Vijesti

February 15, 2024

Prevladavanje problema s praćenjem: jednostavno rješenje za izazov preinake puške Marksman

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Događaj Cryptid Bootcamp u Modern Warfare 3 nudi uzbudljive nagrade za ispunjavanje određenih izazova igranja. Međutim, neki članovi zajednice naišli su na poteškoće s izazovom preinake puške Marksman. U ovom ćemo članku istražiti problem i pružiti jednostavno zaobilazno rješenje.

Prevladavanje problema s praćenjem: jednostavno rješenje za izazov preinake puške Marksman

Cryptid Bootcamp događaj

Događaj Cryptid Bootcamp druge sezone predstavlja razne izazove koje igrači mogu dovršiti u igri za više igrača ili Modern Warfare Zombies. Ovi izazovi nude nagrade kao što su maskirne maske za oružje. Dok su neki kamuflaži dobili mješovite kritike, konačna nagrada za dovršetak svih izazova je jedinstveni plavi i neonski zeleni Sidewinder kamuflaž za oružje ukrašen mitskim zvijerima.

Izazov za preinaku puške Marksman

Jedan od izazova u događaju Cryptid Bootcamp zahtijeva od igrača da postignu 40 ubojstava operatera s opremom za naknadnu pretvorbu puške Marksman. Osim toga, igrači moraju koristiti Sustav identifikacije poslastica i pogodnosti Stalker Boot.

Problemi s praćenjem

Nažalost, neki su igrači prijavili da izazov ne prati pravilno njihov napredak. Za rješavanje ovog problema, Sledgehammer Games je preporučio korištenje JAK Beholder Rifle Kit za pištolj TYR. Ovaj komplet za pretvorbu, izvorno dostupan kao treći tjedni izazov u prvoj sezoni, može se aktivirati u Armory Unlocks ako ga je igrač propustio tijekom početne dostupnosti.

Rješenje

Nakon što se JAK Beholder Rifle Kit otključa, igrači ga mogu opremiti za transformaciju pištolja TYR u pušku za jedan metak s poboljšanom kontrolom trzaja i dometom oštećenja. Ovaj komplet za pretvorbu omogućit će igračima da učinkovitije dovrše izazov za pretvorbu puške Marksman.

Zaključak

Dok je izazov za pretvorbu kita Marksman Rifle u događaju Cryptid Bootcamp predstavljao neke poteškoće za igrače, upotreba JAK Beholder Rifle Kita pruža jednostavno zaobilazno rješenje. Slijedeći preporučeno rješenje, igrači mogu prevladati probleme praćenja i uspješno završiti izazov. Ne propustite priliku nabaviti jedinstvenu Sidewinder masku oružja i pokazati svoje vještine u Modern Warfare 3!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti