđete. Međutim, ovaj Tarkov Halloween događaj počinje kada iskoristite njegovo prijateljsko stanje da ga ubijete bez puno izazova.

Izolacija

Nakon što ubijete Zriyachiya, primijetit ćete da su svi ekstrakti postali otključani - za vas, to jest. Svi ostali igrači imaju zaključana mjesta s ekstraktima i ne mogu napustiti kartu. Postoji ogromna prepreka koju treba savladati da bi ih ponovno otključali, nažalost.

Zaustavite ritual

Sada kada je Zriyachiy mrtav, imat ćete sedam minuta da pronađete, poremetite i zaustavite ritual kultista. Nije mu teško ući u trag – obilježen je ogromnim plavim snopom koji dopire do sada olujnog neba. Kada dođete do ritualnog mjesta, morat ćete se boriti s bijesnim, krvožednim kultistima koji pokušavaju uskrsnuti Zriyachiy – i to ćete htjeti učiniti što je prije moguće.

Trčanje.

Ako ne uspijete zaustaviti Ritual, 'osvetoljubivi Zriyachiy' bit će pozvan iz mrtvih, a njega je gotovo nemoguće ubiti. Svaki ud (uključujući glavu i prsni koš) ima 6666 zdravlja – to je gotovo 40 000 HP. Lovit će vas do kraja karte kako bi vas eliminirao, a samo će ga najuigraniji, nadmoćniji tim moći eliminirati. Ako ga uspijete ubiti, otvorit će se ekstrakti i dobit ćete slatke nagrade.

Najbolji savjeti za Tarkov događaj za Noć vještica

To je put koji ćete morati slijediti, ali evo nekoliko ključnih savjeta koje ćete trebati da biste uspjeli.

  • Green Flare predmeti ne djeluju na kultiste (ne mogu se udružiti s njima), ali će raditi na šefove poput Glukhara, koji će vam pomoći u borbi protiv kultista
  • Ako kultisti uspiju dovršiti svoj ritual, bit ćete pogođeni ometajućim debuffovima zbog kojih vam se oružje neprestano zaglavljuje
  • Perfotoran i XTG-12 jedini su medicinski artikli koji uklanjaju otrove Cultista, pa svakako nosite jedno ili drugo
  • Kultisti su debuffirani za događaj i sada imaju zvučne korake i mogu se pojaviti na toplinama
  • Ako igrate kao igrač Scav i ritual Zriyachiy je završen, i vas će loviti on i njegovi kultisti

Zaključak

Iskoristite uzbudljivi Tarkov Halloween događaj dok traje! Slijedite vodič, koristite savjete i nadvladajte izazove kako biste požnjeli slatke nagrade.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti