Vijesti

October 31, 2023

Prethodno učitavanje MW3: veličina preuzimanja, rani pristup i više

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 izlazi za samo desetak dana, a fanovi Call of Duty franšize željno iščekuju igru. Ali prije službenog lansiranja, oni koji su prednaručili igru ​​imat će priliku pristupiti posljednjem poglavlju ponovno pokrenute sage Modern Warfare. Ako se pitate kada možete unaprijed učitati MW3 i koja će biti veličina preuzimanja, čitajte dalje.

Prethodno učitavanje MW3: veličina preuzimanja, rani pristup i više

Predučitavanje MW3

Ako imate rani pristup kampanji, možete započeti s predučitavanjem igre od 10 ujutro po pacifičkom vremenu 1. studenog. Igra će se otključati dvadeset i četiri sata kasnije, u 10 ujutro po pacifičkom vremenu 2. studenog. Nakon što ga otključate, moći ćete uroniti u tešku priču koja se odvija u Verdansku.

Veličina preuzimanja

Veličina preuzimanja igre Modern Warfare 3 ovisi o vašoj platformi. U prosjeku će vam trebati oko 150 GB prostora za pohranu da biste instalirali i igrali igru. To uključuje samu jezgru igre i Call of Duty HQ. Ako već imate COD HQ, vaši zahtjevi za preuzimanje i instalaciju bit će prepolovljeni. Važno je napomenuti da se veličina preuzimanja može značajno razlikovati između platformi i za ažuriranja i zakrpe.

Imate li dovoljno prostora za pohranu?

Prije predučitavanja MW3, provjerite imate li dovoljno prostora za pohranu na svom uređaju. Uz veličinu preuzimanja od oko 150 GB, ključno je osigurati da imate dovoljno prostora.

Kako dobiti rani pristup MW3 kampanji

Kako biste dobili rani pristup MW3 kampanji, morat ćete unaprijed naručiti bilo koju kopiju igre. To se može jednostavno učiniti putem digitalnih izloga na platformama Xbox, PlayStation i PC. Nakon što napravite prednarudžbu, možete započeti s predučitavanjem MW3 i biti spremni za igru ​​kada se otključa. Očekuje se da će kampanja biti jedna od najmračnijih u serijalu Call of Duty, s intenzivnim scenama koje nadmašuju zloglasnu misiju aerodroma iz Modern Warfare 2.

Iskoristite prednost ranog pristupa

Kampanja MW3 traje otprilike pet do šest sati, što vam omogućuje da je igrate više puta prije nego što se dio igre za više igrača globalno pokrene 10. studenog. Tijekom kampanje možete otključati postignuća, kolekcionarske predmete i nagrade za više igrača. Iskoristite svoj rani pristup i počnite igrati!

Ne zaboravite pratiti Esports.net za više vijesti o Call of Duty esportu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu
2024-04-25

Preko 100 igrača za okršaj u TFT Setu 11, prvom EMEA Golden Spatula Cupu

Vijesti